Tuesday, January 4, 2011

Mencari Kenalan Baru

Entri Melekat sementara stok masih ada...entri terbaru sila scroll ke bawah sikit k..(~_^)v



Gambar 1.1 : (Heliza Helmi)


سْــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي



Hari nie cuti...so dengan bosannya aku nak mengemas kini blog vespa buruk aku nie..hihi

Semenjak 3 minggu aku mula berblog nie...aku terasa seronok...thanks kepada sifu utama aku iaitu yana

Sempena 2011 nie

Terasa ingin menukar dan kemaskini Blog List...so sesiapa yang nak aku masukkan blog korang dalam blog list aku, bagi tau la ek...aku akan kemaskini serajin mungkin... tak reti pulak aku nak suruh korang buat2 entry hehe,

Caranya tinggalkan komen korang beserta URL, nanti aku update ok...yang dah sedia ada nie mmg akan aku kekalkan..cuma nak tambah lagi

Kelebihannya takda ape pun...cuma aku akan rajin jenguk-jenguk blog korang time aku online ok..


Gambar 2.2 (Lisa Surihani)


Selain tue, siapa rajin tolong tinggalkan komen-komen untuk aku perbaiki blog aku nie...maksud aku tegur apa yang patut aku buang, edit, tambah, dan apa2 jer la..bagi idea apa2 yang patut ker..susunan ker...ok...

Nak kutuk ker apa ker..silakan...aku terima dengan hati yang terbuka, ok la..nak pergi berak jap..dah terkentut2 nie....hehe



Sekian...Peace (~_^)v



P/S : Salam Perkenalan Dari Ujang...


Artikel Terkait

60 comments

nak jugak!!..hehe

http://manyusoef.blogspot.com/

ujang..before aku nk g semayang..msukkan aku sekali..t aku msukkan ko dlm bloglist aku..ko antara yg rajin mlwt nie ahaha :D
ok?

http://guessthisisacityofthesky.blogspot.com/

ha..blog ko da nice la tmbh2 tang header..tabik!..edit2 cket ja..<--ceh nasihat orang blog aku pun xtrjaga ahaha.. =_=

suka tgk dia punye header.ptut la bro Ben pun suka.lau bole nk juga msuk bloglist ni

http://azieazralicious.blogspot.com/

sy newbie..masuklah blog sy dlm bloglist awk..awk ni semat la...




























































penipuan semata...dush dush dush~ =P

nak kutuk

gambar kak heliza comel sgt

lisa surihani cun

dah habis kutuk
sekian
=)

HELIZA!!!,....sangat minat kat die ok..hahhaha

dah la letak gamba awek cun2.. tapi last2 tu sungguh laa tak senonohnye.. -__-"

salam ujang~ nak gak~

http://sunahmohammad.blogspot.com

nak jugak....

salam perkenalan ujang...

http://burungjinjang.blogspot.com/

mcm best je..letak la skali blog aku...hehe
http://anaksalam.blogspot.com/

letak ak nye sekali tau,.tau,.xletak siap ko,.hahahaha =p

http://bicarasigadisdesa.blogspot.com

waaahhh.. rajin 2.. masuk url aie skali.hehee

jangan lupa Mr.eiz dlm list...

http://mohdezwanilias.blogspot.com

iera pun nak jugak boley..?
huhuhu

http://ieraamier.blogspot.com/

^___^

ppperrrggghhh!baru 3 mggu berblogging k??cepatnyer follower follow!
anyway!kkep it up! ;)

http://peachippo.blogspot.com

bro..no dua tuh awek gua lah..haha

salam


selamat tahun baru..


nak kutuk apa yea:D ngeee....


masukkan syira punya list juga boleh..hihihi

bro..20 je lagi.. adeh..tinggal 30 minit je lagi... http://shahjiehan.blogspot.com

yang perlu ditambahkan, gambor awek cun..yang perlu dikurangkan, takde kot..yang perlu dikekalkan, header vespa tu...yeah tut tut~

Gorengbaek - Along menegur pasal cara mengomen entri...

Hangit habis dah - Benda yang aku tak faham setiap kali tahun baru

haliza ngan lisa harus kena ada. haha:p

dengan muka tak malu ;) " kite pon mintak di list kan jugak d bloglist mr. ujang neh.. sudi tak? sudi tak? " :))

saye peminat awak ni...haha tq ujang kekalkan .. igt nak rombak jugak..xmo kawan2 hehe..hepy new year nyahhh !

heliza dan lisa.. dua2 aku suka.. dua selalu menepek dlm blog aku.. hahah.. selamat tahun baru ujang..

aku rasa blog kau dh ok.. terutamanya vespa tu mmg klasik abes..

http://lekatlekitgurl.blogspot.com/
harus blog melekit di lekatkan kat sini kalau tidak kamu akan di selebungi lekitttttttttttttt... seram kan??

kenapa lisa surihani ? bukan saya ?

hahahahahahah

salam dear =)
salam kenalan dari MOmoy
senang-senang datang la ke blog momoy

URL: www.princess-momoy.blogspot.com

Saya Blogger TERENGGANU
MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

slmt tahun baru ujang.. slmt maju jaye! hehe.. :)

anati soki nak jugak!!!
anatiii.blogspot.com
p/s :ada 3 i tau! hehehe

pic buah hati aku pun ade? cis..

eka pon nak jugak ujang..
hehehe...eh eka ade tagg ujang..woo rajin eka tagg name ujang..
award untuk ujang..

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/01/award-first-2011.html

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Maju Jaya... Di harapkan Tahun ini adalah terbaik dari sebelumnya...

Bulatkan tekad mencapai impian ... Bukan sekadar manis dimulut.. Bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam

ramainyerrr aweks kat sini.... meriah sungguh lahh

jgn lupa atok angkat hang ni

http://pembawarotan.blogspot.com/

nak ujang..
http://miza-zairi.blogspot.com

dgn rasa rendah hati, sye letak link url saya ya en ujang
thanx

http://pearl-jade86.blogspot.com/

patot masok blog nih bau busuk . haha :P



http://tomatokering.blogspot.com/

aku rasa ang bakal kahwin dgn lisa surihani.

bhahaahha

This comment has been removed by the author.

ujang, add mama punya link gak yep :)

http://familymoza.blogspot.com
http://deejaywani.blogspot.com

Terkini: Boleh ke Solat macam ni? Mazhab mana ye?

salam..say ade uat satu segmen..jgn lupe join ye..

ini url sy:http://pilhanhati.blogspot.com/

ujang! mahu join juga lah! aku suka tang header kau..stylo..hehe

http://psycho-mate189.blogspot.com

http://senyap-tidak-bermaksud-sunyi.blogspot.com/
;)

eceh, kiut la sume EX2 ko~

as salam..
jang, nak juga.




































































google.com <-- ni yang home, yang sub homenya, yang ni:

http://timeless-rt.blogspot.com

:D

IKA NAK!!!!! tau dh lambat dh..tp sje je nak gak...

http://mynameika.blogspot.com

still available ke nih? nak jugak. ekekeke.

http://yannyannyann.blogspot.com/

buwek. dtg nyebok!. hee.

http://yapiyyayyad.blogspot.com

buwek. dtg nyebok!. hee.

http://yapiyyayyad.blogspot.com

mija nak jugak!
hehehe

http://miejuzsamoza.blogspot.com/

nak nak!~ walauposn xtau bloglist tu apew.. :P

www.bloomy-day.blogspot.com

ujang nak leh x shida nak disenaraikan nie...
xkira ujang bg ke x..shda tetap nak bg url shda...
http://cahayanurqasih.blogspot.com
:P
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

ujang




u


j


a


n


g....




oh ujang~

ujang...

ohohohoho..


ujang2... sesaje ngaco encik ujang ptg2 nih...

hehehe...

hye kamu...mau join gak
aku kat sini..
http://mainmasak2.blogspot.com/....

ujang....

nak jugak.. boleh kan...




masuk blog ni dari blog abg ben.. ;)

memberanikan diri join sini

http://aqilaqilahduniaku.blogspot.com/


EmoticonEmoticon