Saturday, February 26, 2011

Kemana Dia


Lama tak nampak akak aku sejak dia sibuk sekarang ni...hehe, sibuk kerja kot..biasa la..si IBU MUDA..('',)

Ramai gak akak-akak aku di blog ni sebenarnya.., salah sorang ialah si IBU MUDA ni, dulu dia selalu gak datang komen-komen kat blog aku ni..., sekarang sebab sibuk kesian aku dia taknak jenguk dah...=(

Korang jangan datang ngorat kakak aku tu ok.., dia isteri orang..tak tipu.., tak caya pergi terjah..dah kawin ok..!!!!


Kepada kakak ku sila lapor diri di blog ini ok..sebelum saya merajuk...hihi ('',),

Tolong suruh kakak aku ni datang blog aku ni boleh tak...






Sekian....Peace (~_^)v




P/S :  Saja jer suruh korang jenguk blog dia..sebab ada benda ketagih best kat blog dia..=)


Vlog aku tengok SINI

Artikel Terkait

17 comments

mungkin kakak tu merajuk kot....

tergerak hati nak masuk sini..rupanya ada orang mencari...haha

ya ampunnn memang bizi bangat ni mengejar dateline...stresssssss bangat

kpd yg lain2 tu, g la jenguk...ada sebab ujang buat entry untuk ahkak dia ni :)

org dah kawen busy jang.. orang nak kawen sepatutnya lagiii busy.. sian yanaa..

jangggggggggggg

Ambik Kak Scarlett je laj jadi kakak.Nak tak? =)

salam...ujang sis follower baru ujang..free2 follow lah akak...

nnt deela bgtau akak ujang suh mai blog ujang erkk :P

Meh singgah: 3 Hati 2 Dunia 1 Cinta!!!!

dia merajuk dengan ujang kot???
orang kahwin ni memang bz jang...

sbb lu asik melucah je jang. tak tergamak die nk menyinggah dah. sile taubat =,=

ujang kawen 2 mei dekat bandar baru bangi. akan ku serbuuuuu.. mintak2 x de paper final ari tu... hahahah.. ada makanan khas utk blogger tuuuu :)

salam

semua org bz la sekarang ujang, kamu je kot yang asik f3 memanjang..hehe

kakak??ni macam sandiwara je ni! haha

bila nak buat entry utk akak yg lagi satu ni???hahaha


morning ujang..
jgn membuang merata yerr..

hohohoh biasalah busy menjaga anak mngkin ;D


EmoticonEmoticon