Friday, February 25, 2011

Sebab Ben Ashaari Benci Aku

Baca tak entri aku hari tu.., kalau tak baca lagi KLIK  SINI



Kalau korang tak baca blog bro ben yang tajuk dia "AKU BENCI UJANG" , ni aku nak bagitau kenapa dia buat tajuk macam tu, sebabnya  gambar bawah ni...('',)







Aku mintak bro ben tolong dapatkan follower ke 9897 dia dan printskrin...,akhirnya aku dapat juga gambar Follower ke 9897 bro ben..kesian dia..sampai 3-4 pagi tidur tunggu..( padahal dia memang tidur time macam tu)

Aku suruh dia buat macam tu sebab aku nak kasi hadiah sesuka hati kepada orang yang bertuah tu...


Tahniah kepada...NAHAR,  

tapi yang tak bestnya sampai sekarang dia tak lapor diri kat aku...sila lapor diri cepat ok ('',)




Thanks kepada Ben Ashaari kerana dapatkan gambar ni..

 Tahniah Juga kepada Ben Ashaari kerana telah capai 5 angka di blog...('',)



Sekian...Peace (~_^)v



P/S : Tak lapor diri aku kasi hadiah kat orang lain ok tak..?


Artikel Terkait

38 comments

hadiah apa??
dapat jadi pengepit ujang time wedding ke??kih3

nk kad jemputan kahwin bro ujang je..
hehehe

sukanyer dpt hadiah...bg kat saya je laa..hehe

meh meh.. bagi saye je lah hadiah tu :)

bagi hadiah tu kat aku je la.. hehe

baik betul encik ben sanggup tunggu tuu

ujang bagi ina je la hadiah tu,, nahar suwoh ina wakil..wahahhaha

gigih eb ben itu.. isk3.. *kagum*

kesian en ben kena dera ngan ko...ke dia memang suka kena dera???hwahwahwaaa.....

ko ni menyusahkan bro ben la ujang ! HAHAHA. dasar UJANG9897 !

mane nahar?hehhehe....

cian abg ben....
;)

dpt hadiah promosi free kt BA pon dah cukup best dah. huhu

waaa...sonoknye org tu..follo blog abg ben..dpt hadiah dari ujang..hehee

Wah... kemas jugak kerja photoshop nih. Kih kih kih...

Nahar tu kate , dia suruh saye wakilkan dia . :P

asal aku rase entry ujang hari ni suci semacam jek.. haihhh.. hahaha.. kurasakan something.,. haha

segan nk komen blog otaimer.. :)

salam

benci benci sayang ek?...untung yang bertuah tu, sila lapor diri cepat2 tau ..hahah

cam2 pun ad ka?.....hehehe....nice2....

hahah~
boleh plak camtu~

errrr..nahar tu ain sebanarnya..
bak hadiah siniii!!!

ehhe..nk la adiah tu..tolong wakil2..:p

die tak lapo tue ujang
bagi aku dah la

nak pancitkan tayar keter ko...hahaha

kasi kat wa! kasi kat wa!
ni alamat:
no.6, jalan rumbia 39, taman daya, 81100 johor bahru, johor.
sekian.

ko ni mcm kelakar...mcm menggelabah pon ada. Bhahaaha...dengan selamba ko buli ben ashaari :P

eh ni 1st time tinggalkan jejak kentut kat sini


EmoticonEmoticon