Kisah Budak GAY...!!!!!


Pada satu hari Pendekar Berkuda (PB) pergi berjumpa kawan lamanya Naz di sebuah kedai mamak, mereka pun bersembang dengan bertayakan hal peribadi masing2 sebab dah lame tak jumpakan..Dan penat sembang mereka pun balik ke rumah.

Dalam perjalanan balik dari kedai mamak ke rumah.., PB menumpangkan Naz naik motor buruknya. Di atas moto mereka sambung cerita sehinggalah mengenai hal cinta mereka.

PB: aku baru je putus cinta kau tau....

Naz : knp?

PB: family aku tak restui hubungan kitaorang sebab awek aku tu lain bangsa dan agama.

Naz: oh....ko memang senasib dgn aku lah PB.

PB : yeke? family ko pun tak restui hubungan ko dgn awek yg lain bangsa dgn agama ek?

Naz: bkn lah! dorang tak restui hubungan kitaorang sebab sama jantina. (dgn muke selambe)

PB : gulp~~ ( meneruskan bawak moto dengan cuak)











( Naz dan PB)



"Nama yang digunakan ialah nama sebenar..,digunakan tanpa kebenaran tuan punya badan"

motif sebenar ialah balas dendam..noktah..('',)




Siapa setuju Naz macam ni angkat tangan mcm saya



Sekian...Peace (~_^)v



P/S : Sibuk pulak aku minggu ni..derm..!!!


{ 65 comments.. read them below or add one }

Isteri Yang Comel Isteri Yang Comel March 7, 2011 at 1:18 PM
sabo jer lah ko ujang.. ader jer idea, bleh bagi idea kat majalah ujang nie.. ngeh3 :p
Lydia Miza(Aidyl Azim) Lydia Miza(Aidyl Azim) March 7, 2011 at 1:34 PM
hihi..seksinyer naz?dah la rambut panjang adoii
IftiMonstaa IftiMonstaa March 7, 2011 at 1:38 PM
BHAHAHAHA ! siot ah korang nie. PB ensem boh!
Hansyitake~ Hansyitake~ March 7, 2011 at 1:41 PM
xde kijoaan la kamu nie.. hadeii...
tak baik r berdendam,.. hahaha
YanaMIB YanaMIB March 7, 2011 at 1:42 PM
bengong..tggu entry dendam dr dorg lak..(-_-")
NadiRah NadiRah March 7, 2011 at 1:43 PM
nak angkat tgn cam ujang!!! huhu
d_tieah d_tieah March 7, 2011 at 1:44 PM
Kesian Naz..
Skrg aku support Naz plak..


Entry Terbaru : Cantik Itu Subjektif
Areliff Areliff March 7, 2011 at 1:59 PM
astaga..gay merempit..dunia akhir zaman ni..:p
a n a . i z z t y a n a . i z z t y March 7, 2011 at 2:10 PM
phewiiiitttt....seksi siot....nak ngurat bole?,...hahhaha
mOoN mOoN March 7, 2011 at 2:21 PM
kyahahha...xtau nak kata apa dah...
shah-kayrul shah-kayrul March 7, 2011 at 2:24 PM
seksanya aku engok naz kat belakang tue...hahahahahha
qasehraihan qasehraihan March 7, 2011 at 2:24 PM
ngeh ngeh ngeh...
naz dr zaman paleolitik rupanya..haha..

PB gtu ek??kehkeh..

mmg gila la korang ni smua..
c-tea c-tea March 7, 2011 at 2:33 PM
hahaha..pesal la kelaka sangat nie...adui...tersendawa dibuatnye...boleh??hehe..abg ujang kan bakal mendirikan masjid..mehla wat amal jariah sikit untuk blog ct..hehe..vote untuk blog ct boleh??

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/ct-berkempen-bukan-manifesto-ingin.html
zaMir zaMir March 7, 2011 at 2:42 PM
kejam gila ko nih...hahahah!!!!....
Pakcoh Pakcoh March 7, 2011 at 2:47 PM
ambe angkat tangan macam usop ni haa..
A.s.t.i.n.a A.s.t.i.n.a March 7, 2011 at 3:08 PM
oh yang belakang tu.. ai tergode.. mcm delices jer kalau dipanggang..
d_LA d_LA March 7, 2011 at 3:22 PM
hahaha..giler ahhhh kome berdua ni..
kakchik@ella kakchik@ella March 7, 2011 at 3:31 PM
hahaha .. gelak je la kakchik kat sini.
Sunah Mohammad Sunah Mohammad March 7, 2011 at 3:43 PM
<--- ulang balik ape yang Ir Naz komen...hahaha~
Pendekar Berkuda Pendekar Berkuda March 7, 2011 at 3:46 PM
CILAKAK! PERUT AKU NAK PECAH DAH NI...

HAHAHAHAHA~!
Mat Gebu Mat Gebu March 7, 2011 at 4:09 PM
hahahhaa....memang kejii...kentot2 aku gelak baca n3 koo ujangg oooiiii!!..hahaha..
mR.sYaH mR.sYaH March 7, 2011 at 5:00 PM
hahaha.. xboleh blah... kah3...
~ PIJA ~ ~ PIJA ~ March 7, 2011 at 5:12 PM
mmg patut cinte mereka dihalang...
My MiRa My MiRa March 7, 2011 at 5:39 PM
hhahahahahha lucu la ujang nih......!!haha
b a m b a m ' s b a m b a m ' s March 7, 2011 at 5:55 PM
hahahahhahahahahhahahahahhaha~!!
adoi..panjang gelak niehh..kekeke..
iqbalhakimi iqbalhakimi March 7, 2011 at 6:08 PM
nasib baik aku tak join jadi musuh ko...hahaha
MIZZ SUE MIZZ SUE March 7, 2011 at 6:27 PM
bukan2 je ko ni...wat entri ilmiah la pulak
Syakir Rahman Syakir Rahman March 7, 2011 at 6:34 PM
hahahahaha....kejam sguh...but nice entry
Azie Azra Azie Azra March 7, 2011 at 6:47 PM
weh.darah ngh manis wat entry dendam lak ek. kena bengong ngan yana dah tuuuu.haha
taufiq helios taufiq helios March 7, 2011 at 6:51 PM
muahaha!!! stim tengok gambo tuh..haha
THE LEKAT LEKIT STORY THE LEKAT LEKIT STORY March 7, 2011 at 6:53 PM
ada je cerita Ujang ni nak dajalkan kengkawan dia.. kekekeke
bobiedanbad bobiedanbad March 7, 2011 at 7:18 PM
thumbs up...N3 berani ...so sweet..hahaha
shearasol shearasol March 7, 2011 at 8:26 PM
Haha...x bleh tahan gambo yang kat belakang tu..huhu
Kimi Yun Kimi Yun March 7, 2011 at 8:52 PM
hahahhaha,,siot je an....lwak r bang..
Muhsin Aminudin Muhsin Aminudin March 7, 2011 at 8:59 PM
yg kat blakang tu msti PB

haha


support saya dalam

10 hours challenge start
SnowladieS SnowladieS March 7, 2011 at 9:39 PM
hahhahahahhahahahahahah
siape lagi yang gay :p
gaung gaung March 8, 2011 at 12:43 AM
giler kejam itu gambar..memang kow dan piau punya balas dendam ni..

ujang kene tag
http://no92a.blogspot.com/2011/03/contest-seunik-namaku.html