Monday, March 7, 2011

Kisah Budak GAY...!!!!!


Pada satu hari Pendekar Berkuda (PB) pergi berjumpa kawan lamanya Naz di sebuah kedai mamak, mereka pun bersembang dengan bertayakan hal peribadi masing2 sebab dah lame tak jumpakan..Dan penat sembang mereka pun balik ke rumah.

Dalam perjalanan balik dari kedai mamak ke rumah.., PB menumpangkan Naz naik motor buruknya. Di atas moto mereka sambung cerita sehinggalah mengenai hal cinta mereka.

PB: aku baru je putus cinta kau tau....

Naz : knp?

PB: family aku tak restui hubungan kitaorang sebab awek aku tu lain bangsa dan agama.

Naz: oh....ko memang senasib dgn aku lah PB.

PB : yeke? family ko pun tak restui hubungan ko dgn awek yg lain bangsa dgn agama ek?

Naz: bkn lah! dorang tak restui hubungan kitaorang sebab sama jantina. (dgn muke selambe)

PB : gulp~~ ( meneruskan bawak moto dengan cuak)











( Naz dan PB)



"Nama yang digunakan ialah nama sebenar..,digunakan tanpa kebenaran tuan punya badan"

motif sebenar ialah balas dendam..noktah..('',)




Siapa setuju Naz macam ni angkat tangan mcm saya



Sekian...Peace (~_^)v



P/S : Sibuk pulak aku minggu ni..derm..!!!


Artikel Terkait

65 comments

sabo jer lah ko ujang.. ader jer idea, bleh bagi idea kat majalah ujang nie.. ngeh3 :p

hihi..seksinyer naz?dah la rambut panjang adoii

BHAHAHAHA ! siot ah korang nie. PB ensem boh!

xde kijoaan la kamu nie.. hadeii...
tak baik r berdendam,.. hahaha

bengong..tggu entry dendam dr dorg lak..(-_-")

nak angkat tgn cam ujang!!! huhu

Kesian Naz..
Skrg aku support Naz plak..


Entry Terbaru : Cantik Itu Subjektif

astaga..gay merempit..dunia akhir zaman ni..:p

phewiiiitttt....seksi siot....nak ngurat bole?,...hahhaha

kyahahha...xtau nak kata apa dah...

seksanya aku engok naz kat belakang tue...hahahahahha

ngeh ngeh ngeh...
naz dr zaman paleolitik rupanya..haha..

PB gtu ek??kehkeh..

mmg gila la korang ni smua..

hahaha..pesal la kelaka sangat nie...adui...tersendawa dibuatnye...boleh??hehe..abg ujang kan bakal mendirikan masjid..mehla wat amal jariah sikit untuk blog ct..hehe..vote untuk blog ct boleh??

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/ct-berkempen-bukan-manifesto-ingin.html

kejam gila ko nih...hahahah!!!!....

ambe angkat tangan macam usop ni haa..

oh yang belakang tu.. ai tergode.. mcm delices jer kalau dipanggang..

hahaha..giler ahhhh kome berdua ni..

hahaha .. gelak je la kakchik kat sini.

<--- ulang balik ape yang Ir Naz komen...hahaha~

CILAKAK! PERUT AKU NAK PECAH DAH NI...

HAHAHAHAHA~!

hahahhaa....memang kejii...kentot2 aku gelak baca n3 koo ujangg oooiiii!!..hahaha..

ish2..apekejadahnye....

hahaha.. xboleh blah... kah3...

mmg patut cinte mereka dihalang...

hhahahahahha lucu la ujang nih......!!haha

hahahahhahahahahhahahahahhaha~!!
adoi..panjang gelak niehh..kekeke..

nasib baik aku tak join jadi musuh ko...hahaha

bukan2 je ko ni...wat entri ilmiah la pulak

hahahahaha....kejam sguh...but nice entry

weh.darah ngh manis wat entry dendam lak ek. kena bengong ngan yana dah tuuuu.haha

muahaha!!! stim tengok gambo tuh..haha

ada je cerita Ujang ni nak dajalkan kengkawan dia.. kekekeke

thumbs up...N3 berani ...so sweet..hahaha

Haha...x bleh tahan gambo yang kat belakang tu..huhu

hahahhaha,,siot je an....lwak r bang..

yg kat blakang tu msti PB

haha


support saya dalam

10 hours challenge start

hahhahahahhahahahahahah
siape lagi yang gay :p

giler kejam itu gambar..memang kow dan piau punya balas dendam ni..

ujang kene tag
http://no92a.blogspot.com/2011/03/contest-seunik-namaku.html


EmoticonEmoticon