Aku Blur Wei...!!

Iklan jap..('',)

 ( Gaya Yana Korek Hidung)

Gempakkan gambar YANA atas tu...wahahahahhaah..sekali sekala pedajal orang tersayang..('',)


 *************************
erm....,
Hari ini gua cuti..., jadi gua tak dapat nak mengupdate blog dan membuat onar ke blog kawan-kawan..., Gua sebenarnya masih cuak cuak kuku lagi ni nak menghadapi saat mendirikan rumah tangga *skema pulak..grrr

Wei korang dapat rasa tak apa yang aku rasa sekarang ni.., muka gua memang la hensem..tapi cuak wei nak kawin..., banyak lagi benda-benda tak settle lagi ni...arghhh!!!!

Dah la banyak benda tertangguh gara-gara nak update blog jer...*alasan bongok..,

Sori la kawan-kawan..., gua tak sempat nak terjah atau membalas kunjungan semua ok.. mintak maaf banyak-banyak.., ni pun gua sempat wusha sikit2 jer...tinggal kan komen pun tak...=(


******************************


Nie ada awek cun open bloglist dia, caranya tinggalkan komen sahaja takyah buat entri..., nanti dengan cunnya dia akan letak list blog korang dalam bloglist dia...ok



Terjah dan komen dia di SINI


 " Aku Sayang Semua Kawan-kawan Aku"
( baikkan aku)


p/s : Giveaway aku masih dibuka..dan aku rasa nak tutup AHAD/ISNIN nie



{ 38 comments.. read them below or add one }

leeza leeza April 22, 2011 at 12:13 PM
sian kak yana..hmpeh btoi ujang nie..haha:D
nurkaloi nurkaloi April 22, 2011 at 12:14 PM
seronoknyer orang nak kawenn hahah

errr korek idung puas2 seblum kawen hahahahaha

eeiii oke jangan lupe kengkawan bile kawen nati sudah
cantekk cantekk April 22, 2011 at 12:16 PM
sabo je la yana,,
gmbo korek idung di tepeknye ;-D

gud luck ea korang,,
smg berbahagia sll..
selamat meramaikan umat ,,,hihi
::Mastura Zakaria:: ::Mastura Zakaria:: April 22, 2011 at 12:19 PM
orang excited nak kawen,tahniah ye ujang...selamat pengantin baru,tolong pasang lagu maher zain dan dengaq sendiri na..hahhaha
YanaMIB YanaMIB April 22, 2011 at 12:21 PM
B.O

BO

N.G.O.K

NGOK


what does it spell???


grrr~


cpt la bli kamera!! kim slm skali kt abg macho kt low yat tu taw..!! lalalala~
kyu delaila kyu delaila April 22, 2011 at 12:28 PM
kekekekek.....

leh lak pic tu wat iklan

cian die....=p
fyna fyna April 22, 2011 at 12:29 PM
ceehhh..sempat lagi ngutuk yana tue..
ujang nk beli camera?
nikon d90 beb..
tak pown d7k..
cara gak..
Mr. Kamikaze Mr. Kamikaze April 22, 2011 at 12:30 PM
Haha.. Sengal tol letak gmbr bakal bini camtu..
Ayat bagi perempuan stim <-- Aku kutuk ko dalam ni.. Haha.. Padan muka ko!
shah-kayrul shah-kayrul April 22, 2011 at 12:32 PM
sian yana jadi mangsa ujang...mujur tutup lagi kalau tak...lagi teruk....


kira sopan la yana nie...dari ko jang...kentut sepah2...hahhahahha
Ainul Hayat Ainul Hayat April 22, 2011 at 12:39 PM
Sukala tengok korang...brutal2 manje...hahahaha...
NisaAdnan NisaAdnan April 22, 2011 at 12:51 PM
giler sopan kak yana korek lombong. bahhaha
cik ubi cik ubi April 22, 2011 at 12:52 PM
oh..pedajal bakal bini!..t die x bg ko ehem3..haha
syuwai syuwai April 22, 2011 at 12:52 PM
ujang dah makin tak betul lah..miahahaha

sopan apa cara yana korek idung tu..ngeeeh~
Cik Eka Cik Eka April 22, 2011 at 12:53 PM
oh bertuah sebab ujang masih meninggalkan komen en3 eka yang ini..tq sejuta kali...popular belog eka harini..hahahaha

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/04/lisa-surihani-dan-yusri-kru-kenapa-tak.html
aizamia3 aizamia3 April 22, 2011 at 1:00 PM
kelakar2.. jangan sesekali.. buat berkali2..
shida anwar shida anwar April 22, 2011 at 1:02 PM
adoilah ujang dah makin un-centre nasiblah Yana ko kena bela budak suka kentut ni..doa ku sampai akhir hayatlah ye..jaga si ujang ni..
NURUL NADIAH MAMAT NURUL NADIAH MAMAT April 22, 2011 at 1:14 PM
mana x sibuk nye....asyik duk update pasal Heliza....ahaha....

p/s : akad nikah skali je k t.....kih3....
laskar pelangi laskar pelangi April 22, 2011 at 1:43 PM
waduhhh! kesian kat yana...

selamat membusykan diri yaww!
cik pulau cik pulau April 22, 2011 at 1:47 PM
ahahaha..
lawak giler.. sabar je lah yana oii..

err.. rileks la..
jangan gabra.. kang tersasul lak sebut nama nanti.. haha..
mas saari mas saari April 22, 2011 at 2:25 PM
sempat lagi pedajal bakal isteri tu..
♥sophie♥ ♥sophie♥ April 22, 2011 at 2:42 PM
kire sopan lagy lah kak yana tuh,, kalo ujangg ?????????????







lalalllal a ~ HAHHAHA
Sunah Mohammad Sunah Mohammad April 22, 2011 at 2:52 PM
ahahaha~ lawokk! perghhhh! tak lama lagi ujang oiiii!!! ceq pulak berdebar nehhh!
zuwaidah zuwaidah April 22, 2011 at 3:03 PM
bakal pengantin baru kena duduk diam2 ok....tak yah update blog...cari ketenangan dulu sebelum nak jabat salam tangan tok kadi heheheehehe
::p0t pEt iLa:: ::p0t pEt iLa:: April 22, 2011 at 3:30 PM
lek2..jgn la cuak sgt..

setuju bab tak hensem tuh..lol ;D
Mr feckry Mr feckry April 22, 2011 at 3:55 PM
stended la, gua dulu pun camtu gak
eima eima April 22, 2011 at 4:24 PM
This comment has been removed by the author.
Aku Ibu Muda Aku Ibu Muda April 22, 2011 at 4:27 PM
owhhh..patut la blog kena tsunami... kena langgar garuda :)

tq ujang...
strawberrycincau strawberrycincau April 22, 2011 at 4:43 PM
hahaha.. dlm2 cuak pon smpat agi pedajal akak yana... keh3.. sengal tol..

err.. ujang... nk mintak pendapat sikit.. http://sayetetapsaye.blogspot.com/2011/04/antara-yana-mib-dan-ana-dahlia.html
eima eima April 22, 2011 at 4:49 PM
aku dah dpt kad kawen ko ujang...hohoho
Epal Hirata Epal Hirata April 22, 2011 at 5:30 PM
alaa...kawen je pn..
hihi,aku xkawen ag leh r ckp gitu ye dok?


sabo2..
Fareha Rahmat (Bos Besar) Fareha Rahmat (Bos Besar) April 22, 2011 at 8:17 PM
tak baik membuli terutama kepada bakal isteri ye ujang huhuhu, selamat la akak doakan ko
Izamir Ridzwan Izamir Ridzwan April 22, 2011 at 11:48 PM
taktau lah.. persiapan mlm jumaat.. oppssss hahahah weh bile nk promte aku..
Azroy Kassim Azroy Kassim April 24, 2011 at 8:25 PM
korek hidung pun nak senyum?? haha.. style yana.. mesti pengaruh si ujang..