Friday, April 22, 2011

Aku Blur Wei...!!

Iklan jap..('',)

 ( Gaya Yana Korek Hidung)

Gempakkan gambar YANA atas tu...wahahahahhaah..sekali sekala pedajal orang tersayang..('',)


 *************************
erm....,
Hari ini gua cuti..., jadi gua tak dapat nak mengupdate blog dan membuat onar ke blog kawan-kawan..., Gua sebenarnya masih cuak cuak kuku lagi ni nak menghadapi saat mendirikan rumah tangga *skema pulak..grrr

Wei korang dapat rasa tak apa yang aku rasa sekarang ni.., muka gua memang la hensem..tapi cuak wei nak kawin..., banyak lagi benda-benda tak settle lagi ni...arghhh!!!!

Dah la banyak benda tertangguh gara-gara nak update blog jer...*alasan bongok..,

Sori la kawan-kawan..., gua tak sempat nak terjah atau membalas kunjungan semua ok.. mintak maaf banyak-banyak.., ni pun gua sempat wusha sikit2 jer...tinggal kan komen pun tak...=(


******************************


Nie ada awek cun open bloglist dia, caranya tinggalkan komen sahaja takyah buat entri..., nanti dengan cunnya dia akan letak list blog korang dalam bloglist dia...ok



Terjah dan komen dia di SINI


 " Aku Sayang Semua Kawan-kawan Aku"
( baikkan aku)


p/s : Giveaway aku masih dibuka..dan aku rasa nak tutup AHAD/ISNIN nie



Artikel Terkait

38 comments

sian kak yana..hmpeh btoi ujang nie..haha:D

seronoknyer orang nak kawenn hahah

errr korek idung puas2 seblum kawen hahahahaha

eeiii oke jangan lupe kengkawan bile kawen nati sudah

sabo je la yana,,
gmbo korek idung di tepeknye ;-D

gud luck ea korang,,
smg berbahagia sll..
selamat meramaikan umat ,,,hihi

orang excited nak kawen,tahniah ye ujang...selamat pengantin baru,tolong pasang lagu maher zain dan dengaq sendiri na..hahhaha

B.O

BO

N.G.O.K

NGOK


what does it spell???


grrr~


cpt la bli kamera!! kim slm skali kt abg macho kt low yat tu taw..!! lalalala~

kekekekek.....

leh lak pic tu wat iklan

cian die....=p

ceehhh..sempat lagi ngutuk yana tue..
ujang nk beli camera?
nikon d90 beb..
tak pown d7k..
cara gak..

Haha.. Sengal tol letak gmbr bakal bini camtu..
Ayat bagi perempuan stim <-- Aku kutuk ko dalam ni.. Haha.. Padan muka ko!

sian yana jadi mangsa ujang...mujur tutup lagi kalau tak...lagi teruk....


kira sopan la yana nie...dari ko jang...kentut sepah2...hahhahahha

Sukala tengok korang...brutal2 manje...hahahaha...

giler sopan kak yana korek lombong. bahhaha

oh..pedajal bakal bini!..t die x bg ko ehem3..haha

ujang dah makin tak betul lah..miahahaha

sopan apa cara yana korek idung tu..ngeeeh~

oh bertuah sebab ujang masih meninggalkan komen en3 eka yang ini..tq sejuta kali...popular belog eka harini..hahahaha

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/04/lisa-surihani-dan-yusri-kru-kenapa-tak.html

kelakar2.. jangan sesekali.. buat berkali2..

adoilah ujang dah makin un-centre nasiblah Yana ko kena bela budak suka kentut ni..doa ku sampai akhir hayatlah ye..jaga si ujang ni..

mana x sibuk nye....asyik duk update pasal Heliza....ahaha....

p/s : akad nikah skali je k t.....kih3....

waduhhh! kesian kat yana...

selamat membusykan diri yaww!

ahahaha..
lawak giler.. sabar je lah yana oii..

err.. rileks la..
jangan gabra.. kang tersasul lak sebut nama nanti.. haha..

sempat lagi pedajal bakal isteri tu..

kire sopan lagy lah kak yana tuh,, kalo ujangg ?????????????







lalalllal a ~ HAHHAHA

ahahaha~ lawokk! perghhhh! tak lama lagi ujang oiiii!!! ceq pulak berdebar nehhh!

bakal pengantin baru kena duduk diam2 ok....tak yah update blog...cari ketenangan dulu sebelum nak jabat salam tangan tok kadi heheheehehe

lek2..jgn la cuak sgt..

setuju bab tak hensem tuh..lol ;D

stended la, gua dulu pun camtu gak

This comment has been removed by the author.

owhhh..patut la blog kena tsunami... kena langgar garuda :)

tq ujang...

hahaha.. dlm2 cuak pon smpat agi pedajal akak yana... keh3.. sengal tol..

err.. ujang... nk mintak pendapat sikit.. http://sayetetapsaye.blogspot.com/2011/04/antara-yana-mib-dan-ana-dahlia.html

aku dah dpt kad kawen ko ujang...hohoho

alaa...kawen je pn..
hihi,aku xkawen ag leh r ckp gitu ye dok?


sabo2..

tak baik membuli terutama kepada bakal isteri ye ujang huhuhu, selamat la akak doakan ko

taktau lah.. persiapan mlm jumaat.. oppssss hahahah weh bile nk promte aku..

korek hidung pun nak senyum?? haha.. style yana.. mesti pengaruh si ujang..


EmoticonEmoticon