Apa kejadahnya Adik Aku ni

Ramai gak tanya aku GA(giveaway) aku ni dah tutup belum..., jawapan aku belum lagi ok..,

Malas pulak aku buat Entri tu melekat sebab macam tak best jer melekat lama-lamakan...hehe.., aku ingatkan nak tutup GA tu sebulan dari tarikh aku mula buat..., tapi macam tak best jer biar lama-lama...krem jugak tangan nak update satu-satu...('',)  siapa yang nak join GA aku tu klik la gambar HELIZA di tepi sidebar tu ok.....

Aku ingat nak tutup GA tu minggu ni la...cukup la seminggu jer kan.., ker camner ek...hurm...,




***************************

Berbalik kepada tajuk tu kan..nie ha....tengok gambar ni


                       





Ape kejadahnya la muka aku jadi pompuan...siot punya YIEN...tau la dia join GA aku..tapi header aku yang hensem bertukar ke muka dia...hampeh..!!!!


Nak tau ke bongokkan adik aku pergi terjah dia....Grrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! tapi entri baru dia bagus untuk dibaca oleh pasangan bercinta..., biasa la tengok abang dia la kan...=)





P/S : hujan-hujan ni kalau dah kawin best kan...hahahaha


{ 43 comments.. read them below or add one }

Bella Bell Bella Bell April 20, 2011 at 5:19 PM
hahahhaha..comey la adik ujang...kreatif plak tu...


perangai pon macam abang dia...miahahahhha!!~


kelakar la..^__^v
MamaEma MamaEma April 20, 2011 at 5:20 PM
ahahaha...memang dah tgk tadi...pelik juga tgk yg gambar GA tu....
Bella Bell Bella Bell April 20, 2011 at 5:20 PM
hahahhaha..comey la adik ujang...kreatif plak tu...


perangai pon macam abang dia...miahahahhha!!~


kelakar la..^__^v
Aku Ibu Muda Aku Ibu Muda April 20, 2011 at 5:21 PM
sabar ujang...tak lama je lagi :)
^^nu[dd]yra^^ ^^nu[dd]yra^^ April 20, 2011 at 5:22 PM
hahahahaha...kelakar la adik ko ujang~ siap tukar gmbo lagi....
aizamia3 aizamia3 April 20, 2011 at 5:24 PM
hahaha... aku gelak lagi ni..
makin dekat harinye makin gatal... hahaha...
sabarlah yana dapat dak ujang ni..
Fakhrul1409 Fakhrul1409 April 20, 2011 at 5:26 PM
dermm! ayat last tu smpat ag nk berbaur ala2 lucah tu.....hahahahaha...mmg sedap pn :P wakakaaa
darxniq darxniq April 20, 2011 at 5:36 PM
ape yang best woiiii??hahahhahahhaha
aslann aslann April 20, 2011 at 5:36 PM
hujan2 kalo dah kawen, tp isteri xde kt umah xbest gak...HAHAHA..
NisaAdnan NisaAdnan April 20, 2011 at 5:38 PM
AYAT LAST MMG SEBARAI!!
HAHAHA
Salimah Ismail Salimah Ismail April 20, 2011 at 5:53 PM
comei lagi adik ujang tu.. hahaha
NURUL NADIAH MAMAT NURUL NADIAH MAMAT April 20, 2011 at 6:00 PM
ujang jadi nyah...ahaha......
tak lama dah nak kawinnya ujang oi...
sabar le.....
Along Usop Along Usop April 20, 2011 at 6:03 PM
jahanam header akooOOOOOO!!!

wakakakakakakkakakakakak!!! =p
lea lea April 20, 2011 at 6:04 PM
hahahaha...elok terletak je gambar tuh kat situ
lea lea April 20, 2011 at 6:04 PM
hahahaha...elok terletak je gambar tuh kat situ
diana diana April 20, 2011 at 6:06 PM
wah..
adik dia lagi comey no...:p
Anak Ulu Cheka Anak Ulu Cheka April 20, 2011 at 6:09 PM
assalam tuan yg dihormati

ni lari dari tajuk...

rasanya ini dah kali ke 4 teguran ini dibuat mengenai kalimah basmallah yg ada kat blog ini byak sgt salah tu

mungkin teguran tak diambil kira tapi sebagai rakan blogger sesama islam wajib membuat teguran ini. bukan saya saja semua blogger yg perasan patut buat teguran jugak

kalau bab lain saya x ambil tau sgt, ikutlah nak buat apapun

tapi kalimah Allah tu, bukan boleh buat main2. berdosa besar kalau kita sengaja buat demikain

mungkin dah 4 kali teguran tak perasan kot, bagi blogger lain yang perasan tegur lah bersama2.

jangan kerana mengejar glamer dlm dunia blogger kita sengaja melanggar hukum Allah dengan mempermainkan ayat2Nya.

ni yg betul ganti yg salah tu copy paste je

بسم الله الرحمن الرحيم

dari
ustaz blogger
zacky ~786~ zacky ~786~ April 20, 2011 at 6:09 PM
best kahwin ..~ bek tok kesihtan.. hahahaaa
khairunnisa ♥ khairunnisa ♥ April 20, 2011 at 6:34 PM
haha. kreatif dia tukar gambar tuh..
putribongsu putribongsu April 20, 2011 at 6:41 PM
oklah nak join skrg. kang tak sempat lak...hrp2 menang
kAmi dAn mEreKa kAmi dAn mEreKa April 20, 2011 at 6:44 PM
sempoi abes adik dia nih, keh keh =)
toyolkiut toyolkiut April 20, 2011 at 6:46 PM
ayat akhir tu panahan orang nk naik pelamin ye..
kang ketar lutut pulak..
hahaha..
Hazrina Erin Hazrina Erin April 20, 2011 at 6:53 PM
amboii~tak sabaq na hang nak kawen~:P
mOoN mOoN April 20, 2011 at 7:47 PM
me pun rasa cam nak kawen cepat ar cam ni...hahahaha,,,
eyjalukman eyjalukman April 20, 2011 at 8:26 PM
ayat last uh tak bole blah . haha
::p0t pEt iLa:: ::p0t pEt iLa:: April 20, 2011 at 8:48 PM
amboi tak abih2 melucah..taw la da nak kawen..huhu
rafidahfarhana rafidahfarhana April 20, 2011 at 10:51 PM
serius klaka.HAHAHA
kejam betul adik camtu.
*tak habis gelak lagi*
efa efa April 20, 2011 at 11:11 PM
hahaha tudia kretif adik hg ujang haha amboi nak kawin time hujan plak dah, dah mcm hindustan da hehe
apik pehe apik pehe April 20, 2011 at 11:13 PM
haha..boleh lak wat perangai camtu..naseb bek blogger lain x ikot jejak adik ujang..haha
ilham_un ilham_un April 20, 2011 at 11:31 PM
suka hujan lak ujang nie...hahahaha
penemuan luar biasa!! penemuan luar biasa!! April 20, 2011 at 11:47 PM
haha... macam2 adaaa... adik beradik lee tuu..hoho
Titisan Hujan Titisan Hujan April 21, 2011 at 1:06 AM
huhuhu..mmg xley blah r yg last tuh
Ct Arina Ct Arina April 21, 2011 at 7:22 AM
elok sgt ler tutup mggu ni ni. sempat ag wa nk join ;D