Wednesday, April 20, 2011

Apa kejadahnya Adik Aku ni

Ramai gak tanya aku GA(giveaway) aku ni dah tutup belum..., jawapan aku belum lagi ok..,

Malas pulak aku buat Entri tu melekat sebab macam tak best jer melekat lama-lamakan...hehe.., aku ingatkan nak tutup GA tu sebulan dari tarikh aku mula buat..., tapi macam tak best jer biar lama-lama...krem jugak tangan nak update satu-satu...('',)  siapa yang nak join GA aku tu klik la gambar HELIZA di tepi sidebar tu ok.....

Aku ingat nak tutup GA tu minggu ni la...cukup la seminggu jer kan.., ker camner ek...hurm...,




***************************

Berbalik kepada tajuk tu kan..nie ha....tengok gambar ni


                       





Ape kejadahnya la muka aku jadi pompuan...siot punya YIEN...tau la dia join GA aku..tapi header aku yang hensem bertukar ke muka dia...hampeh..!!!!


Nak tau ke bongokkan adik aku pergi terjah dia....Grrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! tapi entri baru dia bagus untuk dibaca oleh pasangan bercinta..., biasa la tengok abang dia la kan...=)





P/S : hujan-hujan ni kalau dah kawin best kan...hahahaha


Artikel Terkait

43 comments

hahahhaha..comey la adik ujang...kreatif plak tu...


perangai pon macam abang dia...miahahahhha!!~


kelakar la..^__^v

ahahaha...memang dah tgk tadi...pelik juga tgk yg gambar GA tu....

hahahhaha..comey la adik ujang...kreatif plak tu...


perangai pon macam abang dia...miahahahhha!!~


kelakar la..^__^v

sabar ujang...tak lama je lagi :)

hahahahaha...kelakar la adik ko ujang~ siap tukar gmbo lagi....

hahaha... aku gelak lagi ni..
makin dekat harinye makin gatal... hahaha...
sabarlah yana dapat dak ujang ni..

dermm! ayat last tu smpat ag nk berbaur ala2 lucah tu.....hahahahaha...mmg sedap pn :P wakakaaa

ape yang best woiiii??hahahhahahhaha

hujan2 kalo dah kawen, tp isteri xde kt umah xbest gak...HAHAHA..

comei lagi adik ujang tu.. hahaha

ujang jadi nyah...ahaha......
tak lama dah nak kawinnya ujang oi...
sabar le.....

jahanam header akooOOOOOO!!!

wakakakakakakkakakakakak!!! =p

hahahaha...elok terletak je gambar tuh kat situ

hahahaha...elok terletak je gambar tuh kat situ

wah..
adik dia lagi comey no...:p

assalam tuan yg dihormati

ni lari dari tajuk...

rasanya ini dah kali ke 4 teguran ini dibuat mengenai kalimah basmallah yg ada kat blog ini byak sgt salah tu

mungkin teguran tak diambil kira tapi sebagai rakan blogger sesama islam wajib membuat teguran ini. bukan saya saja semua blogger yg perasan patut buat teguran jugak

kalau bab lain saya x ambil tau sgt, ikutlah nak buat apapun

tapi kalimah Allah tu, bukan boleh buat main2. berdosa besar kalau kita sengaja buat demikain

mungkin dah 4 kali teguran tak perasan kot, bagi blogger lain yang perasan tegur lah bersama2.

jangan kerana mengejar glamer dlm dunia blogger kita sengaja melanggar hukum Allah dengan mempermainkan ayat2Nya.

ni yg betul ganti yg salah tu copy paste je

بسم الله الرحمن الرحيم

dari
ustaz blogger

best kahwin ..~ bek tok kesihtan.. hahahaaa

haha. kreatif dia tukar gambar tuh..

oklah nak join skrg. kang tak sempat lak...hrp2 menang

sempoi abes adik dia nih, keh keh =)

ayat akhir tu panahan orang nk naik pelamin ye..
kang ketar lutut pulak..
hahaha..

amboii~tak sabaq na hang nak kawen~:P

me pun rasa cam nak kawen cepat ar cam ni...hahahaha,,,

ayat last uh tak bole blah . haha

amboi tak abih2 melucah..taw la da nak kawen..huhu

serius klaka.HAHAHA
kejam betul adik camtu.
*tak habis gelak lagi*

hahaha tudia kretif adik hg ujang haha amboi nak kawin time hujan plak dah, dah mcm hindustan da hehe

haha..boleh lak wat perangai camtu..naseb bek blogger lain x ikot jejak adik ujang..haha

suka hujan lak ujang nie...hahahaha

haha... macam2 adaaa... adik beradik lee tuu..hoho

huhuhu..mmg xley blah r yg last tuh

elok sgt ler tutup mggu ni ni. sempat ag wa nk join ;D


EmoticonEmoticon