Cara beromen bagi perempuan puas

( Google tajuk keluar gambar ni)


Ok..kali ni aku nak ajar benda yang paling orang cari-cari...,iaitu


 "Cara Beromen bagi perempuan puas "



Cara-caranya ialah :

- Buka blog Hamzah Ian...,

- Baca blog dia dari mula dia post sampai sekarang...

- Buka Facebook Hamzah Ian dan hantar mesej kepada dia tanya Cara beromen bagi perempuan puas ok..!!!
 

**********************

Makcik-makcik dan pakcik-pakcik..jangan marah saya ek..., blog saya ni takda entri ajar anak-anak orang cara beromen ('',)

Sia-sia jer kena bantai kang...blog aku ni dah la keluarga aku baca...maunya mak mertua bukak blog aku ada ajar cara beromen mampus tak dapat kawin aku dengan YANA.

Tajuk di atas tu ada lah KATA KUNCI yg aku wusha tadi..

Tak tau la siapa yang google kan.., aku try cek juga dekat google tadi.., memang keluar blog aku...('',)





"Ni la kerja aku time takda mood nak update blog....iaitu wusha KATA KUNCI"



Sekian...Peace(~_^)v



P/S :Siapa ada tips nak bagi puas ek..ajar aku..wahahaha

{ 48 comments.. read them below or add one }

EmanTheHalia EmanTheHalia April 11, 2011 at 1:43 PM
hahah keyword semua tak leh bla
Tentang hati Tentang hati April 11, 2011 at 1:44 PM
Kene kahwen cepat cepat ni. Haha
APi APi April 11, 2011 at 1:45 PM
hang mesti expert kan jang kan..
Tasha Tasha April 11, 2011 at 1:45 PM
ni semua sebab selama ni ujang selalu buat entry luncah. hahahah
Lydia Miza(Aidyl Azim) Lydia Miza(Aidyl Azim) April 11, 2011 at 1:48 PM
kah3...siapa yg search tu yek?pengsan!!
Isteri Yang Comel Isteri Yang Comel April 11, 2011 at 1:49 PM
hahhah. IEB lah tu.. ops terkantul sudah... hahah merepek jer nak cari mender tu
Faizal Fredley Faizal Fredley April 11, 2011 at 1:49 PM
5/7 keyword lucas...bongok mung nih jang..hahahha....
eima eima April 11, 2011 at 1:50 PM
gile ....
asalkan rajin asal kompom puas nye ...hahhaha
Ujang9897 Ujang9897 April 11, 2011 at 1:51 PM
wei siapa ada cara nak bagi puas ajar aku..hahaha
**::CIKNUURUL::** **::CIKNUURUL::** April 11, 2011 at 1:55 PM
ujang yg sengalllll,..ni aku tkot nk kwen ni,.wahahaha,.
darxniq darxniq April 11, 2011 at 2:00 PM
Ujang9897
ko nak ker jang??...meh pm aku..hahaha
Dim Benihana Dim Benihana April 11, 2011 at 2:02 PM
haha tajuk bikin gempak je, kalo betul td nk gak belajar...
Along Usop Along Usop April 11, 2011 at 2:04 PM
vongok ko ujang.. nanges Yana bace nih...

harharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharhar!!!



*perghh.. syok btol dgar bunyik kebod aku ktak ktuk mase taip harharhar tuh.. =p
Ujang9897 Ujang9897 April 11, 2011 at 2:07 PM
kalau ada aku nk gak tips wei..

wahai kakak2 jgn layan budak2 kecik..=)
mira ellyna mira ellyna April 11, 2011 at 2:11 PM
bagus idea ang hahah akata kunci menarik
akid akid April 11, 2011 at 2:19 PM
keh keh.. usha la ebook ke hape atau tanye memember ko yg dh berumah tangga.

Tapi kan jang, pengetahuan teori biasanya tak berkesan bab2 macam ni. kene cuba sendiri baru tahu :P
Cik Moon Cik Moon April 11, 2011 at 2:22 PM
huhu...ada jerk keyword gtu...
~@mOi ~~ ~@mOi ~~ April 11, 2011 at 2:26 PM
ngehngehngeh... nakal kamu ek!!!
asyrafNAKjadiLEBIHbaik asyrafNAKjadiLEBIHbaik April 11, 2011 at 2:31 PM
cis, ingatkan betol lah ada cara2nya..mane lah tahu same dgn yg sdg dipraktikan ke....

hahaha
aCap
ke blogku
Lizzie Yasmin Lizzie Yasmin April 11, 2011 at 2:35 PM
ko kot ptt tahu cara tue... kt pun tak lama lagi.. hahaha
kuperludia kuperludia April 11, 2011 at 2:36 PM
sengal~ ujang...entri bikin panas ja..lucah!
Pendekar Berkuda Pendekar Berkuda April 11, 2011 at 2:56 PM
jangan ngadu lak yana tu dah ler... hahahaha....
mOoN mOoN April 11, 2011 at 3:03 PM
kelucahan berlaku di sana... uhuk!!
Eza Ridzwan Eza Ridzwan April 11, 2011 at 3:16 PM
lucah!x senonoh!!!nak kena sekeh nie!!!
azureEn azureEn April 11, 2011 at 3:27 PM
abes laa.. mak mertua REJECT nnti! =P
fyna fyna April 11, 2011 at 3:42 PM
huhuhu..sengalnye ujang...
tajuk mmg gempak..
fyna fyna April 11, 2011 at 3:42 PM
huhuhu..sengalnye ujang...
tajuk mmg gempak..
cik pulau cik pulau April 11, 2011 at 3:49 PM
ahahaha.. sabo jela..
sape lah yang carik benda alah tu.. ngeh3..^^,
Ayie Ayie April 11, 2011 at 3:58 PM
agak kekejian disitu.. hahahahha
NuReLLe NuReLLe April 11, 2011 at 4:58 PM
haha..sengal punya ujang..99.99% keyword hang = lucahsss..:DD
Shafiq Shafiq April 11, 2011 at 5:14 PM
Hahahaha..
Kena Kawin Cepat Nie..
Azroy Kassim Azroy Kassim April 12, 2011 at 6:38 PM
tajuk mmg menarik perhatian.. kah~kah~kah
LittleGurl LittleGurl May 19, 2011 at 1:50 PM
hahaha. skng dah boleh aja yana plak ;P
nanazuki nanazuki May 25, 2011 at 2:47 PM
hahaha..gle tjuk...bikin kontrovesi n panassss...hahha
nanazuki nanazuki May 25, 2011 at 2:47 PM
hahaha..gle tjuk...bikin kontrovesi n panassss...hahha
obat jantung koroner obat jantung koroner February 12, 2012 at 10:07 PM
saya baru tau nih,, gann,thank untuk informasinya.
Kenari Putih Kenari Putih November 11, 2013 at 11:43 PM
Hahaha, kat malaysia ni sapa lamyg google, takut sungguh dinua zaman sekarang, maksiat dan dosa ada orang tak heran pon, antara dok google perogol bersiri kemungkinan kot, jenayah berleluasa...