Blog peribadi seorang bernama ujang

Monday, April 11, 2011

Cara beromen bagi perempuan puas

( Google tajuk keluar gambar ni)


Ok..kali ni aku nak ajar benda yang paling orang cari-cari...,iaitu


 "Cara Beromen bagi perempuan puas "



Cara-caranya ialah :

- Buka blog Hamzah Ian...,

- Baca blog dia dari mula dia post sampai sekarang...

- Buka Facebook Hamzah Ian dan hantar mesej kepada dia tanya Cara beromen bagi perempuan puas ok..!!!
 

**********************

Makcik-makcik dan pakcik-pakcik..jangan marah saya ek..., blog saya ni takda entri ajar anak-anak orang cara beromen ('',)

Sia-sia jer kena bantai kang...blog aku ni dah la keluarga aku baca...maunya mak mertua bukak blog aku ada ajar cara beromen mampus tak dapat kawin aku dengan YANA.

Tajuk di atas tu ada lah KATA KUNCI yg aku wusha tadi..

Tak tau la siapa yang google kan.., aku try cek juga dekat google tadi.., memang keluar blog aku...('',)





"Ni la kerja aku time takda mood nak update blog....iaitu wusha KATA KUNCI"



Sekian...Peace(~_^)v



P/S :Siapa ada tips nak bagi puas ek..ajar aku..wahahaha

48 Comments
Comments

48 comments:

darxniq said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kahwin la cepat!..

EmanTheHalia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahah keyword semua tak leh bla

mynameismy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

parah dah ko ni jangggg

Tentang hati said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kene kahwen cepat cepat ni. Haha

APi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hang mesti expert kan jang kan..

Tasha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni semua sebab selama ni ujang selalu buat entry luncah. hahahah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kah3...siapa yg search tu yek?pengsan!!

Isteri Yang Comel said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahhah. IEB lah tu.. ops terkantul sudah... hahah merepek jer nak cari mender tu

Faizal Fredley said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

5/7 keyword lucas...bongok mung nih jang..hahahha....

eima said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gile ....
asalkan rajin asal kompom puas nye ...hahhaha

witLURVE said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kahwin jee...

Ujang9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wei siapa ada cara nak bagi puas ajar aku..hahaha

**::CIKNUURUL::** said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ujang yg sengalllll,..ni aku tkot nk kwen ni,.wahahaha,.

najwa's said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe vongokkkk... :p

darxniq said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ujang9897
ko nak ker jang??...meh pm aku..hahaha

Dim Benihana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha tajuk bikin gempak je, kalo betul td nk gak belajar...

Along Usop said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

vongok ko ujang.. nanges Yana bace nih...

harharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharharhar!!!



*perghh.. syok btol dgar bunyik kebod aku ktak ktuk mase taip harharhar tuh.. =p

Ujang9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau ada aku nk gak tips wei..

wahai kakak2 jgn layan budak2 kecik..=)

mira ellyna said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus idea ang hahah akata kunci menarik

Izamir Ridzwan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

igtkn ko nk bg tutorial td

akid said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

keh keh.. usha la ebook ke hape atau tanye memember ko yg dh berumah tangga.

Tapi kan jang, pengetahuan teori biasanya tak berkesan bab2 macam ni. kene cuba sendiri baru tahu :P

Cik Moon said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu...ada jerk keyword gtu...

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aduh ayat..terkezut akak

♥sophie♥ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha,, ingat ape td,, grr

~@mOi ~~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ngehngehngeh... nakal kamu ek!!!

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cis, ingatkan betol lah ada cara2nya..mane lah tahu same dgn yg sdg dipraktikan ke....

hahaha
aCap
ke blogku

Lizzie Yasmin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko kot ptt tahu cara tue... kt pun tak lama lagi.. hahaha

kuperludia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sengal~ ujang...entri bikin panas ja..lucah!

n!cK said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bengong!!aahhaha

Pendekar Berkuda said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jangan ngadu lak yana tu dah ler... hahahaha....

mOoN said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kelucahan berlaku di sana... uhuk!!

❀Hanim_RosLan❀ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha...(nak tumpang gelak je)

Eza Ridzwan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lucah!x senonoh!!!nak kena sekeh nie!!!

azureEn said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

abes laa.. mak mertua REJECT nnti! =P

fyna said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhu..sengalnye ujang...
tajuk mmg gempak..

fyna said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhu..sengalnye ujang...
tajuk mmg gempak..

cik pulau said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahahaha.. sabo jela..
sape lah yang carik benda alah tu.. ngeh3..^^,

Ayie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

agak kekejian disitu.. hahahahha

qasehraihan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gila..dush! dush!

NuReLLe said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..sengal punya ujang..99.99% keyword hang = lucahsss..:DD

Shafiq said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahaha..
Kena Kawin Cepat Nie..

Azroy Kassim said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tajuk mmg menarik perhatian.. kah~kah~kah

LittleGurl said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha. skng dah boleh aja yana plak ;P

nanazuki said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..gle tjuk...bikin kontrovesi n panassss...hahha

nanazuki said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..gle tjuk...bikin kontrovesi n panassss...hahha

obat jantung koroner said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya baru tau nih,, gann,thank untuk informasinya.

wan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

X cukup duit :D



Kenari Putih said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahaha, kat malaysia ni sapa lamyg google, takut sungguh dinua zaman sekarang, maksiat dan dosa ada orang tak heran pon, antara dok google perogol bersiri kemungkinan kot, jenayah berleluasa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang