Lagi Pemenang GA Ujang9897

Pemenang GA yang bertuah seterusnya akan mendapat hadiah yang di SPONSOR



oleh Mamazara 
Shawl untuk seorang


 
oleh Momoy
Sebuah Beg untuk seorang 



oleh IEB
2 helai Shawl untuk seorang



oleh CikBulat
Design Blog untuk seorang 



SEMAK SENARAI NO ANDA DI SINI
 Pemenang sila lapor diri kepada saya ataupun sponsor..tQ


emailkan  kepada m.azfar9897@gmail.com


Nama:
Alamat:
No tel :


Yang tak berjaya tunggu...ada lagi 3 hadiah yang belum ada pemenang



Pemenang Hadiah Topup di SINI



p/s : siapa la yang menang hadiah domain kan..hihi

{ 34 comments.. read them below or add one }

nurkaloi nurkaloi April 27, 2011 at 11:09 AM
eah asal kaloi takde ni

aiyyakkkk


memang unlucky daa ni hahahah
syuwai syuwai April 27, 2011 at 11:11 AM
demmm!

tak menang lagi X___X

tak nak lah dtg majlis kawen korang.LOL
Nurul Alyaa Nurul Alyaa April 27, 2011 at 11:14 AM
huhu.. my sis dapat. 269.. tahniah laa.. sob3. sedih sb sy xdpt.. =(
Ieka Luvika Ieka Luvika April 27, 2011 at 11:25 AM
huwaaa....x menang lagi T_T"

...sambung tido a camni.kekeke

tahniah lepada pemenang...yg x menang sila cuba lagi tahun depan..wuwuuu nanges :'(
sarah sarah April 27, 2011 at 11:25 AM
no 19 dah email kejap tadi...
fasha fasha April 27, 2011 at 11:29 AM
pleasela kena pasni. aminnn
ciksufi ciksufi April 27, 2011 at 11:31 AM
lor...no ciksufi 247..awat 248 yg naik..hukhuk
eiela eiela April 27, 2011 at 11:37 AM
tahniah kepada pemenang..

Latest Entri :
Resepi Kek Coklat
cantekk cantekk April 27, 2011 at 11:39 AM
hahaha ;-D sabo je la, den takdo

tahniah kpd pemenang, sape tanak adiah tu roger aku cecepat k..

gud luck utk adiah seterusnye ;-D
mas saari mas saari April 27, 2011 at 11:48 AM
bila no i ni???

tahniah pada yg menang!
CikBulat CikBulat April 27, 2011 at 12:02 PM
hah.. nanti kau inform aku keh..
man yusoef man yusoef April 27, 2011 at 12:02 PM
eh dah kuar result eh...aku baru perasan..dem..tak mengena pon
Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard April 27, 2011 at 12:08 PM
saper no. 19 tu meh email alamat,nama dan no. tel korang kat suriani@icu.gov.my atau sms kat 0177131248
mynameismy mynameismy April 27, 2011 at 12:14 PM
ok aku tawu ak mesti menang domain nih.. grrrr mane num ak nih xkuar2 lagi isk

wehhh da nak kawen la! sempat lagi belog!
Peqaxlol ;DD Peqaxlol ;DD April 27, 2011 at 12:41 PM
Grrrr.. xde lagi.
305 305 305 305 305.
zuwaidah zuwaidah April 27, 2011 at 12:45 PM
sah2 nama kak zu tak ada, sbb kak zu tak join pun hehehehehe
Fareha Rahmat (Bos Besar) Fareha Rahmat (Bos Besar) April 27, 2011 at 12:50 PM
alahai tak kena lgai,, meme malang la aku hik hik
Norhafiza Norhafiza April 27, 2011 at 1:18 PM
kali ke2 pun takdak rejeki leeee...tahniah kpd pemenang ya..
Bella Bell Bella Bell April 27, 2011 at 1:38 PM
203 der..mana no gua??hahahahha!!~

xpe la..xde rezeki..kot2 boleh dapat domain free ke..aminn..

congret pada yang menang :)
aizamia3 aizamia3 April 27, 2011 at 1:46 PM
tak nampak lagiler nombor aku.. ke aku silap check tadi.. confirm belum ada..

pakcik Random ni lupa pakai cermin mataler ni.. tu yg tak nampak no aku..
darxniq darxniq April 27, 2011 at 2:38 PM
yeay!!!..aku menang domain!!..ahhahahhahaahhaa
aida4eva aida4eva April 27, 2011 at 4:19 PM
tak kuar pun 84.

kui2..

belum rezeki agaknya..tahniah pd sp2 no yg naik :)
Ct Arina Ct Arina April 27, 2011 at 6:15 PM
aduhh x kene ag! jahat r ko ni jang >,<
Aqilah Kamarudin Aqilah Kamarudin April 27, 2011 at 9:06 PM
yeahhh ! kita menang design blog dari cik bulat :) so cool :) <-- happy tahap gaban . kehkehkeh :) nak kena bagi tahu cik bulat ke abg ujang ?