Wednesday, April 27, 2011

Lagi Pemenang GA Ujang9897

Pemenang GA yang bertuah seterusnya akan mendapat hadiah yang di SPONSOR



oleh Mamazara 
Shawl untuk seorang


 
oleh Momoy
Sebuah Beg untuk seorang 



oleh IEB
2 helai Shawl untuk seorang



oleh CikBulat
Design Blog untuk seorang 



SEMAK SENARAI NO ANDA DI SINI
 Pemenang sila lapor diri kepada saya ataupun sponsor..tQ


emailkan  kepada m.azfar9897@gmail.com


Nama:
Alamat:
No tel :


Yang tak berjaya tunggu...ada lagi 3 hadiah yang belum ada pemenang



Pemenang Hadiah Topup di SINI



p/s : siapa la yang menang hadiah domain kan..hihi

Artikel Terkait

34 comments

eah asal kaloi takde ni

aiyyakkkk


memang unlucky daa ni hahahah

demmm!

tak menang lagi X___X

tak nak lah dtg majlis kawen korang.LOL

huhu.. my sis dapat. 269.. tahniah laa.. sob3. sedih sb sy xdpt.. =(

huwaaa....x menang lagi T_T"

...sambung tido a camni.kekeke

tahniah lepada pemenang...yg x menang sila cuba lagi tahun depan..wuwuuu nanges :'(

no 19 dah email kejap tadi...

lor...no ciksufi 247..awat 248 yg naik..hukhuk

tahniah kepada pemenang..

Latest Entri :
Resepi Kek Coklat

hahaha ;-D sabo je la, den takdo

tahniah kpd pemenang, sape tanak adiah tu roger aku cecepat k..

gud luck utk adiah seterusnye ;-D

bila no i ni???

tahniah pada yg menang!

hah.. nanti kau inform aku keh..

eh dah kuar result eh...aku baru perasan..dem..tak mengena pon

saper no. 19 tu meh email alamat,nama dan no. tel korang kat suriani@icu.gov.my atau sms kat 0177131248

ok aku tawu ak mesti menang domain nih.. grrrr mane num ak nih xkuar2 lagi isk

wehhh da nak kawen la! sempat lagi belog!

Grrrr.. xde lagi.
305 305 305 305 305.

sah2 nama kak zu tak ada, sbb kak zu tak join pun hehehehehe

alahai tak kena lgai,, meme malang la aku hik hik

kali ke2 pun takdak rejeki leeee...tahniah kpd pemenang ya..

203 der..mana no gua??hahahahha!!~

xpe la..xde rezeki..kot2 boleh dapat domain free ke..aminn..

congret pada yang menang :)

tak nampak lagiler nombor aku.. ke aku silap check tadi.. confirm belum ada..

pakcik Random ni lupa pakai cermin mataler ni.. tu yg tak nampak no aku..

yeay!!!..aku menang domain!!..ahhahahhahaahhaa

tak kuar pun 84.

kui2..

belum rezeki agaknya..tahniah pd sp2 no yg naik :)

aduhh x kene ag! jahat r ko ni jang >,<

yeahhh ! kita menang design blog dari cik bulat :) so cool :) <-- happy tahap gaban . kehkehkeh :) nak kena bagi tahu cik bulat ke abg ujang ?


EmoticonEmoticon