Tuesday, April 26, 2011

Pemenang GA hadiah TOPUP

Sekarang aku umum kan dahulu Pemenang GA untuk hadiah TOPUP ok...

NO yang bertuah ialah :

RM10

 


RM5 



RM 10 sponsor oleh Fakhrul



RM5 sponsor oleh Pembawa Wacana


RM 10 sponsor oleh Prince 

 RM 10 sponsor oleh Toyol Kiut




Untuk Pemenang Hadiah Lain Nanti aku akan Update ok.., 


Kepada pemegang no bertuah sila laporkan diri kepada saya atau kepada SPONSOR ok..tQ


SEMAK SENARAI NO ANDA DI SINI


Pemenang sila emailkan kepada saya no Tel/ pakai line apa dan Hadiah dari sponsor mana ke

(m.azfar9897@gmail.com)





p/s : mintak maaf kalau ada kesulitan kwn2..sibuk sikit ni...=(


Artikel Terkait

61 comments

DEM~!! Apesal aku tak menang??

oppsss...lupa lak aku tak join....hahaha...

tahniah korang yg menang topup tu ;-D jgn lupe call kuage di kampung...hihi

yang tak naik tggu..ada byk lagi hadiah...

macam no ekor plak main tikam2 ho3 :P bila la 297 nak mengena ni :p

belum kena nombor lagi...aik..cam tekan toto pulak....

if x menang apa2,, aku bom blog ang ni...hahahhaa...

naseb bek aku xdapat hadiah topup... may be aku dapat hadiah len kan... hahahaha

tahniah korang yang dapat topup .

hihi ^^ haa cepat call fai ye . hihi ^^
joking je . :)

aisey...lagi sket je nak kena :p

Yeah....aku menang? Siapa Pembawa Wacana ek.... nak claim hadiah ni....he he

aku tk join... tp gata gak n tau sape yg kena

no aku mane??hahahhahhahahaha..

demmm! apsal aku tekde dlm list??!

yeyeah naseb baek tak menang.
org nak hadiah lain tuuu.
*cehh belagak

aishhhh tak kena ! hrp3 la kena lps ni fuhhhh HAHA

Byk no ratus2 lahh,..klu msk lmbt skit pon takpe,..haha,..tak de rezeki,..T.T

huhu.. tiada,, cepat update lagy ujang cepat :P HAHA

haaa sipi lagi tu....pasni naik la nombor aku ni :)

sy no. 23. buang la satu yg ada kat depan tu... huhuhu...

wah..congcrates pada yang menang!!


☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!! HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
❤salam singgah dari mummyweiyda❤
❤eppy blogging ya!!❤

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

adess...xmenang lak...
tahniah kpd yg menang ye! :)

ha, sape menang tu cpt2 email TK..
klau lmbt reply tu, makna nye line tenet TK ngah tenat..
dh 2 hr slow yg amat..
hr ni kul 6 ptg br ada line ni..

yes,aisya menang..:)

no aisya 301...:)

kne lapor camne ujang???

grrr .. taa de dalam senarai pemenang !

305 305 305 305 305 305.


pss:// macam toto lak. heh.

haha..ckit je lagi.. xkena plak! :))

252 kene??/cis!!!
sgt hampir! nad 262...takpe2..
melepas rm5 jer..byk lg menunggu..hahahha!!!
poyo..bajet den monang! hahaha

pergh....tak kene yg nie..mintak2 dpt yg laen.. :P

jijah takkena topup!! berdoa dapat hadiah lain..hehehe

omg! zaty menang. :)
nak lapor diri macam mana ni ujang?

Tahniah kepada semua pemenang!

no gua 203 der! cisss..sikit lagi..ehh..173 tu roy gesang punya...dia dah tau belom??

takpe2.. tunggu hadiah laen (think +)
=,=

ok ujang thanks..=)..nanti fiera lapor diri..huhu

tahniah2, bila no akak nak naik ni hik hik...

1st time join GA. cane nak tuntut?

Yeahh .. menang .. ! eventhough topup jer .. tak kesahh ponn .. sapa nak bagi topup free kan ?? tenkiu2 ! nak claim kat MR FAKHRUL nih .. hehe

aku kne???topup rm5???oklah! heee~

no xnaik lg..harap2 ada rezeki utk GA ujang ni..(^_^)

weii..singgahlaa sini balik ujang oii...>,<"

huh tadak pun..cpt bgi ada no 69 :)

tahniah semua pemenang...harap lepas nie aku boleh menang la....

tahniah buat pemenang.. no aku belum lagi ni..

wahhh lame xon9..bukk jer de berite baikk punyer... dah done emel u ujang..^^ ~check taw~ bolehh gayutt lelame lar pas niehhh.teheheh

asik xmengena jee..aduhh..

ehh bru prasan mcm tengok no ekor pulak..adehh..


EmoticonEmoticon