Blog peribadi seorang insan bernama ujang

Wednesday, June 15, 2011

“Our World, Their War”

 Yeehaaa..!!

Filem yang pasti dinantikan oleh semua orang di muka bumi pada tahun ini pastinya


Transformers 3: Dark of the Moon



Apa yang sedihnya Filem ini merupakan Filem TRANSFORMERS yang terakhir.....derm

*********************************

Kalau diberi pilihan sama ada untuk menjadi Autobots ataupun Decepticons, aku pasti  akan memilih untuk menjadi Autobots..!!!!!!!


Untuk menyelamatkan bumi daripaga Decepticons yang kejam...., penduduk bumi  memerlukan hero iaitu Autobots untuk menjamin keselamatan.


Jadi sebagai makhluk muka bumi mesti la aku akan pilih untuk menjadi Autobots kan..., buat apa nak jadi orang jahat nanti orang tak suka...hee


Tak lama lagi Decepticon akan turun ke bumi...aku akan memilih untuk menjadi salah seorang Autobot.............adakah aku akan menjadi Bumble Bee....???? Tidak..!!


Aku pasti nak menjadi Autobots yang bernama...Optimus Prime...!!!!!!!!


  

Kenapa aku pilih Optimus Prime ???

Kerana Optimus Prime sekarang lebih kuat dengan adanya pistol yang besar dan pedang yang lebih canggih dan kuat..!!

Selain itu dengan idea yang ada pada Optimus Prime pasti dia tidak mengecewakan....


Cara aku menyelamatkan bumi dari serangan Decepticon ialah, aku akan mengumpul semua geng Autobots dan memanggil seorang kawan baik aku bernama

 Magneto


Ketika Decepticon turun ke bumi nanti, aku akan suruh Magneto berhentikan gerakan Decepticon.dan dengan pantas Magneto akan buat gayanya begini



 blink....blink..blink..♪♫♪♫♪ <-----siap ada bunyi kuasa dia


Dengan kuasa magnetnya yang hebat, semua Decepticon tak dapat bergerak....(besi kan......!!)




 Dengan tak dapat bergeraknya semua Decepticon...aku sebagai Optimus Prime akan mengarahkan geng-geng aku untuk menghapus kan semua Decepticon


 Yeeaaahhhh!!!!!!!!!

 
Kebaaabooom...!!!!!!!!!!!!!


Akhir sekali semua DECEPTICON mati....BUMI dapat diselamatkan dengan idea yang paling bernas daripada

OPTIMUS PRIME @ UJANG


Sekian....Peace (~_^)v

*nak cerita yang logik jangan tengok Transformer ok...hee

*********************************


Kenapa aku buat entri ini...untuk yang tak tau..aku bagitau ok..

Sebenarnya ini merupakan satu contest daripada Nuffnang dengan kerjasama GSC-EON BANK CREDIT CARD.

Dengan itu Nuffnang  bermurah hati memberi peluang untuk menangi 2 tiket wayang Transformers 3: Dark of the Moon dengan membuat entri..

Dan yang lebih menarik lagi, hadiah utama merupakan TV 42"  Panasonic Viera 3D Plasma dengan Set 3D Blue-ray Player


Thanks to GSC-Eon Credit Card

GSC-Eon Credit Card website at http://www.gsc-eonbankcard.com/
Ultimate Movie Card Facebook fanpage at http://www.facebook.com/TheUltimateMovieCard




 pictures taken from The Ultimate Movie Card Facebook Fanpage here.



P/S : tak dapat TV dapat tiket pun jadi la NUFFNANG...hee




30 Comments
Comments

30 comments:

Finaz Jaafar said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gudluck bro !

♥Mrs.Eady♥ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeeesss...ku nk cuti nk tgk citer ni nnti!

risa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ganas wooooooooooo

al_hakim said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dasyat jang..pe kate try tengok mihrab cinta.best !

Solihin Zubir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

errr.. optimus prime bukan besi ka? awat dia bleh bergerak? haha..

Cik Rose Cute said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Filem ni..memang akak gan suami tunggu-tunggu tau ..hehehe

Good luck Brro!!!

Dawa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

good luck jang. ada potensi mng kalau entry menarik cmni

Sunah Sakura said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak undi, ade tak? hahahaha~ best cite ang ni...

Ujang9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak menang TV memang tak la...

si HEidi Syafiq gila gempak..grrr

Rollo De Pelicula said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tak sabar nak tgok
tapi mat salleh nih bukan boleh kira sangat
kata jer last tapi akhir2 nanti jadi macam Fast Furious

hamzah ian said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dapat tiket kasi aku lah.. hahahhaa

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku nak join pun nak p tgk wayang cam jauh..huhu

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku nak join pun nak p tgk wayang cam jauh..huhu

BEN ASHAARI said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck !! kalau dapat , jgn ajak yana eh.. ajak aku.. hahahaha...

EZAN IDMA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

goodluck bro :)

akid said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waa silap2 dapat tb ni :D

YanaMIB said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

"P/S : tak dapat TV dapat tiket pun jadi la NUFFNANG...hee"

ayat pasrah...haha..

Farhan Hanif said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak tanya...kalau menang tiket, tempat nak tengok tu dekat KL je ke? atau kat mana-mana pon boleh? maaflah saya org johor. hehehe

Ujang9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

farhan - utk transformer ni dia buat dkt area KL..=)

Andrik McVean said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i love transformer and x'men first class :)

Farhan Hanif said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh...xle join la camtu...klu nak join kena pastikan dapat TV...haha

Isteri Encek Bard said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uiksss, camner nak join nie.. muahahha

aida4eva said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xsaba nak tgk transformer ni :p

http://aida4eva.blogspot.com

k e y r i said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

UNTUNGLAAAAAAAAAAAAAAAAAA

najmi^^ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

walaweih.. lawak doe citer ko..wkwkw

Pacifista - X said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comfirm aku mintak cuti bulan 7 nanti :p

Cik Farah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gudluck ujang! :D

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck jang...
aku xreti nak wat entri2 gini...hehehe ;-)

Rahmad said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ayat last 2 ayat pasrah..yg penting dh dpt tiket..haha

mynameismy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah keluar ke weh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terbaru