“Our World, Their War”

 Yeehaaa..!!

Filem yang pasti dinantikan oleh semua orang di muka bumi pada tahun ini pastinya


Transformers 3: Dark of the Moon



Apa yang sedihnya Filem ini merupakan Filem TRANSFORMERS yang terakhir.....derm

*********************************

Kalau diberi pilihan sama ada untuk menjadi Autobots ataupun Decepticons, aku pasti  akan memilih untuk menjadi Autobots..!!!!!!!


Untuk menyelamatkan bumi daripaga Decepticons yang kejam...., penduduk bumi  memerlukan hero iaitu Autobots untuk menjamin keselamatan.


Jadi sebagai makhluk muka bumi mesti la aku akan pilih untuk menjadi Autobots kan..., buat apa nak jadi orang jahat nanti orang tak suka...hee


Tak lama lagi Decepticon akan turun ke bumi...aku akan memilih untuk menjadi salah seorang Autobot.............adakah aku akan menjadi Bumble Bee....???? Tidak..!!


Aku pasti nak menjadi Autobots yang bernama...Optimus Prime...!!!!!!!!


  

Kenapa aku pilih Optimus Prime ???

Kerana Optimus Prime sekarang lebih kuat dengan adanya pistol yang besar dan pedang yang lebih canggih dan kuat..!!

Selain itu dengan idea yang ada pada Optimus Prime pasti dia tidak mengecewakan....


Cara aku menyelamatkan bumi dari serangan Decepticon ialah, aku akan mengumpul semua geng Autobots dan memanggil seorang kawan baik aku bernama

 Magneto


Ketika Decepticon turun ke bumi nanti, aku akan suruh Magneto berhentikan gerakan Decepticon.dan dengan pantas Magneto akan buat gayanya begini



 blink....blink..blink..♪♫♪♫♪ <-----siap ada bunyi kuasa dia


Dengan kuasa magnetnya yang hebat, semua Decepticon tak dapat bergerak....(besi kan......!!)




 Dengan tak dapat bergeraknya semua Decepticon...aku sebagai Optimus Prime akan mengarahkan geng-geng aku untuk menghapus kan semua Decepticon


 Yeeaaahhhh!!!!!!!!!

 
Kebaaabooom...!!!!!!!!!!!!!


Akhir sekali semua DECEPTICON mati....BUMI dapat diselamatkan dengan idea yang paling bernas daripada

OPTIMUS PRIME @ UJANG


Sekian....Peace (~_^)v

*nak cerita yang logik jangan tengok Transformer ok...hee

*********************************


Kenapa aku buat entri ini...untuk yang tak tau..aku bagitau ok..

Sebenarnya ini merupakan satu contest daripada Nuffnang dengan kerjasama GSC-EON BANK CREDIT CARD.

Dengan itu Nuffnang  bermurah hati memberi peluang untuk menangi 2 tiket wayang Transformers 3: Dark of the Moon dengan membuat entri..

Dan yang lebih menarik lagi, hadiah utama merupakan TV 42"  Panasonic Viera 3D Plasma dengan Set 3D Blue-ray Player


Thanks to GSC-Eon Credit Card

GSC-Eon Credit Card website at http://www.gsc-eonbankcard.com/
Ultimate Movie Card Facebook fanpage at http://www.facebook.com/TheUltimateMovieCard




 pictures taken from The Ultimate Movie Card Facebook Fanpage here.



P/S : tak dapat TV dapat tiket pun jadi la NUFFNANG...hee




{ 30 comments.. read them below or add one }

♥Mrs.Eady♥ ♥Mrs.Eady♥ June 15, 2011 at 4:41 PM
yeeesss...ku nk cuti nk tgk citer ni nnti!
al_hakim al_hakim June 15, 2011 at 4:49 PM
dasyat jang..pe kate try tengok mihrab cinta.best !
Solihin Zubir Solihin Zubir June 15, 2011 at 4:51 PM
errr.. optimus prime bukan besi ka? awat dia bleh bergerak? haha..
Cik Rose Cute Cik Rose Cute June 15, 2011 at 4:51 PM
Filem ni..memang akak gan suami tunggu-tunggu tau ..hehehe

Good luck Brro!!!
Dawa Dawa June 15, 2011 at 4:52 PM
good luck jang. ada potensi mng kalau entry menarik cmni
Sunah Sakura Sunah Sakura June 15, 2011 at 4:53 PM
nak undi, ade tak? hahahaha~ best cite ang ni...
Ujang9897 Ujang9897 June 15, 2011 at 4:55 PM
nak menang TV memang tak la...

si HEidi Syafiq gila gempak..grrr
Rollo De Pelicula Rollo De Pelicula June 15, 2011 at 5:00 PM
Tak sabar nak tgok
tapi mat salleh nih bukan boleh kira sangat
kata jer last tapi akhir2 nanti jadi macam Fast Furious
hamzah ian hamzah ian June 15, 2011 at 5:03 PM
dapat tiket kasi aku lah.. hahahhaa
muhammad iqbal hakimi bin tahir muhammad iqbal hakimi bin tahir June 15, 2011 at 5:03 PM
aku nak join pun nak p tgk wayang cam jauh..huhu
muhammad iqbal hakimi bin tahir muhammad iqbal hakimi bin tahir June 15, 2011 at 5:03 PM
aku nak join pun nak p tgk wayang cam jauh..huhu
BEN ASHAARI BEN ASHAARI June 15, 2011 at 5:03 PM
gud luck !! kalau dapat , jgn ajak yana eh.. ajak aku.. hahahaha...
akid akid June 15, 2011 at 5:05 PM
waa silap2 dapat tb ni :D
YanaMIB YanaMIB June 15, 2011 at 5:06 PM
"P/S : tak dapat TV dapat tiket pun jadi la NUFFNANG...hee"

ayat pasrah...haha..
Farhan Hanif Farhan Hanif June 15, 2011 at 5:17 PM
nak tanya...kalau menang tiket, tempat nak tengok tu dekat KL je ke? atau kat mana-mana pon boleh? maaflah saya org johor. hehehe
Ujang9897 Ujang9897 June 15, 2011 at 5:22 PM
farhan - utk transformer ni dia buat dkt area KL..=)
Andrik McVean Andrik McVean June 15, 2011 at 5:25 PM
i love transformer and x'men first class :)
Farhan Hanif Farhan Hanif June 15, 2011 at 5:26 PM
owh...xle join la camtu...klu nak join kena pastikan dapat TV...haha
Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard June 15, 2011 at 5:42 PM
uiksss, camner nak join nie.. muahahha
najmi^^ najmi^^ June 15, 2011 at 8:26 PM
walaweih.. lawak doe citer ko..wkwkw
Pacifista - X Pacifista - X June 15, 2011 at 8:41 PM
comfirm aku mintak cuti bulan 7 nanti :p
DefarhanoVII a.k.a BoyPJ DefarhanoVII a.k.a BoyPJ June 16, 2011 at 9:09 AM
gud luck jang...
aku xreti nak wat entri2 gini...hehehe ;-)
Rahmad Rahmad June 23, 2011 at 12:45 PM
ayat last 2 ayat pasrah..yg penting dh dpt tiket..haha