Fak...!!!!!

 saja letak gambar kecik

Tajuk atas tu tak habis taip.....sebenarnya


FAKTA....!!!!!

1. Anda membaca fakta ini
2. Mungkin anda berkata/fikir ini fakta yang bodoh
4. Anda tidak perasan saya skip no.3
5. Anda check semula
6. Anda tersenyum
7. Anda masih membaca fakta ini
8. Anda tahu apa yang anda baca adalah benar
10. Anda tidak perasan lagi saya skip no 9
11. Anda check semula sekarang
12. Anda tidak perasan hanya ada 10 fakta

Inilah faktanya!


P/S : lebih ramai suka skip baca entri fakta ini dan fokus kepada gambar ('',)


{ 60 comments.. read them below or add one }

alif ismail alif ismail July 17, 2011 at 10:01 AM
huhu...

gambar sape lah yang jadi mangsa tuh...

sian..
alif ismail alif ismail July 17, 2011 at 10:01 AM
huhu...

gambar sape lah yang jadi mangsa tuh...

sian..
Tasha Tasha July 17, 2011 at 10:05 AM
tak de keje la tuh!!!

hahahahah....
shida shida July 17, 2011 at 10:10 AM
tp..
gambar tu memang x bleh blah ar..huk3!!
Ummu Khaulah Hasan Ummu Khaulah Hasan July 17, 2011 at 10:12 AM
ujang sebagai model di dalam gambar tersebut. tahinah! haha.
cik pulau cik pulau July 17, 2011 at 10:21 AM
seyesly ni fakta..
bukan auta..

hahaha. demn u..
terbaekkk!!!
rain ilias rain ilias July 17, 2011 at 10:56 AM
haha macam2 la ujang ni.
singgah blog saye meh. (^_^)"
#shy
rain ilias rain ilias July 17, 2011 at 10:56 AM
haha macam2 la ujang ni.
singgah blog saye meh. (^_^)"
#shy
Adylia Qarissa Adylia Qarissa July 17, 2011 at 11:04 AM
hahahaa..betul...ramai yang suka baca dan suka skip.. :)
Mohamadazhan.com Mohamadazhan.com July 17, 2011 at 11:17 AM
adoi..gambar terbauk...hehe

fakta pun terbaik..gambar menceritakan entri mungkin =)


Jemputan ke Contest Aku Berpuisi =)
Penggemar Coklat Penggemar Coklat July 17, 2011 at 11:18 AM
<= tertipu baca sampai habis..haha

btw kesian org kat dlm gambar tu, ko naya dia ke tu nyah??

>.<
s.y.a.r.q s.y.a.r.q July 17, 2011 at 11:37 AM
Mula-mula tengok gambar ni??? apekah??? kenape tahik dye berdarah??? lepas tu x boleh fokus da bace fakta2 ujang tu :P
syud syud July 17, 2011 at 12:02 PM
hahahaahhaha..
gilerrr !

tapi style hahhaha
NUR AMINA NUR AMINA July 17, 2011 at 12:26 PM
Nasib baik posa, dibuatnya tengah mkn tgk pic tu...uuuweekkk
Queen F Queen F July 17, 2011 at 12:28 PM
HAHAHA style lah ko ujang.. :P itu gambar sapa? ko ye? HAHA
peachippo peachippo July 17, 2011 at 12:37 PM
hahhaa . terkena !
saye bace habis ! :)
BHAIHAQI COOL BHAIHAQI COOL July 17, 2011 at 1:07 PM
mcm bodoh jee , hahahaha... gmbr x leh blah ..
Sufisky Lass Sufisky Lass July 17, 2011 at 1:54 PM
hahaha~ohsemmmmmmmmmmmmmmm !! xDDD
Qaseh dalia adelia Qaseh dalia adelia July 17, 2011 at 2:08 PM
apesal anak panah kelip2 ni ..ilang fokus
SyahmiFikri SyahmiFikri July 17, 2011 at 2:49 PM
errr.. aku baca sampai habes! yeay..

erkkk.. gambar?? hmmmm
IBU GEBU IBU GEBU July 17, 2011 at 3:17 PM
TAHNIAH dari IBU GEBU!!! N3 yang sangat GENIUS!!!
Yuyu Musa Yuyu Musa July 17, 2011 at 3:21 PM
euwww euwwww....

fakkkkk...


ta!
muhamadsufian89 muhamadsufian89 July 17, 2011 at 3:33 PM
aku tengok gambar terus takde mood nak baca fakta kau. uweekkk!! haha
Areliff Areliff July 17, 2011 at 3:37 PM
weeeeeeeeeeek gua nak muntah tengok taik tu :P
alif haris alif haris July 17, 2011 at 5:09 PM
ini fak ni .. fak ^^ hhahaha
terkono den !
kak ina kl kak ina kl July 17, 2011 at 5:25 PM
nasib baiklah tak tengah makan..ishhhh kamu ni
THE LEKAT LEKIT STORY THE LEKAT LEKIT STORY July 17, 2011 at 10:52 PM
kalau entri Ujang ni tak payah skip.. tak sempat puas baca dah abis.. :D
Pyka Rahmat Pyka Rahmat July 18, 2011 at 1:04 AM
*korek hidung pandang pandang siling
Ct Arina Ct Arina July 18, 2011 at 9:40 AM
e'eh, tetibe je wa macam terase =.=

gambar tu mmg sheetttttt. kemproh r lu jang!
eima eima July 18, 2011 at 12:10 PM
hape kat montot de tuh ????
athira athira July 18, 2011 at 1:55 PM
hahaha...mmg mampu membuat kan aku di hantar ke hospital metal sebab gelak sorang2
MamaEma MamaEma July 18, 2011 at 3:52 PM
mmemang betul tu..ada yg tersiratnya...
Cik Azizah Cik Azizah July 18, 2011 at 5:14 PM
gambar tu fakta ke auta...hahhaa
BeloG MTT BeloG MTT August 15, 2011 at 1:39 PM
Cisss felefahhh..Kena auta.. =..="
asema . asema . August 16, 2011 at 3:16 PM
salam .
fakta yg anda nyatakan mmg semmg2nye amat menyakitkan hati . sekian terima kaseh . :)
Erra Kyra Erra Kyra August 25, 2011 at 1:32 AM
SAYA TAHU NI BUKAN BLOG LUCAH!



jadi saya berani buka entry nih dan BACE!!







tapi memang hahaha...^^
CikUna CikUna March 6, 2012 at 5:13 PM
hehe lagi.. dan..dan.. dan lagi.. huhu jadi mana satu faktanye?? iskh