Keputusan Malaysia vs Chelsea | Keputusan 1-0

|Keputusan Chelsea vs Malaysia | Keputusan Malaysia vs Chelsea

akan gua update dengan sepantas mungkin ketika perlawanan berlansung.,Keputusan Malaysia vs Chelsea terkini akan gua pastikan bertukar dari setiap jaringan
 Malaysia vs chelsea result, result malaysia vs chelsea, 2011

Full Time

 MALAYSIA XI vs CHELSEA

Perlawanan Malaysia vs Chelsea bagi gua sangat bagus untuk pasukan bola sepak olimpik negara kita kerana bukan senang player muda nak dapatkan pengalaman bermain dengan pemain bertaraf dunia....grrrr jeles2 

Pertemuan Chelsea vs Malaysia ini juga bagi pemanas badan untuk pasukan harimau muda untuk perlawanan penting bila bertemu Jepun, Syria dan Bahrain bagi kumpulan C di kelayakan Olimpik London 2012.


Keputusan Chelsea vs Malaysia pada 2008 dulu memihak kepada chelsea dengan jaringan 2-0




Bagi gua pasukan harimau muda kekuatan dia pada bahagian tengah dan serangan...memang terbaik daripada apa yang gua tengok game sebelum ini


Jurulatih harimau muda iaitu ong kim swee yang gua dengar semalam dia banyak berpesan kepada pemain supaya elakkan melakukan kesilapan mudah terutama di bahagian serangan.Hebatnya Kim swee ni bagi gua ialah dia tak menetapkan mana2 pemainnya kesebelasan utama kerana kesemua pemainnya serba boleh..,perghh!!! gua bangga jadi rakyat MALAYSIA..


Apa pun gua harap team kita bermain dengan cara TERBAIK....!!!!!!!

KEPUTUSAN PENUH


FULLTIME

MALAYSIA 0 - 1 CHELSEA
(penjaring) drogba

Video Jaringan Malaysia vs Chelsea| full match hightlights Malaysia vs Chelsea



Skuad Harimau Muda


Senarai Pemain MALAYSIA vs Chelsea

Pemain Senior

-Joseph Kalang Tie, Norhafiz Zamani Misbah, S. Subramaniam, Shahrulnizam Mustapa, Daudsu Jamaluddin, Mohd Badri Mohd Radzi, Hairudin Omar, Amri Yahyah, Farizal Marlias.

Harimau Muda 

Mohd Irfan Fazail, A. Thamil Arasu, Abdul Shukor Jusoh, Gary Steven Robbat, Mohammad Amer Saidin, Syahrul Azwari Ibrahim, Wan Zack Haikal Wan Nor, Mohd Fandi Othman, Wan Zaharul Nizam Wan Zakaria, Mohd Affize Faisal Mamat, Mohd Izham Tarmizi Roslan, Mohd Zubir Mohd Azm





* Keputusan Malaysia vs Chelsea, keputusan chelsea vs malaysia, Malaysia vs chelsea result, chelsea vs malaysia result, keputusan malaysia lawan chelsea, keputusan chelsea lawan malaysia,  fulltime malaysia vs chelsea, fulltime chelsea vs malaysia, keputusan semasa malaysia vs chelsea, keputusan semasa chelsea vs malaysia, result malaysia vs chelsea

{ 17 comments.. read them below or add one }

cik sakura cik sakura July 20, 2011 at 10:08 PM
3-1 je..kita tengok esok berapa kena..hehe..
Niena Pengembara Ilahi Niena Pengembara Ilahi July 20, 2011 at 10:14 PM
:D tapi ada yg kata pemain Malaysia ni ntah pape.. tdi singgah kt blog sorg hamba Allah tu.. sedih je tgk ruangan komen tu.. ckp cam xpkai otak.. ermm.. tpi pemain Malaysia tetap hebat bgi saya :D
krunch2sa krunch2sa July 20, 2011 at 10:16 PM
MALAYSIA BOLEH!!!!!! tp 3-1 tu mcm byk sgt jer?
Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine July 20, 2011 at 10:22 PM
aku target esok lampard sumbat dua gol sendiri :)
Ujang9897 Ujang9897 July 20, 2011 at 10:26 PM
gua peminat arsenal..sila kutuk chelsea di sini..hahah
sergeant keroro sergeant keroro July 20, 2011 at 10:34 PM
haha, gua chelsea punya fan. jangan kutuk :P
mas saari mas saari July 20, 2011 at 10:38 PM
harap malaysia dapat jaringkan gol lebih dari 1...go malaysia!
dayu_myself dayu_myself July 20, 2011 at 11:29 PM
Malaysia boleh!!!!
5-1 nak..
hahaha
spe 5, spe 1??
aiyak, doakan yang terbaek!!
amin~~
alif haris alif haris July 21, 2011 at 1:16 AM
gdluck harimau malaya ..
selamat mengaum !!!
Ct Arina Ct Arina July 21, 2011 at 8:41 AM
semoga harimau muda same hebak ah dgn harimau malaya ;D