Blog peribadi seorang bernama ujang

Monday, August 15, 2011

Fak...!!! versi 3




Sebelum ini dah ada "Fak versi 1" dan "Fak versi 2"

Kali ini versi 3 pulak..hihi


Fak...ta mengenai Lelaki dan Wanita.. 


Lelaki:

1. Pandu ke bank, parking dan berjalan ke mesin ATM
2. Masukkan card
3. Tekan number PIN dan jumlah yang dikehendaki
4. Ambil duit, card dan receipt

Wanita:

1. Pandu ke bank
2. Matikan enjin kereta
3. Perhatikan makeup di muka melalui cermin pemandu
4. Semburkan minyak wangi
5. Sikat rambut dan berjalan ke mesin ATM
6. Mencari Kad ATM di dalam beg tangan
7. Masukkan kad ATM
8. Mencari nombor PIN ATm dekat celah penyepit rambut dalam beg tangan
9. Tekan nombor PIN
10. Membaca arahan ATM selama hampir 2 minit
11. Tekan "Batal"
12. Tekan sekali lagi nombor PIN
13. Tekan "Batal" sekali lagi
14. Telefon suami atau pakwe untuk bertanya nombor PIN yang betul
15. Tekan nombor PIN yang betul dan periksa baki duit yang tinggal
16. Masukkan jumlah yang dikehendaki
17. Tekan "Salah"
18. Masukkan jumlah yang agak besar
19. Tekan "Salah" sekali lagi
20. Masukkan jumlah yang lagi besar
21. Keluarkan dan amik duit dari mesin ATM
22. Masuk ke dalam kereta
23. Periksa makeup di muka sekali lagi
24. Mencari kunci kereta dalam beg tangan
25. Hidupkan enjin kereta
26. Jalankan kereta.
27. Berhenti tiba-tiba
28. Pergi balik ke mesin ATM
29. Ambil Kad yang tertinggal dan resit.
30. Masuk kembali ke kereta
31. Letakkan kad ATM di atas Dashboard
32. Buang resit atas jalan
33. Tengok dekat cermin pemandu
34. Perika makeup sekali lagi
35. Membetul-betulkan rambut
36. Masukkan gear kereta untuk reverse (undur)
37. Brake mengejut lagi
38. Masukkan gear kereta ke depan sebab tersilap tadi
39. Memandu lebih kurang 3 km
40. Baru teringat nak lepaskan hand brake..


 Betul tak ini semua fakta....??? wahai kaum wanita...tak perlu berdebat lagi..


Sekian...Peace (~_^)v 




p/s : lelaki ni sempoi jer wei...buwekkk!!! (ayat cari gaduh)


57 Comments
Comments

57 comments:

Anum said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi3

fatin syahirah :) said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh, eh. saya bukan wanita yang macam tu :P HAHAHAHAHAHAHAAH.

fazrulnoor said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gile leceh keje pmpuan

missbby said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..tapi takdelah sampai 40 kot..dan takdelah sampai nak cari nombor atm kat celah penyepit rambut dalam beg tangan..(selalu suami je keluarkan duit)..:)

bukankosong said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha..ha..

pompuan mmg complicated

HafizRahman.com said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha...nk tgk bini ko nak komen ape kat entry nie

Awan Fantasia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sokong..hehe..perempuan complicated sikit..laki simple

Entri Terhangat!! :
Muka Baby Masa Pertama Kali Makan Lemon!!
Video Kenakan Kawan..LAWAK GILER!!

cik asam jeruk said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh betul cket2 je..yang tak betulnye banyak..muahahahaha

eddy syrol said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i like 100 kali

mr.dinie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha..stuju 1000X..

saya cello191 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chet..
laki pnya 4..ppuan 40..
=.="

Lilynn Sazlin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

TAK SETUJU...............~!!!

Diana @ bilakukatacinta said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lelaki = 1 nafsu
perempuan = 9 nafsu
ape signifikannya?....1:9 ..kehendak, fikiran...cara& sbgnya of coz tak same..

cheqwa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha...wahai ujang,adalah yang betul!tapi xdelah suma kan...pasal no pin tu,nonsense lah..hahahaha..cayalaaah :p

BeloG MTT said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hamboiii... Tapi dan sebenarnya wahai Incik Ujang..Lelaki lebih careless berbanding perempuan okay.. =..="

Perempuan ni bukan melecehkan tetapi sedikit teliti okay.. :)

mimie azam said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi,,,bkn main papa ujang kiter nohhhh...hahaha....ske la sakat pompuan...hahaha

RATU QASEH SAIFUDIN said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk..xmungkin laa sebegitu bnyk kn..haha..ade jgak laa yg betulnye..=P

NUR AMINA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

auta sgt2

YanaMIB said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ai x t'golong dlm wanita sebegitu ye..oyeahh!

Panggil aku Han said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hadoi..terlebih sudah kau...

Adylia Qarissa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib baik yana dah ngaku tak tergolong dalam kes nie..hahaaaaa...

eima said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko silap klu itu aku ...
aku purse pun tak dak
cam ne nk cr atm dlm handbag ...
handbag aku adalh pouchbag laki aku...hahhahaha


pompuan pun ade yg sempoi ok ...

mynameismy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chantek skettttt...

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

entah ap2 entah...kalo mcm 2 waktu rehat pun habis macm 2 je

sleeping_maniac90 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

itu bukan aku..hoho

Myra Jay said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Erkkk..
Sorry bukan spesis cenggitu...hehehee

kayrul-shah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak betul fakta tentang wanita tue..tapi sesetengah wanita je macam tue bukannya semua

~syue syada~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HAHA, semua salah !

kecuali lupa nak turunkan hand brake tu .. agaga~

-.-'

laskar pelangi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahaks! dusta tu semua pasal perempuan ;D

masyiu said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sometimes...=)

rayne rawt rawt said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fakkkk!! cerewet laaa .. lelaki sempoi je . pompuan je semputt . haha .. gaduh2 !! :P :P :P

kisah budak sekolah tak puasa
http://inibelogterabor.blogspot.com/2011/08/hari-ini-kita-semua-berada-di-puncak.html

FaKArePa!n said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perempuan mane la yang macam tu kan.. haha

call me cat said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy rock tk reti mcm tu ok hahaha

el-janna said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DEZAMAN COTTAGE said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahwahwahwahwah....hang mampuih kena tembak la nanti jang hahahaaha.....

~Nana 귀여운~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

FAKK,,hahahha,,tidak betul smaa sekaliii!! sebab pe?

1. sya tak de kereta
2. sya xde makeup
3. syaa selalu ingat num pin ATM sya

ok itu saja..baiii...
wekk !!

JMR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jauh giler beza..untung aku tak jadi pmpuan..mbazir masa kot..hahahaha

zabid9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Contoh manusia yg paling baik adalah lelaki (Rasullullah)

Contoh manusia yg paling jahat adalah lelaki (Firaun)


P/S buat lelaki = jagalah hati perempuan, jgn gado2 ngan dia krn perempuan di jadikan drpd TULANG RUSUK lelaki yg BENGKOK. Kalau kita(lelaki) cuba luruskan, ia akan PATAH, Jika kita biarkan maka ia akan terus membengkok. pandai2 lah jgn sampai PATAH dan terus BENGKOK (",)

alif haris said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahahha :D
suka hati je

dak eina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi3 mentang2 dia lelaki. xde ah sampai camtu haihhh

cik Beskod said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh saya x drive kereta haha saya guna motor hahahha

rozeeta rashid said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha.. pmpuan tak secomplicated itu ye.. =P

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko xadil r jang untuk kaum wanita..haha

شافروني صفر said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apakah entri ini membuktikan yg sebenarnya daya ingatan perempuan lemah .... :) banyak nya tekan 'batal' dan 'salah' ye ...

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lumrahla...pompuan ni dia tertib skit, so kena ikut step ahaks, waklu kalau nak cpt tak yahla cmtu sgt kan....suka cr lelaki pk cpt dan pantas

Leya said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bab lepaskan hand brake tu aku setuju..

Niena Pengembara Ilahi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bnyaknyee

Isteri Encek Bard said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

koser nak mekup sangat nie.. giler ko sampi 40

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha...auta jelah tue..
yg tu maybe bini ko lah kot wat cm tue..kan..kan..kan...

cantekk said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

puasa2 ni suke beno mbohong..=D
abis tu lelaki sebelum nk kua keta tu tak matikan enjin keta ke..
ko saje je nk uji kesabaran di bulan Ramadhan yg mulia ini kan... =D
ee sabooo je lah

Eika Arysha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada yang btul,lebih2 lagi tertggal resit,hubby marah klu ambil duit kat ATM mesti selalu tertggal resit...hehehe

FARAH IZWANI RAMLI said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah. nak bedebat dengan wanita ye.
takdelah sampai 40 step tu.
auta.

izzana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pentipu pentipu.. ! mne ada mcm ni.. nk protes ni.. selalunye lelaki yg lupe no pin.. prmpuan slalu ingat bab bab duit ni.

yana,, said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gila hiperbola laa statement utk prmpuan en,,

yana,, said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gila hiperbola laa statement utk prmpuan en,,

Erra Kyra said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ya Allah sabow jelah!.....tapi bab belek make up tu macam kena ar jugak...














tapi fakta cari no pin celah sepit rambut..GILA FITNAH!=D

fasya said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

npe dah msuk kete, bru nk cri kunci kete dlm beg. nampok beno nipunye =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang