Monday, August 15, 2011

Jawapan Kepada Kejadah Apa

 Entri otopublish gua semalam ada bertanyakan kepada kawan-kawan mengenai " Kejadah Apa Ce cuba ce cuba" (klik).


Gua rasa ada yang dah pernah tengok dan orang kampung seperti gua yang baru mengenali dunia internet ini baru jer pertama kali tengok bendalah itu.


Daripada komen-komen gua dapat agak ramai yang tak pernah tengok lagi dan ramai yang malas nak cuba tengok...hahaha.., dan ramai jugak yang sekadar komen atas komen..('',) tetapi ada seorang kanak-kanak istimewa yang dapat tengok BABI..kanak-kanak itu bernama Hamzah Ian


Argh..!! sebelum gua mencarut lebih panjang, nie gua tolong print skrinkan jawapan untuk kejadah apa yang ada pada google map



Ni la kejadah apa yang dapat kita lihat daripada arahan yang gua berikan semalam..., apa benda ek???? yang pasti benda tu bukan babi..sengal punya mejah.!!


Bagi gua, ini kerja mat salleh yang nak poyo mengedit google maps. itu jer.., sebab kalau gua pandai edit-edit pun gua akan buat menda yang sama...hahaha


Sesiapa yang belum mencuba atau tak percaya bendalah itu ada dalam google maps.., sila ikut arahan di entri gua semalam...klik SINI

"jangan biarkan diri anda diselubungi misteri"


Sekian....Peace (~_^)v


p/s : jangan komen tanya apa benda tu..?? komen macam tu sah-sah tak baca abis...grrrrr




Artikel Terkait

23 comments

biasa tgk dlm mimpi

http://amyadria.blogspot.com/2011/08/busuk-punye-cite.html

ape ni.. ape ni???
komen sengal pepagi. hahaha

malas aku nak klik2...hahah

bagus la bagi jawapan kepada kami2 yang malas nak try bukak google map..kah kah kah..tp tanda tanya gak..ape bende tu

benda nie dah lama dah..nie kerja mat salleh yang suka buat teruk ja nie

Entri Terhangat!! :
Muka Baby Masa Pertama Kali Makan Lemon!!
Video Kenakan Kawan..LAWAK GILER!!

betul!mat salleh laah ni..macam s*** ja.muehehehehe...

ape tuh ...hahaha klu org ikut step ko pun ... klu die tatau jwpan mesti die tanya jugak ngok .. amarah ni ...amarah ni

Banyak gak tengok orang post dalam FB..tapi cam malas plak nak klik2x google map tu..eheh...

Apakah itu?

konon2nya hantu ler tu hehehehehe....

ni kalau tanya lagi.. apa tu ek.. confirm kena dengan dak ujang..

eh..tu bukan gambar ke ? hahaha ;p

kalau sekali tengok mybe rasa seram,tapi kalau tengok bebanyak kali,rasa mcm edit jek. ---------"


EmoticonEmoticon