Blog peribadi seorang insan bernama ujang

Monday, August 15, 2011

Jawapan Kepada Kejadah Apa

 Entri otopublish gua semalam ada bertanyakan kepada kawan-kawan mengenai " Kejadah Apa Ce cuba ce cuba" (klik).


Gua rasa ada yang dah pernah tengok dan orang kampung seperti gua yang baru mengenali dunia internet ini baru jer pertama kali tengok bendalah itu.


Daripada komen-komen gua dapat agak ramai yang tak pernah tengok lagi dan ramai yang malas nak cuba tengok...hahaha.., dan ramai jugak yang sekadar komen atas komen..('',) tetapi ada seorang kanak-kanak istimewa yang dapat tengok BABI..kanak-kanak itu bernama Hamzah Ian


Argh..!! sebelum gua mencarut lebih panjang, nie gua tolong print skrinkan jawapan untuk kejadah apa yang ada pada google map



Ni la kejadah apa yang dapat kita lihat daripada arahan yang gua berikan semalam..., apa benda ek???? yang pasti benda tu bukan babi..sengal punya mejah.!!


Bagi gua, ini kerja mat salleh yang nak poyo mengedit google maps. itu jer.., sebab kalau gua pandai edit-edit pun gua akan buat menda yang sama...hahaha


Sesiapa yang belum mencuba atau tak percaya bendalah itu ada dalam google maps.., sila ikut arahan di entri gua semalam...klik SINI

"jangan biarkan diri anda diselubungi misteri"


Sekian....Peace (~_^)v


p/s : jangan komen tanya apa benda tu..?? komen macam tu sah-sah tak baca abis...grrrrr




23 Comments
Comments

23 comments:

Anum said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe

NUR AMINA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

biasa tgk dlm mimpi

http://amyadria.blogspot.com/2011/08/busuk-punye-cite.html

YanaMIB said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apa tu?? lalalalala =P

Niena Pengembara Ilahi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amenda tu papa ujang ?

wanda arry said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcam edit je pun

cik pulau said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape ni.. ape ni???
komen sengal pepagi. hahaha

[k]o{q}i[n] said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apakah..??

n!cK said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

malas aku nak klik2...hahah

fazrulnoor said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus la bagi jawapan kepada kami2 yang malas nak try bukak google map..kah kah kah..tp tanda tanya gak..ape bende tu

Awan Fantasia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

benda nie dah lama dah..nie kerja mat salleh yang suka buat teruk ja nie

Entri Terhangat!! :
Muka Baby Masa Pertama Kali Makan Lemon!!
Video Kenakan Kawan..LAWAK GILER!!

cheqwa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul!mat salleh laah ni..macam s*** ja.muehehehehe...

eima said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape tuh ...hahaha klu org ikut step ko pun ... klu die tatau jwpan mesti die tanya jugak ngok .. amarah ni ...amarah ni

Cik Sara said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Banyak gak tengok orang post dalam FB..tapi cam malas plak nak klik2x google map tu..eheh...

Apakah itu?

mynameismy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

weh ape ek tu? lalalallalala~

!..fatinabdwahab..! said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh,eh, apa benda tu? :P

!..fatinabdwahab..! said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh,eh, apa benda tu? :P

Nyamuk Terbang said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm goku ja
err k bye

Famili Ceria said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku dah tengok dah...betol ker hantu??

Entri Menarik Di Sini:
1)Menarik!! Gambar Rusuhan Di UK Apabila Diphotoshopkan..
2)Octove.com Bagi Hadiah Iphone 4

DEZAMAN COTTAGE said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

konon2nya hantu ler tu hehehehehe....

aizamia3 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni kalau tanya lagi.. apa tu ek.. confirm kena dengan dak ujang..

Cik Bell said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh..tu bukan gambar ke ? hahaha ;p

♥ MS ♥ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau sekali tengok mybe rasa seram,tapi kalau tengok bebanyak kali,rasa mcm edit jek. ---------"

hamzah ian said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

babi la tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terbaru