Blog peribadi seorang insan bernama ujang

Saturday, August 27, 2011

Lisa Surihani dan Juliana Evans Patut tolak pencalonan ini..!!

Lisa dan Gua

Juliana dan Gua


Bukan tolak pencalonan jadi awek gua tapi pencalonan lain..heeee


Gua rasa Lisa Surihani dan Juliana Evans tak bersalah dalam pencalonan ini.., tapi gua rasa jugak mereka berhak menolak pencalonan ini..,dan gua pun rasa mereka berdua tak tahu apa2.., asyik rasa jer..grrrr


Kenapa perlu tolak..?? sebab penganjur dan sponsor dia dah terang-terang jenama arak..so dalam Islam wajib la tolak yer dak...?? pihak penganjur pun harap hormat sensetiviti orang islam...derm gua tak reti eja..hahah


Apa yang gua maksudkan ialah pencalonan ini...(tau dari abg nara)




gambar amik dari abang nara


untuk gambar lagi jelas di link ini
 


Dua-dua gua pernah jumpa dan dua-dua memang cun...hee


Sekian..Peace (~_^)v


p/s : entri gosip ker ni ek..??? tak kan...=)



16 Comments
Comments

16 comments:

al_hakim said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wajib tolak..huu..

Dawa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tolak tu tolak gak. tp FHM pon jgn la dibeli plak lps ni. ramai yg lps tau psl pencalonan ni berharap Lisa ngan Juliana post hot2 maut dlm FHM tu. btol x?

Umie Artoqiemie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fuhhh..

HOT ISSUE ni.. patut letak front page kosmo!!!

ANISA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tolak pencalonan...
diaorg dh sweet..tak perlu pengiktirafan pun xpe...janji peminat sokong..

senyumSOYA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jaga hormat kita kat agama sendiri kan..kalau bukan kita yang hormatkan siapa lagi..^^"

salam lebaran ya ujang..^^!
maaf zahir batin..

aizamia3 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dorang pun bukan tak lawa.. tak cantik..
tak payah join pencalonan tu pun takpe..

Puteri Iqa Izyan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wajib tolak ni.

ProfHariz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Apesal gambar lu ada dalam tuh?

Fara E's said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yes , kena tolak

alif haris said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tolak jgn tak tolak .. huhu

Terbelog said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tolak la..

(gambar kat header kurus la hehe)

AMMAR YASIR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aku tak benarkan awek aku masuk pencalonan tu

MerLe said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

walaupun tade pencalonan ni pn, lisa ngn juliana memang dah sentiasa hot.. mmg wajib tolak.. lisa ngn juliana tak perlukan pencalonan cmni..

TeAqArH said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takde alasan..tolak aje...

erysweetie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wajib tolak..hoho..

lisa sgt cunnestt~

fazrulnoor said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg cun la..bila la aku dapat amik gambar skali ngan dieorg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terbaru