Lisa Surihani dan Juliana Evans Patut tolak pencalonan ini..!!

Lisa dan Gua

Juliana dan Gua


Bukan tolak pencalonan jadi awek gua tapi pencalonan lain..heeee


Gua rasa Lisa Surihani dan Juliana Evans tak bersalah dalam pencalonan ini.., tapi gua rasa jugak mereka berhak menolak pencalonan ini..,dan gua pun rasa mereka berdua tak tahu apa2.., asyik rasa jer..grrrr


Kenapa perlu tolak..?? sebab penganjur dan sponsor dia dah terang-terang jenama arak..so dalam Islam wajib la tolak yer dak...?? pihak penganjur pun harap hormat sensetiviti orang islam...derm gua tak reti eja..hahah


Apa yang gua maksudkan ialah pencalonan ini...(tau dari abg nara)




gambar amik dari abang nara


untuk gambar lagi jelas di link ini
 


Dua-dua gua pernah jumpa dan dua-dua memang cun...hee


Sekian..Peace (~_^)v


p/s : entri gosip ker ni ek..??? tak kan...=)



{ 16 comments.. read them below or add one }

Dawa Dawa August 27, 2011 at 6:03 AM
tolak tu tolak gak. tp FHM pon jgn la dibeli plak lps ni. ramai yg lps tau psl pencalonan ni berharap Lisa ngan Juliana post hot2 maut dlm FHM tu. btol x?
Umie Artoqiemie Umie Artoqiemie August 27, 2011 at 6:05 AM
fuhhh..

HOT ISSUE ni.. patut letak front page kosmo!!!
ANISA ANISA August 27, 2011 at 6:15 AM
tolak pencalonan...
diaorg dh sweet..tak perlu pengiktirafan pun xpe...janji peminat sokong..
senyumSOYA senyumSOYA August 27, 2011 at 6:23 AM
jaga hormat kita kat agama sendiri kan..kalau bukan kita yang hormatkan siapa lagi..^^"

salam lebaran ya ujang..^^!
maaf zahir batin..
aizamia3 aizamia3 August 27, 2011 at 8:37 AM
dorang pun bukan tak lawa.. tak cantik..
tak payah join pencalonan tu pun takpe..
ProfHariz ProfHariz August 27, 2011 at 8:43 AM
Apesal gambar lu ada dalam tuh?
Terbelog Terbelog August 27, 2011 at 3:51 PM
tolak la..

(gambar kat header kurus la hehe)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR August 27, 2011 at 6:45 PM
Aku tak benarkan awek aku masuk pencalonan tu
MerLe MerLe August 27, 2011 at 9:19 PM
walaupun tade pencalonan ni pn, lisa ngn juliana memang dah sentiasa hot.. mmg wajib tolak.. lisa ngn juliana tak perlukan pencalonan cmni..
erysweetie erysweetie August 28, 2011 at 4:00 PM
wajib tolak..hoho..

lisa sgt cunnestt~
fazrulnoor fazrulnoor August 29, 2011 at 6:58 AM
mmg cun la..bila la aku dapat amik gambar skali ngan dieorg