Wednesday, August 17, 2011

Mak Marah Boboi

Pagi tadi gua bersahur dengan mood yang kurang best., seperti biasa mak gua akan kejutkan gua untuk bangunkan sahur..,


Mak : boboi bangun boboi....,makan sahur nie...

gua masih menarik selimut dan sambil mengeliat gua bertanye pada mak gua..

Boboi : mak buat HO..HO.HO....HOLICK boboi yer... ???..''

Mak : HO...HO...HOTAK engkau...buat sendiri..,bangun cepatttt..!!!!.


Takda la..mak boboi baik..dia buatkan air yang best...hihi..cerita rekaan yang dicopy dari facebook..


Sekian..Peace (~_^)


p/s : bestnya cuti..entri buat otopublish jer..=)



Artikel Terkait

30 comments

ho ho hotak kau...hahahahaha

lawak..

ehh cuti ker..hehehe

hahahahaha....te anjat boboi :p

hahahhahahhaha.....cuti mmg best...;)

hahahahaha... terkentut2 akak gelakkan kau jang... lawak2...

salam...hahaha kan dah kena nak wat cam ne lg pasrah je la...:)

ho ho ho hotak..bagus2..ingat yana paggil dia boboi tadi..

hah ambik, sekali mak kata ho ho tak baru bangun yek hehehehhe

haahaa. baru ingat nama panggilan boboi kat rumah tadi. haha

ho. ho. hotak kau ! haha

mi mi mi .. minum milo ...
o...o..o...ovaltine ..

mi....mi...mimaggi ...
o...o....o...oreo ..

motif ak komen ?

takde . haha

hohohohohho hontak kau boby!! hahahaha..
sengal..

hohohoho (terbayang aku eklan horlicks tu)...kui3....lawak lah ko ni jang oii..

mesti TERPENGARUH dgn iklan horlick tuh.. haha XD so funny..

hahaha.. ho ho ho hotak aku.. hehe.. horlick2.. :p

hohohotak kau . ahahaha . lawak la ..

camne la kalau buat btol2 ,muahaha

adoii ko ni buat akak gelak berdekah-dekah la hahahahaha

ho ho ho mery crismas..ehh..cilap :P

nsb bek smlm aku mencutikan dr sendiri so tade lah jeles ko duduk rumah ngeh3


EmoticonEmoticon