Mak Marah Boboi

Pagi tadi gua bersahur dengan mood yang kurang best., seperti biasa mak gua akan kejutkan gua untuk bangunkan sahur..,


Mak : boboi bangun boboi....,makan sahur nie...

gua masih menarik selimut dan sambil mengeliat gua bertanye pada mak gua..

Boboi : mak buat HO..HO.HO....HOLICK boboi yer... ???..''

Mak : HO...HO...HOTAK engkau...buat sendiri..,bangun cepatttt..!!!!.


Takda la..mak boboi baik..dia buatkan air yang best...hihi..cerita rekaan yang dicopy dari facebook..


Sekian..Peace (~_^)


p/s : bestnya cuti..entri buat otopublish jer..=)



Mak Marah Boboi

{ 30 comments.. read them below or add one }

Cik Eka Cik Eka August 17, 2011 at 1:37 PM
ho ho hotak kau...hahahahaha

lawak..

ehh cuti ker..hehehe
cheqwa cheqwa August 17, 2011 at 1:45 PM
hahahahaha....te anjat boboi :p
^^nu[dd]yra^^ ^^nu[dd]yra^^ August 17, 2011 at 1:50 PM
hahahhahahhaha.....cuti mmg best...;)
IBU GEBU IBU GEBU August 17, 2011 at 1:55 PM
hahahahaha... terkentut2 akak gelakkan kau jang... lawak2...
maszull maszull August 17, 2011 at 1:58 PM
salam...hahaha kan dah kena nak wat cam ne lg pasrah je la...:)
qasehraihan qasehraihan August 17, 2011 at 2:05 PM
ho ho ho hotak..bagus2..ingat yana paggil dia boboi tadi..
zuwaidah zuwaidah August 17, 2011 at 2:17 PM
hah ambik, sekali mak kata ho ho tak baru bangun yek hehehehhe
fatin syahirah :) fatin syahirah :) August 17, 2011 at 2:25 PM
haahaa. baru ingat nama panggilan boboi kat rumah tadi. haha

ho. ho. hotak kau ! haha
sYafIk-wAy sYafIk-wAy August 17, 2011 at 2:26 PM
mi mi mi .. minum milo ...
o...o..o...ovaltine ..

mi....mi...mimaggi ...
o...o....o...oreo ..

motif ak komen ?

takde . haha
ABU ABU August 17, 2011 at 3:00 PM
hohohohohho hontak kau boby!! hahahaha..
sengal..
Ainul Hayat Ainul Hayat August 17, 2011 at 3:04 PM
hohohoho (terbayang aku eklan horlicks tu)...kui3....lawak lah ko ni jang oii..
Miss Xyz =) Miss Xyz =) August 17, 2011 at 3:09 PM
mesti TERPENGARUH dgn iklan horlick tuh.. haha XD so funny..
cIk PikA cIk PikA August 17, 2011 at 3:10 PM
hahaha.. ho ho ho hotak aku.. hehe.. horlick2.. :p
rayne rawt rawt rayne rawt rawt August 17, 2011 at 3:20 PM
hohohotak kau . ahahaha . lawak la ..
Faraa Eiman's Faraa Eiman's August 17, 2011 at 3:42 PM
camne la kalau buat btol2 ,muahaha
Fareha Rahmat (Bos Besar) Fareha Rahmat (Bos Besar) August 17, 2011 at 7:44 PM
adoii ko ni buat akak gelak berdekah-dekah la hahahahaha
~Nana 귀여운~ ~Nana 귀여운~ August 17, 2011 at 8:39 PM
ho ho ho mery crismas..ehh..cilap :P
mynameismy mynameismy August 18, 2011 at 7:10 AM
nsb bek smlm aku mencutikan dr sendiri so tade lah jeles ko duduk rumah ngeh3