Ayat Jiwang Filem Korea ( versi 3)

 fullhouse


Gua pasti 80% blogger di muka bumi Malaysia ini meminati cerita Jiwang KOREA yer dak..., di kesempatan ini gua curi entri dari blog jiwang ABANG NARA dan gua kongsikan di sini...=)


Ayat jiwang korea ni kalau lu orang yang nak gunakan mesti membuatkan chikaro awek di luar  cair dengan kata-kata yang di susun...heee


Kali ini dah masuk ke versi 3..('',)


******************

Situasi

Semasa si chikaro awek ingin clash dengan anda dan sudah bersiap sedia untuk pergi meninggalkan anda selamanya. Pegang erat jari lembut si dia, tarik dia ke dada anda, dongakkan mukannya, pandang matanya dalam-dalam dan ungkapkan ayat ini. Pasti dia tak akan jadi nak clash dengan anda.

"Jangan pergi dari saya. Sampai akhir masa saya akan cuba memenangi hati awak, sehingga akhir hayat saya. Ketika itu jika kamu ingin pergi dari saya, pergilah."


******************

Sekali sekala kena ada jiwang dalam hidup...hihi


Ayat Jiwang Filem Korea

-Versi 1 <--

- Versi 2 <--


*******

Meh like page saya ni pemalu orangnya





Sekian...Peace (~_^)v


{ 15 comments.. read them below or add one }

cik sakdi cik sakdi September 26, 2011 at 10:02 AM
hahah ayat ni,setiap drama ada,drama melayu pon dah mule ada agknye, haha
ishiko ishiko September 26, 2011 at 10:06 AM
wah wah wah dah jumpa kelemahan awek nih...
err sekali dah peluk, bg pangg kat pp.. haiipp.. blum kawen mne blh plok2..


acecee.. layan citer korea nga k.yana la teww..
NUR AMINA NUR AMINA September 26, 2011 at 10:07 AM
cite Korea...kalau dh mula tengok jd ketagih...jiwang ooo...
Novelgurl Novelgurl September 26, 2011 at 10:36 AM
WOO..woo..mengjr rmaja wt mende bkn2 neh..ish3 bhye2~.~
mas saari mas saari September 26, 2011 at 10:43 AM
alah...akak memang tak berminat langsung dengan cerita korea! huhuhuu
myezatul aQma myezatul aQma September 26, 2011 at 10:48 AM
ish..kalau aku dalam situasi tu,aku memang tekad break.berani dia pegang aku!
shida shida September 26, 2011 at 10:54 AM
hehehe...
minat korea!!!!
act ayat dorang jiwang biasa jer...tp cite korea lebeh kpd perbuatan sang hero yg sangat2 super over romantik..hehe~~~
tu yg org melesia suka...ha3
Rozuan Ismail Rozuan Ismail September 26, 2011 at 11:36 AM
kan,jiwang tol.ujang mesti selalu pakai ni
Afiqah Mohammad Afiqah Mohammad September 26, 2011 at 1:23 PM
aku ase cter korea punye jiwang ok g kot dari msie punye jiwang wat aku geli jew..hak3
Chenal Chenal September 26, 2011 at 1:50 PM
Pasal tu la kalo wife mrajuk..pandai2 la ajak wife tgok cite jiwang korea. maner tau leh sejuk kan hati dier. Dah x reti nak cakap jiwang22...biar dier rasa feeling dgn tgok citer jiwang huahahaha. Kompom dier taubat..syg kita!
3no gr33ny 3no gr33ny September 27, 2011 at 12:29 AM
hamba berani potong jarilah kalu perempuan xcair dengan ayat tuh
aku yang menaip.. aku yang menaip.. April 13, 2012 at 5:40 PM
pelakon korea lebih cukup kain dari pelakon2 malaysia..