Monday, September 26, 2011

Ayat Jiwang Filem Korea ( versi 3)

 fullhouse


Gua pasti 80% blogger di muka bumi Malaysia ini meminati cerita Jiwang KOREA yer dak..., di kesempatan ini gua curi entri dari blog jiwang ABANG NARA dan gua kongsikan di sini...=)


Ayat jiwang korea ni kalau lu orang yang nak gunakan mesti membuatkan chikaro awek di luar  cair dengan kata-kata yang di susun...heee


Kali ini dah masuk ke versi 3..('',)


******************

Situasi

Semasa si chikaro awek ingin clash dengan anda dan sudah bersiap sedia untuk pergi meninggalkan anda selamanya. Pegang erat jari lembut si dia, tarik dia ke dada anda, dongakkan mukannya, pandang matanya dalam-dalam dan ungkapkan ayat ini. Pasti dia tak akan jadi nak clash dengan anda.

"Jangan pergi dari saya. Sampai akhir masa saya akan cuba memenangi hati awak, sehingga akhir hayat saya. Ketika itu jika kamu ingin pergi dari saya, pergilah."


******************

Sekali sekala kena ada jiwang dalam hidup...hihi


Ayat Jiwang Filem Korea

-Versi 1 <--

- Versi 2 <--


*******

Meh like page saya ni pemalu orangnya





Sekian...Peace (~_^)v


Artikel Terkait

15 comments

hahah ayat ni,setiap drama ada,drama melayu pon dah mule ada agknye, haha

wah wah wah dah jumpa kelemahan awek nih...
err sekali dah peluk, bg pangg kat pp.. haiipp.. blum kawen mne blh plok2..


acecee.. layan citer korea nga k.yana la teww..

cite Korea...kalau dh mula tengok jd ketagih...jiwang ooo...

WOO..woo..mengjr rmaja wt mende bkn2 neh..ish3 bhye2~.~

alah...akak memang tak berminat langsung dengan cerita korea! huhuhuu

ish..kalau aku dalam situasi tu,aku memang tekad break.berani dia pegang aku!

hehehe...
minat korea!!!!
act ayat dorang jiwang biasa jer...tp cite korea lebeh kpd perbuatan sang hero yg sangat2 super over romantik..hehe~~~
tu yg org melesia suka...ha3

kan,jiwang tol.ujang mesti selalu pakai ni

aku ase cter korea punye jiwang ok g kot dari msie punye jiwang wat aku geli jew..hak3

Pasal tu la kalo wife mrajuk..pandai2 la ajak wife tgok cite jiwang korea. maner tau leh sejuk kan hati dier. Dah x reti nak cakap jiwang22...biar dier rasa feeling dgn tgok citer jiwang huahahaha. Kompom dier taubat..syg kita!

hamba berani potong jarilah kalu perempuan xcair dengan ayat tuh

pelakon korea lebih cukup kain dari pelakon2 malaysia..


EmoticonEmoticon