Beli Tong Sampah

Di kala usia gua sekarang menjangkau..,eh betul ker gua eja menjangkau ek..lantak la.. ok ulang balik ayat

Di kala usia gua sekarang menjangkau 25 tahun hidup.., hari ini dalam sejarah gua beli tong sampah...hahaha


Korang tau tak tong sampah tu apa..,??


Kalau sampah masyarakat contoh terdekat ialah Naz ataupun Pejal, tapi ini tong sampah real punya...tau kan.., kepada yang tak tau tong sampah itu apa meh gua tunjukkan


Taaadaaaaaaaaaaaaa.......!!!!!!!


Ini ialah tong sampah


Haaa...itulah dia tong sampah yang gua beli..., gila kan beli tong sampah..gua pasti 85% blogger tak pernah beli tong sampah yer dak..??


Sejak gua kawin ni macam-macam barang yang gua tak pernah beli gua beli, baru tau Erti Kehidupan bila kita berumah tangga.., baru kepala otak ni pikir susah rupanya mak bapak gua nak bela gua...oh papa and mama...i miss u <--- #tiba2


Tong sampah yang gua beli ini ialah untuk kegunaan di rumah sendiri dengan harga RM9.90 di GIANT, sebelum ini gua kalau buang sampah tumpang tong sampah orang sebelah..hahahah..

**********

Nanti ada la member gua tegur gua lepas dia baca ni.. 

" kau jang beli tong sampah pun nak cerita dekat blog"

Gua punya blog sekarang ini untuk bacaan mak gua juga..so biar mak gua tau yang anak dia ni dah layak jadi bapak...


#motif nak bagitau mak gua pun dah reti baca blog..derm..susah nak melucah dah...('',)


Sekian...Peace (~_^)v


p/s : tengah bosan sebenarnya

{ 15 comments.. read them below or add one }

al_hakim al_hakim September 27, 2011 at 11:19 PM
hurm..kalau merosakkan tong sampah tu pernah la..kehkeh
Amirah Adnan Amirah Adnan September 27, 2011 at 11:32 PM
nanti beli tong sampah yg picit2 tu pulak
msredcheesecake msredcheesecake September 28, 2011 at 12:16 AM
tak pernah beli tong sampah, plastik sampah je... hheee...
Coolman Coolman September 28, 2011 at 12:36 AM
sudah pasti lo fungsinya untuk membuang ujang..
hidayah hidayah September 28, 2011 at 2:18 AM
kat universiti ni beli tong sampah hanya untuk isik air mandi je..xdela nak harap kat shower je..x larat shower tu nak nangis harihari..hahahaha..blogwalking..visit my blog and jadi follower okeyy...^^
cik sakdi cik sakdi September 28, 2011 at 2:18 AM
hari tu nak beli tong sampah ade ke sampai rm35. mahal giler. ada emas pe. hoho
qasehraihan qasehraihan September 28, 2011 at 4:37 AM
melucah je..
baru mak lu tau lu kuat melucah..nampak la dh besar anak mama, dah nak jd bapak..hakhakhak

cantek tong sampah..*tetiba..hihi

eh dtg a baca citer kalah judi kita..huhu
mas saari mas saari September 28, 2011 at 7:22 AM
biasalah bila dah kawin macam2 benda yg tak pernah beli kena beli...

nanti dah ada anak kena beli pampers dan botol susu anak lak! heheheeee
eima eima September 28, 2011 at 7:28 AM
ko dah pindah umah sendri.... vavavava

aku suka klu kat dapur ...kuikuikui
Saiazuan Saiazuan September 28, 2011 at 8:28 AM
haha gua prnah gk la bli tong ni, tp kecik nye saiz la..hahaa
eddy syrol eddy syrol September 28, 2011 at 8:45 AM
sebenarnya aku masih tak sangka usia kaw 25 tahun... =.=
LittleGurl LittleGurl September 28, 2011 at 10:00 AM
hamboiiiiiiiiiiii nak melucah je tau. gtau kat mak.
Nur Aischa Nur Aischa September 28, 2011 at 10:45 PM
hahaha besauu nya tong sampah tu utk dlm rumah?
Hanie_Dew Hanie_Dew September 29, 2011 at 2:59 PM
aku ingat ko beli tong sampah yang luar biasa. rupanya biasa biasa je.