Blog Baru Gua...hihi


Siapa Rajin Meh Singgah Blog Baru Gua





Amaran keras..

Blog itu sesuai untuk dibuka kepada yang betul-betul sempoi,sporting, dan sebagainya.., nak tau ada apa singgah la..('',) mana tau ada lucah-lucah..hahahaha

Sakit Jantung Jangan Bukak Ok...hehe


Sekian..Peace (~_^)v


p/s : maaf zahir dan batin...('',)



{ 35 comments.. read them below or add one }

~Nana 귀여운~ ~Nana 귀여운~ September 26, 2011 at 10:00 PM
woahh..hot weh that gurls..hahaha :P dermm!!
iLa suHaiLa iLa suHaiLa September 26, 2011 at 10:07 PM
kiutnyeeeeee pic tuuu...*hadoi..hihi
schaze zainn schaze zainn September 26, 2011 at 10:07 PM
dem!

takut aku nak tido malam ni..grrr

sengal betul ujang ni..adeh..
UNA budak BAEQ UNA budak BAEQ September 26, 2011 at 10:09 PM
nmpak x rider je gua dah tao.
mmg smpai mati la gua tak bukak .
trauma . tskk tsskk
Nur Zulaikha Nur Zulaikha September 26, 2011 at 10:11 PM
cehhh..blh masuk jabatan kecemasan mcm ni..
AnonymousAnonymous September 26, 2011 at 10:59 PM
babiii nak haram adik aku sesak nafas taw x bukak tadi??????? skang kat kecemasan ko nak tanggungjawab hahh???
Cik Jihan Cik Jihan September 26, 2011 at 11:30 PM
chantekk perangai kau ! terkujat melompat - lompat aku kt sini takut ke benda tuh ! cis !
anGah anGah September 26, 2011 at 11:34 PM
keh keh keh.. igt blog lucah tadi.. ewhhh.. aku dh tertarik dah
3no gr33ny 3no gr33ny September 27, 2011 at 12:19 AM
lemah jantung doe!
dh la bka memalam gni
ked ked September 27, 2011 at 12:37 AM
bodo la ujang!!aku dah la dok hostel!!waaa, x leh tdo mlm ni..
norshila ibrahim norshila ibrahim September 27, 2011 at 12:56 AM
x buka tp baca komen dlu..hahahahaha...nk try la tgk tp mata tutup, bleh???
FiQa FiQa September 27, 2011 at 1:46 AM
er, ade gambar pe eh??


naseb bek line slow, lambat kuar rupa, dgr bnyi je, tu pun slow..hehehe..

nasib baik...

=)
cik sakdi cik sakdi September 27, 2011 at 2:41 AM
confirm gua singgah stiap jam. wakakkaa
Aku DD Aku DD September 27, 2011 at 2:56 AM
wow! trbeliak mata aku...panas3...hahaha
eima eima September 27, 2011 at 7:30 AM
tak dak prasaan...tak dak prasaan...


haha seb baik la aku jenis yg bkn terkojut² ni ... klu boss aku yg buka dah lama aku dpt boss br ...muhahahahaha
mas saari mas saari September 27, 2011 at 7:40 AM
boleh mati terkejut ni jang oooiiii!
Farrah yong Farrah yong September 27, 2011 at 9:06 AM
nasib baik gua nya jantung masih kuat lagii . adehhh .

dan nasib tak pakai earphone . bahahahahaah .

demmmm !
si cokelattte si cokelattte September 27, 2011 at 10:22 AM
nasib baik aku da mute sesiap.. da agak da... hahhaha,,
Dayana Aj Dayana Aj September 27, 2011 at 3:11 PM
ayoyo. nasib baik wa pandai berlagak cool. haha xD
suriani azwan suriani azwan September 27, 2011 at 3:29 PM
meh tolong vote budak suka hisap jari ni..mana tau bleh menang ke...

http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/46194
aida-myasara aida-myasara September 27, 2011 at 4:15 PM
wakanabeb...tp muka mcm erra fazira jek cantik siot..nasib baik mata i rabun blur
Farah And The Fairy World Farah And The Fairy World September 27, 2011 at 9:26 PM
gotcha...from ujang...memg best...terkejut..nsb baik x aku x jdi arwah...
NURUL NADIA ROSLAN NURUL NADIA ROSLAN September 28, 2011 at 1:02 AM
dem! seksinye! memang 18 keatas je boleh tengok muahaha
Hanie_Dew Hanie_Dew September 29, 2011 at 3:00 PM
adoi. sakit jantung aku. adeh adeh. ngok la ko ni. fuh..nyesal nyesal.
Cik Ice Cik Ice September 29, 2011 at 5:06 PM
Ini utk kanak2 bawah umur perlu kebenaran mak bapak nak tgk..n x sesuai utk perempuan mengandung juga yang berpenyakit jantung..haha