Tuesday, September 27, 2011

Blog Baru Gua...hihi


Siapa Rajin Meh Singgah Blog Baru Gua





Amaran keras..

Blog itu sesuai untuk dibuka kepada yang betul-betul sempoi,sporting, dan sebagainya.., nak tau ada apa singgah la..('',) mana tau ada lucah-lucah..hahahaha

Sakit Jantung Jangan Bukak Ok...hehe


Sekian..Peace (~_^)v


p/s : maaf zahir dan batin...('',)



Artikel Terkait

35 comments

woahh..hot weh that gurls..hahaha :P dermm!!

kiutnyeeeeee pic tuuu...*hadoi..hihi

dem!

takut aku nak tido malam ni..grrr

sengal betul ujang ni..adeh..

nmpak x rider je gua dah tao.
mmg smpai mati la gua tak bukak .
trauma . tskk tsskk

cehhh..blh masuk jabatan kecemasan mcm ni..

babiii nak haram adik aku sesak nafas taw x bukak tadi??????? skang kat kecemasan ko nak tanggungjawab hahh???

chantekk perangai kau ! terkujat melompat - lompat aku kt sini takut ke benda tuh ! cis !

keh keh keh.. igt blog lucah tadi.. ewhhh.. aku dh tertarik dah

lemah jantung doe!
dh la bka memalam gni

bodo la ujang!!aku dah la dok hostel!!waaa, x leh tdo mlm ni..

x buka tp baca komen dlu..hahahahaha...nk try la tgk tp mata tutup, bleh???

er, ade gambar pe eh??


naseb bek line slow, lambat kuar rupa, dgr bnyi je, tu pun slow..hehehe..

nasib baik...

=)

confirm gua singgah stiap jam. wakakkaa

wow! trbeliak mata aku...panas3...hahaha

tak dak prasaan...tak dak prasaan...


haha seb baik la aku jenis yg bkn terkojut² ni ... klu boss aku yg buka dah lama aku dpt boss br ...muhahahahaha

boleh mati terkejut ni jang oooiiii!

nasib baik gua nya jantung masih kuat lagii . adehhh .

dan nasib tak pakai earphone . bahahahahaah .

demmmm !

nasib baik aku da mute sesiap.. da agak da... hahhaha,,

ayoyo. nasib baik wa pandai berlagak cool. haha xD

meh tolong vote budak suka hisap jari ni..mana tau bleh menang ke...

http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/46194

wakanabeb...tp muka mcm erra fazira jek cantik siot..nasib baik mata i rabun blur

gotcha...from ujang...memg best...terkejut..nsb baik x aku x jdi arwah...

dem! seksinye! memang 18 keatas je boleh tengok muahaha

adoi. sakit jantung aku. adeh adeh. ngok la ko ni. fuh..nyesal nyesal.

Ini utk kanak2 bawah umur perlu kebenaran mak bapak nak tgk..n x sesuai utk perempuan mengandung juga yang berpenyakit jantung..haha


EmoticonEmoticon