Wednesday, September 28, 2011

Fak....!!!! versi 6

Fak Versi 6

 Siapa Dia...???


Tiap-tiap minggu gua akan keluarkan entri Fak..!!!, tapi minggu lepas gua lupa pulak keluarkan entri Fak sebab takda idea..hihi

Fak bukan bererti carutan ataupun makian..tetapi semuanya adalah FAKTA...!!!

Meh layan Fak versi 6

*******

10 TANDA ANDA SUKA SESEORANG :



Sepuluh : rasa malu bila bercakap dgn dia

Sembilan :anda prasan anda trsenyum bila brcakap dngannya

Lapan :kalau terlihat dia, tak nmpk orang laen

Enam :sentiasa teringat dia

Lima :happy bila bercakap dengannya

Empat :akan cuba sedaya upaya untuk berhubung dengannya

Tiga : Apabila terbaca post ini, anda teringatkan dia

Dua :sedang asyik memikirkannya sampai tak perasan no tujuh tak ada dalam senarai

Satu :anda tergelak lepas check memang tak ada


*******


Fakta juga mengatakan 50% yang tengah baca entri ini tak baca habis dan terus skip untuk komen siapa pemilik gambar di atas...('',)


Sekian...Peace (~_^)v


p/s : gua tak kenal pemilik gambar atas tu


Artikel Terkait

25 comments

no.2 tu ... fakta yg salah aku tak teringat sesape pun pastu aku tak prasan pun ko tulis no.² tu ... fak la fakta ni...

haah lah akak pun tak perasan nombor tujuh takde...huhuhuhuu

tu bukan miyabi anak pak mat ker.... ko sajer jer kan.. IEB baca sampai habis no, sebab tu leh komen

fakta nya kita memang suka jump to d conclusion..;)

satu lagi,bila kita ingat dia,tersenyum sorg2.

anda tergelak lepas check memang tak ada <--tak pon

aah terbaik la aku tak perasan gak...

ya , mmg aku skip untk tnye sape pompuan tuh , haha

aku tak baca langsung..trus skrol down kot2 ada gmbr awek lg..kahkahkha

hahaha...tiru sape entry stail gini ni???best

pehh betul ohh yg psl suka seseorang tu, sampai no.7 tak ada dlm tu senarai tu pn jadi tak prasan. hahah

ok terkena lg
padahal dh byk kali dh bca psl nie
tpi ttp tak perasan nmbr 7

hohoho
tak tahu punn ade no. tepi uh
nmpak nau bace skip skip kann

fak ni yg malas nk layan ni..hoho :p

p/s : tapi tetap baca samapi habis

fakta: baca je sambil pk2 apa kejadahnyer..hehhee

aku tak perasan ko start dari no sepuluh. hahaha..


EmoticonEmoticon