Fak....!!!! versi 6

Fak Versi 6

 Siapa Dia...???


Tiap-tiap minggu gua akan keluarkan entri Fak..!!!, tapi minggu lepas gua lupa pulak keluarkan entri Fak sebab takda idea..hihi

Fak bukan bererti carutan ataupun makian..tetapi semuanya adalah FAKTA...!!!

Meh layan Fak versi 6

*******

10 TANDA ANDA SUKA SESEORANG :



Sepuluh : rasa malu bila bercakap dgn dia

Sembilan :anda prasan anda trsenyum bila brcakap dngannya

Lapan :kalau terlihat dia, tak nmpk orang laen

Enam :sentiasa teringat dia

Lima :happy bila bercakap dengannya

Empat :akan cuba sedaya upaya untuk berhubung dengannya

Tiga : Apabila terbaca post ini, anda teringatkan dia

Dua :sedang asyik memikirkannya sampai tak perasan no tujuh tak ada dalam senarai

Satu :anda tergelak lepas check memang tak ada


*******


Fakta juga mengatakan 50% yang tengah baca entri ini tak baca habis dan terus skip untuk komen siapa pemilik gambar di atas...('',)


Sekian...Peace (~_^)v


p/s : gua tak kenal pemilik gambar atas tu


{ 25 comments.. read them below or add one }

eima eima September 28, 2011 at 2:15 PM
no.2 tu ... fakta yg salah aku tak teringat sesape pun pastu aku tak prasan pun ko tulis no.² tu ... fak la fakta ni...
mas saari mas saari September 28, 2011 at 2:24 PM
haah lah akak pun tak perasan nombor tujuh takde...huhuhuhuu
Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard September 28, 2011 at 2:37 PM
tu bukan miyabi anak pak mat ker.... ko sajer jer kan.. IEB baca sampai habis no, sebab tu leh komen
fisa othman fisa othman September 28, 2011 at 3:10 PM
fakta nya kita memang suka jump to d conclusion..;)
Rozuan Ismail Rozuan Ismail September 28, 2011 at 3:24 PM
satu lagi,bila kita ingat dia,tersenyum sorg2.
nazirulhazwan~ nazirulhazwan~ September 28, 2011 at 4:42 PM
anda tergelak lepas check memang tak ada <--tak pon
aida-myasara aida-myasara September 28, 2011 at 5:06 PM
aah terbaik la aku tak perasan gak...
Fara E's Fara E's September 28, 2011 at 6:30 PM
ya , mmg aku skip untk tnye sape pompuan tuh , haha
JMR JMR September 28, 2011 at 8:57 PM
aku tak baca langsung..trus skrol down kot2 ada gmbr awek lg..kahkahkha
qasehraihan qasehraihan September 28, 2011 at 9:53 PM
hahaha...tiru sape entry stail gini ni???best
Nur Aischa Nur Aischa September 28, 2011 at 11:05 PM
pehh betul ohh yg psl suka seseorang tu, sampai no.7 tak ada dlm tu senarai tu pn jadi tak prasan. hahah
Nyamuk Terbang Nyamuk Terbang September 29, 2011 at 1:03 AM
ok terkena lg
padahal dh byk kali dh bca psl nie
tpi ttp tak perasan nmbr 7
nurkaloi nurkaloi September 29, 2011 at 9:18 AM
hohoho
tak tahu punn ade no. tepi uh
nmpak nau bace skip skip kann
Dylla Abas Dylla Abas September 29, 2011 at 9:57 AM
fak ni yg malas nk layan ni..hoho :p

p/s : tapi tetap baca samapi habis
mamasuri mamasuri September 29, 2011 at 10:23 AM
fakta: baca je sambil pk2 apa kejadahnyer..hehhee
Hanie_Dew Hanie_Dew September 29, 2011 at 2:55 PM
aku tak perasan ko start dari no sepuluh. hahaha..