Monday, September 19, 2011

Sebab Apa Gua Menjadi Kegilaan Wanita...??



Hai...salam perkenalan kepada yang belum mengenali saya...hehe.., nak tahu kenapa saya ni menjadi kegilaan wanita...???

Antara sebabnya ialah :

Saya tak bagus dlm ENGLISH.. tapi saya boleh bagitahu yg.. I LOVE YOU

Saya tak bagus dalam GEOGRAFI.. tapi saya boleh tahu awak tinggal dalam HATI saya

Saya tak bagus dalam SEJARAH.. tapi saya INGAT FIRST TIME saye kenal awak

Saya tak bagus dalam KIMIA.. tapi saya blh bgtau TINDAK BALAS saya bila awak senyum

Saya TIDAK HEBAT dalam setiap subjek..

tapi saya blh bagitahu awak yg saya hebat dlm semua SUBJEK ,,

jika TOPIC nyer ialah AWAK ! ♥

******


Awaklah yang saya cintai wahai Siti Liyana.....('',)


Banyak lagi ayat jiwang yang ada....jom like page bawah ni...hahahaha




Sekian..Peace (~_^)v


p/s : 85% wanita suka pada lelaki lawak daripada lelaki jiwang..hihi


Artikel Terkait

36 comments

saya tak tahu memasak, tapi saya tahu prot awak akan tetap membesar bila teman saya makan =P

betul betul betul....i suka pak lawak drpd mat jiwang....hehehee~~

olololorrrr... cuwitnyer ujanggg... :)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?8063984d10017653411213218d3ed938

bertuah sis yana got a husband like u!! :D

comel la ayat jiwang kat atas ny..

suke3..

gua tak reti sangat baca. tp gua tahu entry ni lawak tp romantis. perghh..

LOL rembat ayat kat fesbuk...

ARSENAL KALAH MU MENANG.. SILA TERIMA HAKIKAT

alorlorlor sweeetnyer..cair taik telinga ni jang oiiii...
yana pun sayang kamu juga kan.. :)

perut membesar? hahaha bagus yana..tu namanyer sedap!

pergghhh memang tak ramai lelaki macam ni =p

ololo pengantin baru nih .. asek la sok bgtau yg die syg bini die...


jgn lagi 3-4 tahun ko berubah sudah..aku harap ko dpt kekalkan ...perasaan cam ni utk yana ye

ecececece... dalam hati ada taman..;D

wahh.mana nak dapat laki macam ni lagi. wuuuuu...duplicate lah ujang!

kenpius neh... pewut saper yg sepatutnyer membeso neh? yana ker ujang? hhahhahaha....

wahahahahahahahahahhaa..wowww terkedu kejap!

nape tajuk dia kegilawan? bukan kegilaan? err...

suka lelaki yg dlm kelakar dia ada jiwangnya.cheh.apapun,nice entri.so sweet :)

agak2 ujang ni jiwang k dak.. hihihi

kdg2 sweet jugak gitu kan?heee~~~

aah betol lah tu.
melawak buat teman gelak. :)

alahi bermadah pujangga.. mesti lam ni yana masak sedap

haha ceitt jiwang2 ! ha statement y last sy skong!


EmoticonEmoticon