Sebab Apa Gua Menjadi Kegilaan Wanita...??



Hai...salam perkenalan kepada yang belum mengenali saya...hehe.., nak tahu kenapa saya ni menjadi kegilaan wanita...???

Antara sebabnya ialah :

Saya tak bagus dlm ENGLISH.. tapi saya boleh bagitahu yg.. I LOVE YOU

Saya tak bagus dalam GEOGRAFI.. tapi saya boleh tahu awak tinggal dalam HATI saya

Saya tak bagus dalam SEJARAH.. tapi saya INGAT FIRST TIME saye kenal awak

Saya tak bagus dalam KIMIA.. tapi saya blh bgtau TINDAK BALAS saya bila awak senyum

Saya TIDAK HEBAT dalam setiap subjek..

tapi saya blh bagitahu awak yg saya hebat dlm semua SUBJEK ,,

jika TOPIC nyer ialah AWAK ! ♥

******


Awaklah yang saya cintai wahai Siti Liyana.....('',)


Banyak lagi ayat jiwang yang ada....jom like page bawah ni...hahahaha




Sekian..Peace (~_^)v


p/s : 85% wanita suka pada lelaki lawak daripada lelaki jiwang..hihi


{ 36 comments.. read them below or add one }

YanaMIB YanaMIB September 19, 2011 at 9:42 AM
saya tak tahu memasak, tapi saya tahu prot awak akan tetap membesar bila teman saya makan =P
ely ziela ely ziela September 19, 2011 at 9:46 AM
betul betul betul....i suka pak lawak drpd mat jiwang....hehehee~~
farahin nasir farahin nasir September 19, 2011 at 9:49 AM
olololorrrr... cuwitnyer ujanggg... :)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?8063984d10017653411213218d3ed938
Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha September 19, 2011 at 9:50 AM
bertuah sis yana got a husband like u!! :D
qylasyaqiera qylasyaqiera September 19, 2011 at 9:51 AM
comel la ayat jiwang kat atas ny..

suke3..
kembatolo™ kembatolo™ September 19, 2011 at 9:52 AM
gua tak reti sangat baca. tp gua tahu entry ni lawak tp romantis. perghh..
LOL LOL September 19, 2011 at 9:55 AM
LOL rembat ayat kat fesbuk...

ARSENAL KALAH MU MENANG.. SILA TERIMA HAKIKAT
PinKy MoMMa PinKy MoMMa September 19, 2011 at 10:11 AM
alorlorlor sweeetnyer..cair taik telinga ni jang oiiii...
yana pun sayang kamu juga kan.. :)

perut membesar? hahaha bagus yana..tu namanyer sedap!
tieha ismail tieha ismail September 19, 2011 at 10:33 AM
pergghhh memang tak ramai lelaki macam ni =p
eima eima September 19, 2011 at 10:46 AM
ololo pengantin baru nih .. asek la sok bgtau yg die syg bini die...


jgn lagi 3-4 tahun ko berubah sudah..aku harap ko dpt kekalkan ...perasaan cam ni utk yana ye
mynameismy mynameismy September 19, 2011 at 11:34 AM
ecececece... dalam hati ada taman..;D
Namee Roslan Namee Roslan September 19, 2011 at 12:16 PM
wahh.mana nak dapat laki macam ni lagi. wuuuuu...duplicate lah ujang!
akuzle akuzle September 19, 2011 at 12:20 PM
kenpius neh... pewut saper yg sepatutnyer membeso neh? yana ker ujang? hhahhahaha....
Alya Esprézzo™ Alya Esprézzo™ September 19, 2011 at 12:30 PM
wahahahahahahahahahhaa..wowww terkedu kejap!
Sunah Sakura Sunah Sakura September 19, 2011 at 12:58 PM
nape tajuk dia kegilawan? bukan kegilaan? err...
MamaEma MamaEma September 19, 2011 at 2:50 PM
dah bertukar jiwang pulak dah
MamaEma MamaEma September 19, 2011 at 2:50 PM
dah bertukar jiwang pulak dah
Dylla Abas Dylla Abas September 19, 2011 at 3:04 PM
suka lelaki yg dlm kelakar dia ada jiwangnya.cheh.apapun,nice entri.so sweet :)
JaNnaH JaNnaH September 19, 2011 at 3:04 PM
agak2 ujang ni jiwang k dak.. hihihi
Mila Ahmad Mila Ahmad September 19, 2011 at 3:15 PM
kdg2 sweet jugak gitu kan?heee~~~
farah izwani farah izwani September 19, 2011 at 3:42 PM
aah betol lah tu.
melawak buat teman gelak. :)
Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard September 19, 2011 at 3:50 PM
alahi bermadah pujangga.. mesti lam ni yana masak sedap
erlina erlina September 19, 2011 at 4:32 PM
haha ceitt jiwang2 ! ha statement y last sy skong!