Blog peribadi seorang insan bernama ujang

Sunday, November 27, 2011

Padan Muka Gua..,Orang sarawak marah..hihi

Gua di sekitar waterfront kuching lupa apa nama belakang tu..hihi

**************

Berbekalkan entri gua yang review pasal KUCHING, klik SINI

Padan muka gua kena sound..hahaha, betul gak apa yang mereka cakap..hihi

Gua kata kuching tak best...sekali


Betul jugak apa yang mereka cakap, gua rasa tak best sebab gua jalan kaki jer..hahaha

Apa yang sunah cakap pun betul, bini gua pun cakap kek lapis hafifi lagi best...('',)




Gua lupa yang yana dah pernah pergi kuching.., rupanya dalam blog yana dah cerita pasal banyak tempat di kuching yang best..hahaha..bengap tol gua

Yana ada review pergi KUCHING tempat best tengok

SINI <--kek lapis
SINI <--- tempat makan best

Gua tak pergi pun 2 tempat tu..derm..!!





Miss eya cakap ni pun betul..., gua pergi dengan member gua main redah dan ikut sukati kitorang..., silap gua tak survey gak..padahal yana dah pernah pergi...


********************

Ramai rupanya rakan blogger ni orang sarawak.., awat la tak habaq kat cek awai-awai...derm..!!
Moral of the story nak pergi jalan baik wusha dan survey dulu tempat best,


Cerita di SARAWAK(kuching)

cerita pengalaman naik kapal terbang SINI<---
cerita pasal hotel SINI<----
cerita bergambar SINI <------



p/s : minggu depan ni gua pergi langkawi.., siapa ada area sana mai lepak dan bawak gua jalan-jalan


23 Comments
Comments

23 comments:

Rozuan Ismail said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ujang sentap.kat sana aku lupa ada satu nasi dia best

Syafiq Ahadin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terlajak perahu boleh didayung balik ke belakang, terlajak dayung masuk 'dalam' masih boleh 'ditarik' semula. tapi terlajak cakap buruk padahnya. muahahahahhaah! jang. kena marah!

NURUL NADIAH MAMAT said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha.....padan muka....lain kali selidik dulu.......haha....

Sunah Sakura said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu la sapa suruh tak survey...kak yana pun da pergi lak tu..ahahah!

محمد رازيق said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha.. kene wat survey dulu jang.. mcam satu program tv dulu-dulu 'apa kata survey??' hehe

Umie Artoqiemie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hambik.... dush dush dush..

si ngokngek said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hikhok~~kesian ujang..wah ramai hentam ujang..takpa time nie lar bajet famous..eh..heee

Miss Dolce and Gabbana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hah itulah pergi Sarawak bukan tahu nak roger geng-geng kat sini kan dah melepas.Sangat rugi bila kau cakap Sarawak tak best.Banyak tempat lagi kau tak pergi.haha

Mohd Khairi Khadzir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bila org sarawak bersuara ..haha sabo2 ye jang, moralnye pasni kne buat survey dulu klau niat nk dtg sarawak tu utk jln2 smbil bekerja hehehe...

qasehraihan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nape ko nmpk makin gemok..hihi lari tajuk..

Yun said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aiseyman bang ujang...dh kat waterfront tue xjauh mne ngn raja ayam penyek..xpela bang.len kali dtg ley xplore srwk.siyes,kt cnie best^^

Miss A said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib baek kawan sye tak bce blog abg ujang.ehehe :P klau tak,mampus kene sound kaw2 punye lah!

Saiazuan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaa ramai marah jang~

NiGhTiNaNgLe_FARA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aiyo! tak tahu..haha~~

nik nurhidayah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amekaw..hahaha tula...

for ujang

http://nnurhidayah.blogspot.com/2011/11/yeay-akhirnya-ujang-cun-folo-blog-kite.html

p/s : bila nk review blog??;p

mas saari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takpelah first time pegi memang tak tahu apa2 lagi... kalau nak pergi melancong ni memang kena survey dulu baru tau best ke tak!

Chenal said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

"x habaq awai2 ke..ujang mmg x penah baca komen bebudak nie dlm blog dier sblm nie?" x pe la bro....yg dh lepas..udah la. X payah d kenang brg yg lepas....

Kathy Tuah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

padan muka..kehkehkeh..

Addin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pegi sarawak knp tak singgah samarahan. boleh lawat addin :D

cantekk said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

langkawi plak...amboi...
sakan.. =D
langkawi pon 1st time ke? hihi

FIFIEY LYCHEE MARATION said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sarawak best jgk. tambahan bagi yg suka akan alami@ natural:)

NURUL ASHIKIN said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ekekeke~ kena jaga sensitiviti jugaklah kalo menulis

hazman aka species1980 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rasanya kan.... kalau ko pegi travel mana2x je just publish soalan kat fb or blog ko nie...sure diorang boleh suggest nak mana2 tempat menarik or tempat makan yang best....hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terbaru