Blog peribadi seorang bernama ujang

Thursday, December 22, 2011

Gua baca blog Cik Epal,Hamzah Ian,Hanis Zalikha,lolly



Gua mula berblog pertengahan bulan 12 tahun lepas (2010)

Tapi sebelum gua ada blog.., gua memang seorang pembaca blog..hahaha..macam bongok pun ada gua rasa...('',)

Dalam kepala otak gua sebelum gua ada blog ni kan..., gua anggap siapa yang ada blog ni sebenarnya macam ORANG GILA..,

Kenapa gua pikir macam tu ..?? sebab gua bayangkan blogger ni seperti ORANG GILA yang sedang membebel-bebel seorang diri depan komputer...(serupa yang gua buat sekarang ni)

Nak bercerita kenapa gua berblog ni panjang wei....macam-macam sebabnya...sebab yang bongok2 pun ada...

Ni gua nak bagitau blog mana yang gua selalu masuk, sebelum gua ada blog....


Pertama Blog YANA

 
YanaMIB

-Dah awek sendiri ada blog, opkos la baca yer dak..? sekarang dah jadi bini pun

- Nak gak baca apa benda la minah ni merepek dengan blog..., kekadang dulu bosan jer dengar cerita kisah-kisah dunia blog ni dari dia, tapi sekarang tu la bahan bualan..selain  itu  disebabkan minah ni juga la gua ada blog



Kedua Blog Hanis Zalikha



- Gua masuk blog minah ni kalau entri panjang gua malas nak baca sangat..tapi gua akan CUCI MATA tengok gambar-gambar dia..., korang yang JANTAN tu jangan menipu la bukak blog dia tak CUCI MATA yer dak..? hihi

- Sekarang gua dah jarang masuk blog dia sebab gua dah banyak jumpa blog lain yang lagi best..hahaha


Ketiga Blog Miss Lolly


- Gua sebelum ada blog gua suka baca blog si otak senget minah ni..., kekadang tersengeh keseorangan gak gua baca entri dia..panjang ke pendek ker gua akan baca gak blog ORANG GILA ni...hahaha('',)

- Sekarang minah ni dah jarang update.., tah apa merajuk dengan blog dia tak tau la..,


Keempat Blog Cik Epal

Cik Epal

- Gua baca blog minah ni pun dah lama.., dari dia bercinta dengan PAKWE dia sampai la dia putus dengan PAKWE dia..., dan sekarang kembali bahagia bersama PAKWE dia..,hihi..,gua dah jadi member pun dengan PAKWE dia.

- Selalu jumpa minah yang kuat menternak lemak ni bila tengok wayang


Kelima Blog Terbang Tinggi Tinggi


- Blog ni dulu gua selalu baca.., sebab entri-entri dia yang agak bangang tu boleh merehatkan minda..., blog lucah ni memang akan ramai baca dan juga ramai benci..hahahaha god job mejah

- Mamat ni pun selalu gak gua jumpa, mamat ni sebenarnya seorang yang pemalu..


*****************

Sebelum gua ada blog gua baca blog mereka yang di atas sahaja.., dan gua minat dengan penulisan mereka..,selepas gua ada blog sendiri, gua sebat sikit-sikit ilmu yang ada dari mereka dan sekarang berkawan dengan mereka. Hanis Zalikha jer yang gua tak berkawan lagi dan macam malas pun ada nak berkawan dengan dia..hahaha (kutuk dia takpa sebab dia takkan baca blog)

Sekarang dah banyak blog dan ramai blogger yang gua dah kenal yang best-best.., orang yang gua maksudkan adalah ada yang sedang membaca ni, walaupun gua tahu ramai blogger takkan baca entri sampai habis..hahahaha


Sekian...Peace (~_^)v



p/s : Kita kena suka ramai orang dulu baru ramai orang suka kita...


49 Comments
Comments

49 comments:

Oshin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setiap entry ujang kompem baca sampai abis..tapi selalu silent reader je hahaha sekarang ko pulak jadi pujaan hati blogger lain...cewahhh

!! YaNa YassiN !! said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

agakmenghairankan bila background blog ini color pink. apakah??

Eera Shera said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yg selalu layan blog kak yana, si mejah ngan cik epal je..dorang best ;)

Areliff said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pepepon wife mesti didahulukan :)

Syafiq Ahadin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heeeeeeeeeeeeee~~

like2!!!! :)

Pamie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy baca sampai habis..haha

CekbOlat-bOlat said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua bace entry blog mereng ni smpai hbes ! ngok..haha.. anyway best la.. sdapp je kn kau ktuks2,, haha

azri johan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

quote menarik la ujang..nice

azri johan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

quote menarik la ujang..nice

azri johan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

quote menarik la ujang..nice

cik eka said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

untong lahai
ahaha

wanda said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wife is always a priority..hahaa!!

iyou said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haip! iyou selalu baca sentiasa baca sampai habes entri ujang!

tapi selalunya as silent reader.. hehehe...

k e y r i said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

untunglaaaaaaaaaa #tetibe

EZAN IDMA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Blog kak yana mesti baca kan hehe

nia marlissa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau tak baca blog bini .. makan senduk lah ujang

sha my heart said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

membaca..

wah, blog2 yg disebutkan memang popular habis.

fathiyyahISMAIL said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh sy baca sampai abis ^^

Hazwani Hamzah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hehe..Saya baca smpai habis! Bez gak entry nih. sempoi je. Blog first awk baca tu so sweet sbb skrg dh jadi wife hehe

mas saari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akak pun macam ko jang, suka baca blog orang sebelum ada blog dulu... semua blog yang ko listkan ni akak baca! heheeeee

hamzah ian said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hai,

lebiu

ikatankasihku said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

like =)

Dylla Abas said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dlm bnyk2 ayat dlm entri ni, paling suka ayat last sekali..dan sgt setuju dgn ayat tu!

TiTi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yes setuju dan suka :D

Mila Ahmad said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya baca sampai abes apa..huhuhu...

pinky said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy baca smpai abis...yes berjaya....huhuhu...

Unai said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jarang jumpe guys yang buat blog.. lagi nak tempek entri panjang2..

setakat ni blogger llki yang best saya jumpe adalah mr.penyubiru.. dia tu kelakar.. hehee..

entri lu yang ni best dan gua baca sampai habis! ;D

p/s:nak jugak gua-lu tuee.. hehe..

jaa64 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haaha...baguihh!

YanaMIB said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sape yg duk soh u bc blog2 tu haa?? haha~

Ainul Hayat said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aku suke komen Mejah...dia cakap ailebiu....kahkahkha...

Ida Firdausi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku suka baca entri ko sampai habis.. even jarang komen..hehehehe.. :)

NHY said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bc habis la.. silent reader dh mai ni.

alin~hazlin~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah..
dah jd pink?
huhuhu

hazman aka species1980 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cam biasa la jang... mula2x kita follow blog orang...then orang lain pulak dok follow blog kita... p/s : blog nie aku baca ari2x....hehehe

PusakTekejut said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

em...btol btol...aku setuju...lallalal

Saiazuan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua kenal beberapa je dari semua blogblog tu :D

noa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

p/s : aku tak suka kau
lalalalla :p

cik EPAL said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perghhhh blog wane pink engkooo. Kau dah kena sawan pink ke hape ni?


Terima kasih jang baca blog aku, kalau x, xde orang pon nak baca blog aku yg bukan warna pink tu. sobss

Nur Aischa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul betul tu ujang! ohh kiranya baru nak setahun lah ujang berblogging ya. tp dh famous. hee

MamaEma said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mestilah baca sampai bos.

Alieza Dayasari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ohh macam ni.... dah jadi bini.. hihi.. good...

Pejuang Cinta said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baru tau hang dah ade bini =P haha

Eyriqazz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

blog mejah memang lain dari yang lain...

Syafiq Rosli said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha lu mat jambu der

JMR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tang blog hanis tu, aku pon suka tgk gmbr gak..hahaha

Myra Jay said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Myra lak start berblog masa ushar blog masakan :)

Konon buat blog utk abadikan resepi kononnya, last2 kelaut semua tu :)

محمد رازيق said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bro, gua sedih lu datang skali jer blog gua..sedangkan gua dtg blog hang berkali2.. hehe.. free2, jmput dtg blog gua. sekampung je pun kita ni bro.. hehe

Nurul Alyaa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha. lama tak datang jenguk sini. alih2 dah bertukar warna pink! =)

-effa ayub- said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betoi3x
situasi kita hampir serupa :)
sekarang saya pown baru mula nak warming up..
do follow me to support me to blogging .hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang