Thursday, December 22, 2011

Gua baca blog Cik Epal,Hamzah Ian,Hanis Zalikha,lolly



Gua mula berblog pertengahan bulan 12 tahun lepas (2010)

Tapi sebelum gua ada blog.., gua memang seorang pembaca blog..hahaha..macam bongok pun ada gua rasa...('',)

Dalam kepala otak gua sebelum gua ada blog ni kan..., gua anggap siapa yang ada blog ni sebenarnya macam ORANG GILA..,

Kenapa gua pikir macam tu ..?? sebab gua bayangkan blogger ni seperti ORANG GILA yang sedang membebel-bebel seorang diri depan komputer...(serupa yang gua buat sekarang ni)

Nak bercerita kenapa gua berblog ni panjang wei....macam-macam sebabnya...sebab yang bongok2 pun ada...

Ni gua nak bagitau blog mana yang gua selalu masuk, sebelum gua ada blog....


Pertama Blog YANA

 
YanaMIB

-Dah awek sendiri ada blog, opkos la baca yer dak..? sekarang dah jadi bini pun

- Nak gak baca apa benda la minah ni merepek dengan blog..., kekadang dulu bosan jer dengar cerita kisah-kisah dunia blog ni dari dia, tapi sekarang tu la bahan bualan..selain  itu  disebabkan minah ni juga la gua ada blog



Kedua Blog Hanis Zalikha



- Gua masuk blog minah ni kalau entri panjang gua malas nak baca sangat..tapi gua akan CUCI MATA tengok gambar-gambar dia..., korang yang JANTAN tu jangan menipu la bukak blog dia tak CUCI MATA yer dak..? hihi

- Sekarang gua dah jarang masuk blog dia sebab gua dah banyak jumpa blog lain yang lagi best..hahaha


Ketiga Blog Miss Lolly


- Gua sebelum ada blog gua suka baca blog si otak senget minah ni..., kekadang tersengeh keseorangan gak gua baca entri dia..panjang ke pendek ker gua akan baca gak blog ORANG GILA ni...hahaha('',)

- Sekarang minah ni dah jarang update.., tah apa merajuk dengan blog dia tak tau la..,


Keempat Blog Cik Epal

Cik Epal

- Gua baca blog minah ni pun dah lama.., dari dia bercinta dengan PAKWE dia sampai la dia putus dengan PAKWE dia..., dan sekarang kembali bahagia bersama PAKWE dia..,hihi..,gua dah jadi member pun dengan PAKWE dia.

- Selalu jumpa minah yang kuat menternak lemak ni bila tengok wayang


Kelima Blog Terbang Tinggi Tinggi


- Blog ni dulu gua selalu baca.., sebab entri-entri dia yang agak bangang tu boleh merehatkan minda..., blog lucah ni memang akan ramai baca dan juga ramai benci..hahahaha god job mejah

- Mamat ni pun selalu gak gua jumpa, mamat ni sebenarnya seorang yang pemalu..


*****************

Sebelum gua ada blog gua baca blog mereka yang di atas sahaja.., dan gua minat dengan penulisan mereka..,selepas gua ada blog sendiri, gua sebat sikit-sikit ilmu yang ada dari mereka dan sekarang berkawan dengan mereka. Hanis Zalikha jer yang gua tak berkawan lagi dan macam malas pun ada nak berkawan dengan dia..hahaha (kutuk dia takpa sebab dia takkan baca blog)

Sekarang dah banyak blog dan ramai blogger yang gua dah kenal yang best-best.., orang yang gua maksudkan adalah ada yang sedang membaca ni, walaupun gua tahu ramai blogger takkan baca entri sampai habis..hahahaha


Sekian...Peace (~_^)v



p/s : Kita kena suka ramai orang dulu baru ramai orang suka kita...


Artikel Terkait

49 comments

setiap entry ujang kompem baca sampai abis..tapi selalu silent reader je hahaha sekarang ko pulak jadi pujaan hati blogger lain...cewahhh

agakmenghairankan bila background blog ini color pink. apakah??

yg selalu layan blog kak yana, si mejah ngan cik epal je..dorang best ;)

pepepon wife mesti didahulukan :)

gua bace entry blog mereng ni smpai hbes ! ngok..haha.. anyway best la.. sdapp je kn kau ktuks2,, haha

wife is always a priority..hahaa!!

haip! iyou selalu baca sentiasa baca sampai habes entri ujang!

tapi selalunya as silent reader.. hehehe...

Blog kak yana mesti baca kan hehe

kalau tak baca blog bini .. makan senduk lah ujang

membaca..

wah, blog2 yg disebutkan memang popular habis.

Hehe..Saya baca smpai habis! Bez gak entry nih. sempoi je. Blog first awk baca tu so sweet sbb skrg dh jadi wife hehe

akak pun macam ko jang, suka baca blog orang sebelum ada blog dulu... semua blog yang ko listkan ni akak baca! heheeeee

dlm bnyk2 ayat dlm entri ni, paling suka ayat last sekali..dan sgt setuju dgn ayat tu!

saya baca sampai abes apa..huhuhu...

sy baca smpai abis...yes berjaya....huhuhu...

jarang jumpe guys yang buat blog.. lagi nak tempek entri panjang2..

setakat ni blogger llki yang best saya jumpe adalah mr.penyubiru.. dia tu kelakar.. hehee..

entri lu yang ni best dan gua baca sampai habis! ;D

p/s:nak jugak gua-lu tuee.. hehe..

sape yg duk soh u bc blog2 tu haa?? haha~

Aku suke komen Mejah...dia cakap ailebiu....kahkahkha...

aku suka baca entri ko sampai habis.. even jarang komen..hehehehe.. :)

bc habis la.. silent reader dh mai ni.

cam biasa la jang... mula2x kita follow blog orang...then orang lain pulak dok follow blog kita... p/s : blog nie aku baca ari2x....hehehe

em...btol btol...aku setuju...lallalal

gua kenal beberapa je dari semua blogblog tu :D

p/s : aku tak suka kau
lalalalla :p

perghhhh blog wane pink engkooo. Kau dah kena sawan pink ke hape ni?


Terima kasih jang baca blog aku, kalau x, xde orang pon nak baca blog aku yg bukan warna pink tu. sobss

betul betul tu ujang! ohh kiranya baru nak setahun lah ujang berblogging ya. tp dh famous. hee

ohh macam ni.... dah jadi bini.. hihi.. good...

baru tau hang dah ade bini =P haha

blog mejah memang lain dari yang lain...

tang blog hanis tu, aku pon suka tgk gmbr gak..hahaha

Myra lak start berblog masa ushar blog masakan :)

Konon buat blog utk abadikan resepi kononnya, last2 kelaut semua tu :)

bro, gua sedih lu datang skali jer blog gua..sedangkan gua dtg blog hang berkali2.. hehe.. free2, jmput dtg blog gua. sekampung je pun kita ni bro.. hehe

haha. lama tak datang jenguk sini. alih2 dah bertukar warna pink! =)

betoi3x
situasi kita hampir serupa :)
sekarang saya pown baru mula nak warming up..
do follow me to support me to blogging .hehe


EmoticonEmoticon