Monday, January 31, 2011

Heliza..oh heliza


Gila....adakah aku gila...jwpannya salah...,

Semalam aku join gathering sahabat blogger dan buat pertama kalinya jmpa kawan-kawan alam maya..

(curi dari nyah)

Gambar hasil dari aku memang takde la..gambar aku pun tak banyak dalam kamera2 kawan lain..sebab aku nie pemalu gila...tapi yang pasti gambar aku bersama heliza ada la..hehe

Yang tak bestnya aku tengah tension...

Tengah tension sebab kabel talipon bimbit aku jenama nokia 3310 takda pulak.., gambar dengan Heliza nak upload buat entri hari nie terbantut...

korang dapat bayangkan tak time nak berak tue terbantut...macam tue la aku rase sekarang..

Panas jer hati tengok gambor dari kawan2 blogger bersama heliza..hehe, tapi paling aku panas hati dengan MUSUH KETAT AKU....menyesal aku amikkan gambar die dengan heliza..dah la potong line aku borak dengal heliza...

Si MUSUH KETAT AKU tue jeles sebab heliza dengan sendiri mengaku dia baca entri aku..hahaha..nak tau entri ape heliza bace....KLIK SINI...heliza pun bace wei..

So esok aku nak update gak gambar aku dengan heliza..tak kira la cerita dah basi pun...janji aku tak terbantut..hehe...

Yana nanti kita dating ok..hehe, smlm dah puas dating dengan heliza(ayat pujuk)


Sekian..peace..(~_^)v



P/S; MUSUH KETAT AKU SERUPA DENGAN MAWI...pergh..geli aku



Biodata Heliza Helmi




NAMA: Nur Heliza Helmi

PANGGILAN: Heliza

NAMA MANJA : IJA

TARIKH LAHIR: 3 Februari 1986

USIA: 24 tahun

ASAL: Kuala Terengganu

KERJAYA: Penyanyi, pengacara, pelakon dan Pengarah Urusan Heliza Helmi Productions Sdn Bhd (HHP)

HOBI: Menyanyi dan membeli-belah

PENDIDIKAN: Ijazah Sains Pendidikan (Biologi & Kimia) dari Universiti Malaysia Sabah (UMS)

PENCAPAIAN: Tempat keempat AF5, duta Astro Oasis (saluran l06), Finalis Pelakon Wanita

FILEM: Syurga Cinta

SAHABAT KARIB : Ujang 9897





********************************

Heliza juga merupakan antara Orang yang paling kuat promosi kutipan di GAZA

Teruskan menderma ke akaun Aman Palestin

Bank Islam:12029010047880
Maybank:562263010787
CIMB: 8600460353
Bank Muamalat:12070005133717
RHB Bank:21245760004907
Bank Rakyat: 220806195922








Cerita Aku Bersama Heliza klik SINI<-----------





Segmen SYOK SENDIRI - 2



Join segmen bro ben..meh meh


Boleh berikan nama glamour anda dalam dunia maya ini ?

- Ujang

Kenapakah anda memilih nama tersebut ?

- Sebab member2 mmg pggl ujang

Kenapa anda berblogging ?

- lepaskan bosan

Siapakah pemberi semangat anda ?

-Yana

Sudah berapa lamakah anda berblog ?

-2 bulan

Siapakah idola anda dalam dunia blogging ini ?

-Bro Ben

Kenangan manis anda dalam dunia blogging ?

- jmpa kawan2 blog

Kenangan pahit anda dalam dunia bloggng ?

- takda lagi kot, tapi rase dah ade..kenal nyah dalam dunie blog nie..nama die naz

Pencapaian terbaik anda dalam dunia blogging ini ?

- erm...apa ek...,lom lagi..masih newbie

Selain berblog , apakah minat anda ?

- futsal

Bagaimana anda membahagikan masa anda diantara berblog dengan aktiviti yang lain ?

- belasah jer..hehe

Sila nyatakan cita cita anda terhadap blog anda itu

- sebut ujang jer orang igt..hehe

Pendapat anda mengenai dunia blog di malaysia ini

- berkembang dengan cepat...,ramai dah blogger2 di malaysia nie

Nasihat anda untuk mereka jika ingin memiliki blog sendiri

- jangan dengki dengan orang lain..jadi diri sendiri..
- jangan malu bertanya

Nyatakan dalam majalah mana anda ingin dimasukkan

- alamak...tak tau la..hee


16 soalan cepumas


DI Tag AlongUsop untuk menjawap 18 soalan cepumas nie...


1.apa benda penting dalam hidup korang.?
- Kesihatan, kewangan, kebebasan,

2. benda terakhir korang beli guna duit sendiri.?
- Air twister

3. di mana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan nanti.?
- dah tetapkan pun..sebab 2 mei nie aku kawin..buat kat rumah aku..tema coklat gold..hehe

4. Adakah korang bercinta sekarang.?
-tak la..aku single <-----aku tipu

5. novel/buku/majalah yang last korang beli.?
-Buku kursus kawin..hehe

6. apakah nama penuh korang.?
-Mohd Azfar b. Roslan

7. antara mak dengan ayah, yang mana korang lebih mesra.?
-sama jer

8. namakan nama nama yang korang betul betul nak jumpa dalam hidup.
-Heliza, Liza Surihani dengan Hanis Zalikha

9. adakah korang basuh baju sendiri.?
-opkos...kenapa tanya, kau nk basuhkan ker

10. di manakah tempat korang benar benar nak pergi.?
-Tanah Suci Mekah dan Madinah

11. pilih salah satu, peluk or cium.?
-Cium mulut...ops..terlebih..hehe

12. beritahu 3 perkara tentang orang yang tag korang.
- Rajin buat header untuk aku...
- Suke amik gambar
- Kentut dia busuk..hahahah

13. 3 benda korang sayang dalam hidup korang.
- Merpati putih aku(kereta)
- Teratak Indah( rumah aku)
- Semua barang2 aku..hehe<----tak tau nk jawap apa dah

14. lagu korang suka dan selalu dengar.
- tak tau la...hihi

15. Aku Tag 6 Orang nie


Kenapa Erti Kehidupan


سْــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي


Kembali mengetuk keyboard lagi di tengah hari yg sejuk nie..kenapa aku ckp sejuk tengah hari nie sbb sini baru lepas hujan...syok gila sejuk2 nie...kenapa syok..sbb leh tdo...,('',)

Malas pulak tengah hari nie nak taip panjang2 ...Nie nak cite sikit kenapa nama blog aku Erti Kehidupan...sebabnya aku suka lagunya...iaitu lagu Erti Kehidupan

Lagu Erti Kehidupan nie byk bwk makna dlm hidup aku..byk mengajar aku erti positif...tue yg paling utama dan penting...jadi ada masalah apa2 aku akan dgr lagu nie untuk tenang kan jiwa...jom kita hayati lirik dan lagu Erti Kehidupan.....


"jangan berkata tidak, bila kau jatuh cinta,
terus terang sajalah buat apa berdusta,
cinta itu anugerah maka berbahagialah
sebab kita sengsara bila tak punya cinta

rintangan pasti datang menghadang
cobaan pasti datang menghujan...
namun yakinlah bahwa cinta itu kan membuatmu
mengerti akan erti kehidupan

marilah sayang...mari sirami
cinta yang tumbuh di dalam diri
marilah sayang....mari sirami
agar merekah sepanjang hari"


P/S : esok maybe pergi time square jumpa kawan2 dari sahabat blogger


Sunday, January 30, 2011

Punca Utama Tsunami Berlaku (18SG)



Sebab #1





Sebab #2





Sebab #3




Jangan Marah ek...hehe....


Entri autopublish...sekarang maybe aku berada di time square bersama geng sahabat blogger...


amik kat asscrewz..


TASIK CHINI GIVEAWAY




di tag oleh along usop untuk join GA anjuran ecah


Tasik Chini nie tak pernah sampai lagi..yang tau berada di paham...hehe

Aku Tag

(nanti aku pikirkan)


tarikh tutup 6 feb..nak join klik sini..


Saturday, January 29, 2011

Lepak Sini Jom



Aku tengah lepak kat Sahabat Blogger di Facebook..layan musuh2 ketat aku dan kawan2 blogger lain..hehe...

Dekat sini korang boleh mendapat kenalan2 baru dan mempromosikan blog cantik korang...

Jom lepak di




Sekian..Peace(~_^)v




P/S : sesiapa pergi gath di time squere sok sila beramas mesra dengan aku ok..yang kategori nyah aku tanak layan..




Segmen Hujung Minggu Bersama BEN ASHAARI


Bosan-bosan..jom layan segmen anjuran bro ben...jom layan aksi merepek aku berkisahkan Ben



Aku bernama ben...dilahirkan seribu tahun dahulu...., dahulu aku dikenali sebagai son goku, tetapi tah macam mana aku guna mesin masa depan, aku terdatang ke zaman 2011 nie..,

Gambar diatas nie diambil oleh sahabat ku bernama Ujang..., gambar ini diambil ketika aku sedang runsing untuk memikirkan bagaimana untuk kembali pada zaman asal aku...oh tidak..., aku sangat rindukan kucing aku bernama yuyu..dan kura-kura ku bernama qaseh...,

Aku ke zaman 2011 nie sebenarnya untuk membunuh musuh ketat ku bernama Naz...setelah bunuh Naz aku akan pastikan mesin masa depanku kembali elok...Juruteknik yg repair mesin masa nie bernama Iqbal

Walaupun badanku setanding dengan The Rock..,tapi apakan daya..aku tidak selesa pada zaman ini...Sesiapa boleh tolong aku sila dail

012 -3456789

(ben 10)


"ini adalah rekaan semata2, tiada kena mengena sama ada yang nyah atau bukan nyah"

P/S : lalalalala


Friday, January 28, 2011

Siapa Tau Typo

Nie entri lama..saja keluarkan




TYPO bukan la maksudnya penipu atau sipenipu...,tapi maksud sebenar dalam bahasa skema dia ialah typographical error...aku nie jenis pantang tengok orang typo nie..lagi- lagi kalau member2 yg rapat kt Facebook aku....kompom aku akan print skrin,pastu post dlm album Facebook aku..hehe..so jadi bahan sapa yang ter typo tue..(macam budak2 kan..)lantak la..tue la hiburan masa lapang...nie antara pic2 yg aku print skrin..jom layan si typo




Makin jadi Makan.



Baik jadi Biak


Pagi jadi Pagoi


Mereka jadi Meraka


Hobi nie bkn la tujuan untuk mengaibkan atau memalukan atau.....tak tau la atau ape lg..tp semuanya sekadar mengisi masa lapang..sbb aku pun pernah terkene dgn TYPO nie...hehe..jap..jap...aku carik pic aku ter TYPO
~
~
~
~
ok nie die typo aku..hehe..sikit jer kan



peace...(~_^)v


P/S : siapa typo..tggu la masa aku print skrin..hehe


Suami dan Isteri(18sx)


Laju jer korang kalau 18sx kan...takde pun 18sx...blog aku suci..hihi


Ok2..layan cerita lawak penuh pengajaran ini...


Pada suatu hari...suami tengah memandu...,


Isteri : kita dah berkawin 15 tahun dah,saya rasa saya tak sesuai lagi bersama dengan awak... saya nak mintak cerai dengan awak.....


si suami diam dan terus memandu kereta ...bertambah laju....(70km)


isteri : saya dah tak cintakan awak lagi...sebenarnya saya dah ada teman lelaki....dia akan berkawin dengan saya lepas awak ceraikan saya... saya malas nak cerita panjang lagi.. dan saya tak nak awak cuba pujuk saya..saya dah bosan hidup dengan awak....!!


si suami terus memandu dengan penuh perasaan marah...masih diam...


Isteri : bila kita bercerai,saya nak rumah kita...


si suami masih diam ...memandu dengan lebih laju.....(80km)


isteri : saya nak anak kita juga...awak bukan boleh pelihara mereka.....


si suami masih diam ..tambah kelajuan (100 km)


isteri : saya nak kereta ini,kredit card dan saving akaun kita


sisuami masih diam, membelok kereta ke arah jaya jusco.......


isteri : awak ada ingin minta apa2??


suami : tak perlu....saya dah ada apa yang saya perlukan...


isteri : ya kah?? apa yang awak ada..??


suami : si suami menjawap sebelum beliau melanggar dinding konkrit jaya jusco... saya ada air bag.....awak tak ada..




Moral of the story "Jangan minta cerai dalam kereta" hahahahahahaah...






P/S : buat dekat awek mcm nie boleh tak..hahahaha


Thursday, January 27, 2011

Kisah Aku dan Nyah(18sx)



Guten Morgen atau Good Morning..atau dalam bahasa melayunya Selamat Pagi...

Hari nie aku cuti..so tak dapat nak on9, nie pun kat opis datang nak update blog kejap..jap lagi nak pergi KL dan PJ...

Aku nak update kejap sebab nak bergosip2 dengan kawan2.., aku nak bercerita kisah aku kene ngorat dengan NYAH....al kisahnya begini...


INI KISAH BENAR


Pagi tadi aku tengah sarapan pagi, tibe2 aku dapat mesej dari no yang tak dikenali...

Nyah : Salam..ni abg azfar yer..?

Aku : Yup..

Nyah :Hai abg, abg wat per tu?ni kite nie, ain. kenal x? (gelabah gila ayat)

Aku : Ain mane....

Nyah : Ain la. ramai ke ain yang abg azfar knl?

Aku : Jiran dpn rumah ain gak...nie ain mane...

Nyah : Da lupe bdk2 skola la tu..hehe ( aku dah dapat agak sapa)

Aku : Adoiyai...main2 pulak nie..ckp tol2...nyah mane nie...

Nyah : Ainazirulhazwan ni. Abg azfar knl x?

Aku : aku dah agak dah kau nyah...hahaha..tue pasal ko jd ain...hahahah..sengal..

Nyah : da2..aku nk keje.kompemation seok luse aku bgtau (maksud dia utk g gathering tue)


So kepada sesiapa nak tau siapa nyah yang ngorat aku tue....klik nama di bawah

NYAH....

Nyah tue tak benar


Sekian...Peace.(~_^)v

P/S : aku cuti sori tak sempat nk jenguk kawan2....




Cube Teka..


(gambar hiasa)


Siapa hebat teka maksud


"Ich möchte Furz"



p/s : Nak g makan jap

BEN ASHAARI BLOG





Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini?

- Sehari 3-5...setakat nie 239 post

Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..

- Minat nak masuk sebab boleh membantu naikkan pengunjung..dan merapatkan lagi dengan bro ben

Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?

- popular nanti nk buat entri khas untuk bro ben..
- jadi seperti bro ben membantu blogger2 yang baru
- jadi seperti dulu juga...hehe

Ok siap..siapa nak join kene 100 terawal..klik sini

Wednesday, January 26, 2011

Tips Cover Malu

a. Jika diketawakan rakan ketika tertidur kat opis hingga meleleh air liur basi…terus bangun separuh sedar dan buat-buat kene sawan sambil keluarkan lagi air liur. Gerenti member korang akan panik dan berenti ketawakan korang.

b. Kalau tersilap menyapa orang yang tak dikenali…teruskan
menganggap dia kenalah korang dan bagi dia duit kononnya korang pernah berhutang dengannya. Mesti dia pun mengaku korang kenalannya.

c. Jika ditegur orang kerana zip seluar terbuka…jawab je dengan selamba mengatakan ini adalah gaya berfesyen atau katakan bahawa zip itu rosak sambil berfalsafah ‘biar rosak zip, jangan rosak akhlak’.

d. Bercakap sorang diri kerana member ketinggalan kat
belakang…teruskan bercakap dan ketawa sambil menyumpah member korang tu sensorang. Tentu orang takkan gelakkan
kerana menyangka korang ada masalah mental kronik.

e. Tersilap masuk tandas wanita… buat buat wajah gelabah dan cemas sambil berlakon menyatakan tujuan korang masuk kerana nak mencari isteri atau awek korang yang dah sejam tadi tapi tak keluar-keluar lagik.

amik kat asscrewz

Sekian..Peace (~_^)v


P/S : sengal itu indah....



Jangan Jadi Bengong dan Bongok


Pantang Larang Orang Tua


(Hebat Orang Tua nie bersilat..)


Korang biasa tak dengar pantang larang orang tua-tua..

Ada banyakkan...nie aku nak kupas sikit..,

Biasa dengarkan orang tua-tua cakap jangan amik gambar 3 orang..nanti salah sorang mati...

Adekah perkara tu benar....??? hehe



Tanak kupas la..korang pikir la sendiri...,hahahahaha...tah paper kan

Nie tengok 3 orang adik beradik nie..selalu jer amik gambar 3 orang..tapi tak mati-mati pun lagi...betol tak...('',)






So dengan ini jangan la mudah percaya dan taksub sangat dengan benda2 yang boleh jatuh khurafat ok..ajal maut di tangan ALLAH...jangan jadi bengong dan bongok..hehe


Nie contoh lagi gambar yang amik 3 orang....layan jer ok...jangan jeles...



~

~

~

~


~


~


~


~


~


~














( Ujang , Yana , Heliza )

Terserlah la kan aku nie peminat heliza..hee

Wei...cun tue heliza...sumpah tak tipu...hahahaha....tapi aku nak cakap gak..yana pun cun wei...hihi,

Sebelum nie geram dan jeles jer aku tengok cik epal dapat bergambo dengan si mata bulat heliza nie...hihi....

Sekian...Peace (~_^)v



P/S : Hakcipta terpelihara.....Heliza kau jangan curik gambar aku ni ok..('',)



Tolong Aku



Kawan2...korang semua ada Facebook kan...nak mintak jasa baik korang UNDI di SINI

Tolong Undi no 125..

cara dia senang jer..like jer..hehe

Kalo menang jimat sikit duit aku nak kawin....

Kena pulak lawan dengan si comel irene nadia marcello...dah 600 kot undi dia..hahahaha...




Tuesday, January 25, 2011

Aku Menang Rm50






Join Segmen Bro Ben tengah hari tadi...tak sangka pulak aku terpantas...rezeki aku pulak menang Rm50..hehe....Thanks to Bro Ben dan Penaja Yad'z..sebenarnya hadiah dia topup rm50..tapi aku pakai bil pulak..so harap pihak penaja dapat tukarkan kepada nilai rm50..hihi


Nie masuk kali ke 4 aku menang segmen anjuran bro ben ('',) nak tenguk menang apa sebelum nie..KLIK SINI dan SINI


Nak tau segmen aku menang kali nie pulak..KLIk SINI



No 1 = Si Baik hati Ujang9897



DAN


No 2 = kawan kita bernama Norma







Lain kali kawan2 lain join jer segmen Bro Ben ok..tak tau tiru jer..hehe

Mane tau rezeki dapat hadiah ataupun promosi blog..hehe


Sekian...Peace...(~_^)v


P/S : hadiah utama 500 blog tak sampai umah lagi nie..hehe


Berak Bersepah

Grrrrrr.......!!!! gila la..hahahah...bukan gila jer..geli pun ada..hampeh tol..nak tau sebab apa , tanak tau pun aku nk bgtau...tadi time aku nak pergi toilet utk buang air besar atau lebih dikenali dengan BERAK...,Penuh semangat aku lari ker toilet.., tibe-tibe potong stim betul...baik punya taik tercicir la pulak...adoiyai..kejadah apa la punya manusia berak tak basuh nie...bayangkan la bersepah taik kat mangkuk tue..

Hampeh betul ...kalau korang tenguk kompom hilang selera makan beb....cis...aku dengan tak tahannya terus masuk toilet perempuan melepaskan hajat...hehe..

Moral of the story...

"Jangan la Berak tak basuh ok...."

Sudah-sudah...aku ada kelas jap lagi nie...sampai pukul 8...demmm!!

Sekian...Peace..(~_^)v


P/S : aku pun pelik asal aku cerita pasal berak nie...


20 Cara Utk Jadikan Roomate Anda GIla



Siapa rase nak release tension sila cuba aksi di bawah nie ok....hihi, kene kepala otak gila-gila baru jadi


1. Setiap hari Jumaat, pack segala barang anda dan bagitau kat roommate anda nak balik kampung. Selepas sejam, balik ke bilik & terangkan bhw takde org kat rumah. Unpack segala brg anda & pegi tidor.

2. Setiap kali roommate anda balik, jerit sekuat hati" horee...kau dah balik". Lepas tu menari dlm 5 minit. Lepas tu, tenung jam lama2 dan tanya dia "Sepatutnya kau dah blah dah skrg"

3. Buat2 terjaga pd tengah malam, jerit kuat2 " Tolong, kat mana aku berada ni?" dan lari keliling bilik tu. Kalau bilik kecil, cukuplah sekadar melompat 2-3 kali. Kemudian, sambung tidor. Esoknya, kalo dia tanya, pura2 tak tahu apa yg dia cakap.

4. Ambil marker, buat bulatan kecil kat lengan anda. Besarkan bulatan tu setiap hari sambil berkata "Dah merebak... dah merebak!"

5. Beli pepokok bonsai. Bercakap & tidor dengan pokok tu setiap hari. Selepas seminggu, bertengkar dgn pokok tu dan cakap "Aku tak boleh hidup sebilik dengan kau lagi" sambil keluar & menghempaskan pintu bilik dgn kuat...Buang pokok tu tapi biarkan pasu kat situ.

6. Beli pisau banyak-banyak. Tajamkan setiap malam sambil merenung roommate anda sambil berkata "Tak lama lagi...tak lama lagi..."

7. Duduk didepan papan chess dua-tiga jam tanpa buat apa2 atau cakap apa2. Lepas tu bangun secara tiba2 sambil berkata, "Siot betul, kalah lagi"

8. Setiap kali roommate balik, tutup lampu dan tidor. lepas dia keluar, bangun dan menjerit dgn kuat "Horee...!". bukak lampu semula.

9. Pakai topi kertas. Bila dia balik, cakap "Selamat Datang ke McDonald. Boleh saya ambil pesanan anda..." Lepas tu buat muka bodoh, sambil berkata "Eh, kau rupanya..."

10. Kata kat roommate "Ada pesanan penting untuk kau". Lepas tu buat2 pengsan. Lepas 2-3 jam, bangun dan cakap yagn anda dah lupa pesanan tu. Kemudian, cakap "Eh...aku dah ingat". Lepas tu pengsan balik.

11. Bila roommate anda balik, berpura2 tengah telefon. Caci maki dan menjerit dengan kuat kat telefon tu. Lepas tu letak telefon dan cakap kat roommate bhw yg telefon tadi adalah mak dia. Cakap mak dia akan telefon balik.

12. Kalau roommate suka gosok gigi kat sinki, perhatikan sampai habis. Lepas dia habis, cakap dengan dia bhw anda kena ajar dia cara mengosok gigi dengan betul.

13. Edarkan risalah ke kawasan kedai/rumah kedai berdekatan rumah/kampung. Dalam risalah tu, nyatakan bahawa roommate anda hilang. Letak sekali gambar dia dlm risalah tu. Tawarkan hadiah kepada sesiapa yg menjumpai roommate anda.

14. Bila roommate anda tutup lampu pd sebelah malam, nyanyi lagu opera sekuat hati. Bila dia buka balik lampu, buat2 muka bodoh dan confused.

15. Duduk & renung roommate dlm 2-3 jam. Kalau boleh, bawa member2 sekali sambil makan kacang & popcorn. Buat macam tengah tengok wayang.

16. Masa roommate tiada, ambil deodoran dan sapukan pada seluruh dinding bilik. Bila dia balik, puji bahawa bilik berbau wangi. Lakukan selalu sampai deodoran tu habis.

17. Kalau roommate ada binatang peliharaan, spt kucing, offer utk beri makan kpd binatang tsbt. Cepat2 keluarkan botol gam atau minyak rambut sebelum dia beri persetujuan kpd kau.

18. Pegang & gosok-gosok rambut roommate anda sambil berkata "Rambut kau hitam, lurus dan berkilat la...Macam teknik rebonding...". Sekali-sekala buat masa dia tengah tidur.

19. Mase roommate tido, bungkus dia macam kafan mayat (siap ikat), pastu panggil member dlm 10 bace yasin ramai2.
bile rumet jage pakat2 buat x nmpk ape2.

20. Sebelum roommate balik dari kelas, bungkus diri sendiri macam kafan (siap ikat jugak) pastu baring senyap-senyap atas katil dia. Mesti dia terkujat sampai pengsan bila masuk bilik tengok2 ada mayat.

Selamat Mencuba yer...."anda buat...anda dapat..." * dapat penumbuk kot..hahahahha

(amik dari heliza)


Tengok....heliza nie pun gila-gila gak orangnya..hehe...


Sekian...Peace (~_^)v


amik kat asscrez