Blog peribadi seorang bernama ujang

Wednesday, March 21, 2012

Kisah Romantik Suami Isteri



Dalam negara kita iaitu Malaysia ini terdapat banyak pasangan yang telah sah bernikah atau lebih tepat lagi berkawin yer dak..?? salah satu pasangan yang ada dalam Malaysia adalah gua sendiri bersama yana..hehe

Setiap pasangan pasti sukakan pasangan mereka romantik dan kelakar yer dak..?? kalau korang jawap tak pun sukati gua la cakap yer gak..hahahahha

Gua selaku seorang yang romantik selalu pastikan isteri gua iaitu Yana gembira bila bersama gua..walaupun dia dalam keadaan marah gua akan pastikan yang dia mesti happy dengan gua..,(ayat kena poyo sebab ni entri diri sendiri...)

Contoh situasi yang gua beri :

Lokasi : dalam kereta sambil memandu


Ujang : awak nak keluar makan dengan saya tak.?

Yana : erm..

Ujang : awak dengar tak saya cakap apa..??? (suara agak tinggi)

Yana : yea..

Ujang : apa saya cakap tadi.?

Yana : awak nak keluar makan dengan saya tak.?

Ujang : nak....hehe ( sambil menggunakan suara yang sangat romantik)


***********************

Contoh situasi itu perlu kita lakukan bila pasangan kita sedang marah ataupun merajuk dengan kita..hahahahha.., perempuan ni suka orang yang kelakar wei..

Lisa surihani jatuh cinta dengan gua pun sebab dia kata gua kelakar...,hurm...ok pasal tu kita cerita kemudian...('',)

Sekian...Peace (~_^)v



Kalau rajin like la page bawah ni ok..hehe

SAYA NI PEMALU ORANGNYA



P/s : Mak saya cakap bila sorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya..('',)

.

34 Comments
Comments

34 comments:

yuna icha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha.. so sweeettt wehhhh! pandai auta ayat ek.

chemija said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul3.... nak merajuk ke marah ke terus x jadi.. :)

Boni JLL3 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow..so sweet la bro.hehehhee

aku follow blog ni yer

B&b said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah!! huhuhu...manje pun ada juga..=)

Rozuan Ismail said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul lah apa yg mak u ckp tuh

Raden said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

meninggi suare tu rumatis jugak ke?

Ayu Jazari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha bengong..bleh try tektik ko nih..

EE said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dalam negara kita=struktur ayat salah..

Solihin Zubir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awkkk... sy kelakar x? ;-p

JMR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lu lomantik blo..

C i k P i p i T e m b a m said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe comel je dok pusing2 ayat.. betul kata mak abg tu..

Mohd Khairi Khadzir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha ... mst yana tros senyum..hahahhaha ...tahniah ujang! aha

cik eka said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kan bez klu dy pun romentik cni
ekekeke
:P

Izz Faizah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

atotooo...so sweett..haaha..:)

Anisa Hang Tuah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang romantik =)

Puteri Biru said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alolo. sweet je gambo seswai ngn citer.

hazanis said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

romantik + sweet..:)

CIK MAY said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

so sweet la ayt yg paling bwh tu..ahahaha...tapi, betul la tu..tunang saye suke jugak buat lawak bengong mcm tu..nak marah pun tk jadi..

haniesaad said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oh man! so sweet of you~

:: Mrs.Eady :: said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

laki akak pendiam giler..sekian :)

mas saari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

romantiknya ujang...heheheee

izfanora said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nie sumer auta.. :P

fazrulnoor said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suwitt bro

maszull said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalamualaikum ujang...oh kelakar rupa2nya ujang ni yer...:)

kay_are said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lawak gile bro!!! leh masuk raja lawak 7 r pasni! =P <-- ayat hiperbola

hazman aka species1980 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebab tu la ... jejaka yang ade sense of humour amat digemari gadis dan wanita....hehehehe

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tgk org kot...maera suke yg manje. XD

cantekk said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suke2 =D lg2 kalau tak mjangka bhw 'dia ni klakar jgk rupenye'..

Neiaa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kim salam kt yana,.. :)

ikatankasihku said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perghhh, jiwang karat..hihihihi

Mama Ema said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dalam hati ada taman

frogos said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

romantiknyer,,,,anyway semoge berbahagie selalu...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha sweet la tu? hehehe

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahai cute nxe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang