Wednesday, March 21, 2012

Kisah Romantik Suami Isteri



Dalam negara kita iaitu Malaysia ini terdapat banyak pasangan yang telah sah bernikah atau lebih tepat lagi berkawin yer dak..?? salah satu pasangan yang ada dalam Malaysia adalah gua sendiri bersama yana..hehe

Setiap pasangan pasti sukakan pasangan mereka romantik dan kelakar yer dak..?? kalau korang jawap tak pun sukati gua la cakap yer gak..hahahahha

Gua selaku seorang yang romantik selalu pastikan isteri gua iaitu Yana gembira bila bersama gua..walaupun dia dalam keadaan marah gua akan pastikan yang dia mesti happy dengan gua..,(ayat kena poyo sebab ni entri diri sendiri...)

Contoh situasi yang gua beri :

Lokasi : dalam kereta sambil memandu


Ujang : awak nak keluar makan dengan saya tak.?

Yana : erm..

Ujang : awak dengar tak saya cakap apa..??? (suara agak tinggi)

Yana : yea..

Ujang : apa saya cakap tadi.?

Yana : awak nak keluar makan dengan saya tak.?

Ujang : nak....hehe ( sambil menggunakan suara yang sangat romantik)


***********************

Contoh situasi itu perlu kita lakukan bila pasangan kita sedang marah ataupun merajuk dengan kita..hahahahha.., perempuan ni suka orang yang kelakar wei..

Lisa surihani jatuh cinta dengan gua pun sebab dia kata gua kelakar...,hurm...ok pasal tu kita cerita kemudian...('',)

Sekian...Peace (~_^)v


P/s : Mak saya cakap bila sorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya..('',)

.

Artikel Terkait

34 comments

haha.. so sweeettt wehhhh! pandai auta ayat ek.

betul3.... nak merajuk ke marah ke terus x jadi.. :)

wow..so sweet la bro.hehehhee

aku follow blog ni yer

wah!! huhuhu...manje pun ada juga..=)

meninggi suare tu rumatis jugak ke?

haha bengong..bleh try tektik ko nih..

dalam negara kita=struktur ayat salah..

hehe comel je dok pusing2 ayat.. betul kata mak abg tu..

haha ... mst yana tros senyum..hahahhaha ...tahniah ujang! aha

kan bez klu dy pun romentik cni
ekekeke
:P

Alolo. sweet je gambo seswai ngn citer.

so sweet la ayt yg paling bwh tu..ahahaha...tapi, betul la tu..tunang saye suke jugak buat lawak bengong mcm tu..nak marah pun tk jadi..

laki akak pendiam giler..sekian :)

assalamualaikum ujang...oh kelakar rupa2nya ujang ni yer...:)

lawak gile bro!!! leh masuk raja lawak 7 r pasni! =P <-- ayat hiperbola

sebab tu la ... jejaka yang ade sense of humour amat digemari gadis dan wanita....hehehehe

suke2 =D lg2 kalau tak mjangka bhw 'dia ni klakar jgk rupenye'..

romantiknyer,,,,anyway semoge berbahagie selalu...

alahai cute nxe


EmoticonEmoticon