Top 5 Keywords Minggu Ini


Carian di google

Wawa Zainal (entri biodata wawa zainal)
Erti Kehidupan (blog gua)
Yana Samsudin(entri biodata yana samsudin)
Kongkek(entri kuat kongkek)
Kosmo(entri boikot kosmo) 



*******************

Keywords yang masuk disetiap blog tidak la terlalu penting buat blogger.., tapi kekadang penting gak nak tahu benda apa yang orang cari di google masuk di blog kita.., kira suka-suka jer la..hehe

Gua dulu rajin juga tengok keyword ni..,zaman awal-awal berblog dulu macam-macam yang ada..tapi dulu banyak yang lucah jer la..hahaha

Tetapi bagi gua keyword yang paling penting yang kita nak ada ialah keyword blog kita atau lebih tepat lagi keyword nama blog kita.

Kalau keyword nama blog kita yang berada di atas sekali , ini bermakna orang telah ramai cari blog kita..terutama untuk yang tidak ada blog.

Kekuatan nama blog dan url blog sangat penting untuk orang senang mencari blog kita yer dak..??


 Sekian...Peace (~_^)v



 p/s : kalau gua letak keyword lain mesti korang pengsan...banyak na orang cari HISAP TETEK ek...masuk dekat blog gua pulak tu...derm.!!!

{ 15 comments.. read them below or add one }

eima eima March 1, 2012 at 3:00 PM
hebat tu 161 org cari blog ko ek ..hebat
Namee Roslan Namee Roslan March 1, 2012 at 3:09 PM
tapi pelik lah. namee tak tulis lucah2 pun tp ada jugak keyword macam tu. haha
mas saari mas saari March 1, 2012 at 3:45 PM
setakat ni takdelah dapat keyword yang bukan2... blog sucilah katakan! heheheee
Masz Sidek Masz Sidek March 1, 2012 at 3:49 PM
This comment has been removed by the author.
Masz Sidek Masz Sidek March 1, 2012 at 3:51 PM
alhamdulillah blog sy blm tercemar dgn keyword yg bukan2... harap2 tak de yg mencari... hehehehe... ;P
fieda fieda March 1, 2012 at 5:05 PM
mmg kelakar kalau cek keyword ni..mcm2..
Diyana Norman Diyana Norman March 1, 2012 at 5:14 PM
hahaha... macam2.. kongkek tu xleh blah
Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha March 1, 2012 at 5:38 PM
maybe the keyword sudah di link bersama setiap inti yang ada di blog kita perhaps :)
Scarlett O'Hara Scarlett O'Hara March 1, 2012 at 7:46 PM
kongkek tu hape?maklumlah generasi X!
Ammar Ammar March 2, 2012 at 6:50 AM
Agak ok keyword sekarang. Dulu lucah je. Hahahaha
nazirulhazwan~ nazirulhazwan~ March 2, 2012 at 10:01 AM
aku punye :

1.lucah
2.tetek
3.seks oral
4.ujang
5.tiz zaqyah seksi


kesimpulan?? -ko tergolok dalam bende lucah
hazman aka species1980 hazman aka species1980 March 2, 2012 at 10:12 AM
Dasat la kot JANG .... memang ramai betul peminat cari blog ko yea...
Adibah Karimah Adibah Karimah March 2, 2012 at 11:30 AM
best la kalau keyword tu nama belog sendiri.. stakat belog i ni ntah ape2 keywodnya..kekadang takde kaitan langsung ;)