Thursday, March 1, 2012

Top 5 Keywords Minggu Ini


Carian di google

Wawa Zainal (entri biodata wawa zainal)
Erti Kehidupan (blog gua)
Yana Samsudin(entri biodata yana samsudin)
Kongkek(entri kuat kongkek)
Kosmo(entri boikot kosmo) 



*******************

Keywords yang masuk disetiap blog tidak la terlalu penting buat blogger.., tapi kekadang penting gak nak tahu benda apa yang orang cari di google masuk di blog kita.., kira suka-suka jer la..hehe

Gua dulu rajin juga tengok keyword ni..,zaman awal-awal berblog dulu macam-macam yang ada..tapi dulu banyak yang lucah jer la..hahaha

Tetapi bagi gua keyword yang paling penting yang kita nak ada ialah keyword blog kita atau lebih tepat lagi keyword nama blog kita.

Kalau keyword nama blog kita yang berada di atas sekali , ini bermakna orang telah ramai cari blog kita..terutama untuk yang tidak ada blog.

Kekuatan nama blog dan url blog sangat penting untuk orang senang mencari blog kita yer dak..??


 Sekian...Peace (~_^)v



 p/s : kalau gua letak keyword lain mesti korang pengsan...banyak na orang cari HISAP TETEK ek...masuk dekat blog gua pulak tu...derm.!!!

Artikel Terkait

15 comments

hebat tu 161 org cari blog ko ek ..hebat

tapi pelik lah. namee tak tulis lucah2 pun tp ada jugak keyword macam tu. haha

setakat ni takdelah dapat keyword yang bukan2... blog sucilah katakan! heheheee

This comment has been removed by the author.

alhamdulillah blog sy blm tercemar dgn keyword yg bukan2... harap2 tak de yg mencari... hehehehe... ;P

mmg kelakar kalau cek keyword ni..mcm2..

hahaha... macam2.. kongkek tu xleh blah

maybe the keyword sudah di link bersama setiap inti yang ada di blog kita perhaps :)

kongkek tu hape?maklumlah generasi X!

Agak ok keyword sekarang. Dulu lucah je. Hahahaha

aku punye :

1.lucah
2.tetek
3.seks oral
4.ujang
5.tiz zaqyah seksi


kesimpulan?? -ko tergolok dalam bende lucah

Dasat la kot JANG .... memang ramai betul peminat cari blog ko yea...

best la kalau keyword tu nama belog sendiri.. stakat belog i ni ntah ape2 keywodnya..kekadang takde kaitan langsung ;)


EmoticonEmoticon