Blog peribadi seorang insan bernama ujang

Thursday, March 1, 2012

Top 5 Keywords Minggu Ini


Carian di google

Wawa Zainal (entri biodata wawa zainal)
Erti Kehidupan (blog gua)
Yana Samsudin(entri biodata yana samsudin)
Kongkek(entri kuat kongkek)
Kosmo(entri boikot kosmo) 



*******************

Keywords yang masuk disetiap blog tidak la terlalu penting buat blogger.., tapi kekadang penting gak nak tahu benda apa yang orang cari di google masuk di blog kita.., kira suka-suka jer la..hehe

Gua dulu rajin juga tengok keyword ni..,zaman awal-awal berblog dulu macam-macam yang ada..tapi dulu banyak yang lucah jer la..hahaha

Tetapi bagi gua keyword yang paling penting yang kita nak ada ialah keyword blog kita atau lebih tepat lagi keyword nama blog kita.

Kalau keyword nama blog kita yang berada di atas sekali , ini bermakna orang telah ramai cari blog kita..terutama untuk yang tidak ada blog.

Kekuatan nama blog dan url blog sangat penting untuk orang senang mencari blog kita yer dak..??


 Sekian...Peace (~_^)v



 p/s : kalau gua letak keyword lain mesti korang pengsan...banyak na orang cari HISAP TETEK ek...masuk dekat blog gua pulak tu...derm.!!!

15 Comments
Comments

15 comments:

eima said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hebat tu 161 org cari blog ko ek ..hebat

Namee Roslan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tapi pelik lah. namee tak tulis lucah2 pun tp ada jugak keyword macam tu. haha

Rozuan Ismail said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

untonglah.huhu

mas saari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setakat ni takdelah dapat keyword yang bukan2... blog sucilah katakan! heheheee

Masz Sidek said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
Masz Sidek said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah blog sy blm tercemar dgn keyword yg bukan2... harap2 tak de yg mencari... hehehehe... ;P

fieda said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg kelakar kalau cek keyword ni..mcm2..

Diyana Norman said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha... macam2.. kongkek tu xleh blah

Rtp Farra Arisha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

maybe the keyword sudah di link bersama setiap inti yang ada di blog kita perhaps :)

Scarlett O'Hara said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kongkek tu hape?maklumlah generasi X!

hudahassan ^^ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha . dermmm !

Ammar said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Agak ok keyword sekarang. Dulu lucah je. Hahahaha

nazirulhazwan~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku punye :

1.lucah
2.tetek
3.seks oral
4.ujang
5.tiz zaqyah seksi


kesimpulan?? -ko tergolok dalam bende lucah

hazman aka species1980 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dasat la kot JANG .... memang ramai betul peminat cari blog ko yea...

Adibah Karimah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best la kalau keyword tu nama belog sendiri.. stakat belog i ni ntah ape2 keywodnya..kekadang takde kaitan langsung ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terbaru