Gua Nak Kembali Merepek

Salam..,

Gua nak taip pendek jer ni.., nak taip dekat status facebook panjang la pulak nanti..hahaha

Gua rasa dah lama gila gua tak merepek , menggelabah, melucah di blog gua ni..serius lama gila.., gua rasa nak merepek balik macam dulu.('',)

Hurm...., disebabkan student tengah cuti sekarang ni gua rasa gua nak rajin balik update blog , bukan sebelum ni tak update blog tapi update pun entri macam bangang..hahaha

Erm..., gua harap gua tak lupa nak update entri merepek balik..itupun kalau gua tak lupa...biasa la bak kata Mahathir "Melayu mudah lupa" so gua kan melayu...hihi


Sekian...Peace (~_^)v




Gua Nak Kembali Merepek

{ 9 comments.. read them below or add one }

azizah :) azizah :) June 28, 2012 at 8:29 PM
memang abg ujang merepek ni...hehee
Yana Libra Yana Libra June 28, 2012 at 8:56 PM
ini mmg entri merepek..huhu~~~ :p
cik bulan cik bulan June 28, 2012 at 9:04 PM
-_______________-

*muka bg smgt update* haha
Askrie Hishamuddin Askrie Hishamuddin June 28, 2012 at 9:41 PM
nak lepas sangap menulis la tu. jemput join giveaway contest Askrie Hishamuddin di sini http://himynameisasri.blogspot.com/2012/06/jom-sertai-giveaway-askrie-hishamuddin.html Tarikh tutup penyertaan pada 7 July 2012
Hanih Borhan Hanih Borhan June 29, 2012 at 1:58 AM
Salam... sila sila, jom jom merepek...haha
aizamia3 aizamia3 June 29, 2012 at 8:52 AM
Dah lama tak layan repek dak Ujang ni..