Thursday, June 28, 2012

Gua Nak Kembali Merepek

Salam..,

Gua nak taip pendek jer ni.., nak taip dekat status facebook panjang la pulak nanti..hahaha

Gua rasa dah lama gila gua tak merepek , menggelabah, melucah di blog gua ni..serius lama gila.., gua rasa nak merepek balik macam dulu.('',)

Hurm...., disebabkan student tengah cuti sekarang ni gua rasa gua nak rajin balik update blog , bukan sebelum ni tak update blog tapi update pun entri macam bangang..hahaha

Erm..., gua harap gua tak lupa nak update entri merepek balik..itupun kalau gua tak lupa...biasa la bak kata Mahathir "Melayu mudah lupa" so gua kan melayu...hihi


Sekian...Peace (~_^)v




Artikel Terkait

9 comments

memang abg ujang merepek ni...hehee

ini mmg entri merepek..huhu~~~ :p

-_______________-

*muka bg smgt update* haha

nak lepas sangap menulis la tu. jemput join giveaway contest Askrie Hishamuddin di sini http://himynameisasri.blogspot.com/2012/06/jom-sertai-giveaway-askrie-hishamuddin.html Tarikh tutup penyertaan pada 7 July 2012

Salam... sila sila, jom jom merepek...haha

Dah lama tak layan repek dak Ujang ni..


EmoticonEmoticon