Monday, June 18, 2012

Kesian Belanda....=(



Pagi tadi merupakan hari malang buat Belanda dan juga peminat pasukan bola sepak belanda..., pada EURO kali ini Belanda pulang awal dengan tidak mengumpul sebarang mata

Roben dan Van persi masing-masing bawa pulang beg pink pemberian peminat manakala Kuyt dan Sneider bawa pulang beg balik kampung..

Kesian mereka..

Sekian..Peace (~_^)


p/s : mohon kawan tolong like gambar gua di SINI <---- tolong ek..('',)


Artikel Terkait

15 comments

salam, hahah lawa beg roben ngn van persi..heheheheh..xpe2 lah maybe kali ni xde rezeki...

hahaha
kesian btuil diorg..
bila tgk gambo ni lg kesian.

hahahaha.. belanda @ netherland @ holland leh balek kampung tanam jagung je la :)

dah macam realiti show pulak duk usung beg..hahaha..

minat schenieder (bukan nama sebenar...tak reti eja) masa world cup ritu..eh dia team belanda kann.. adehh..

beg pink??? main lembek ke? kesiannn... akak sokong belanda x jadi terus sokong spain x jadi arrr sokong jerman la, menang...

hahah kesian tgk belanda.. lagi2 dlm gambar tu. takpa adat permainan :)

hahah kesian tgk belanda.. lagi2 dlm gambar tu. takpa adat permainan :)

xde rezeki. kesian azfar persi. eh?

pemain sume star2... tapi tersungkur juga... huhuhu...

bola itu bulat... huhuhuhu

hahaha..sesuai laa gambar ni ngn beg skali..

Kalah menang adat pertandingan.. Tp at least kalah masa final ke ok gak, ini dalam kumpulan..
Apa boleh buat :)


EmoticonEmoticon