Kesian Belanda....=(



Pagi tadi merupakan hari malang buat Belanda dan juga peminat pasukan bola sepak belanda..., pada EURO kali ini Belanda pulang awal dengan tidak mengumpul sebarang mata

Roben dan Van persi masing-masing bawa pulang beg pink pemberian peminat manakala Kuyt dan Sneider bawa pulang beg balik kampung..

Kesian mereka..

Sekian..Peace (~_^)


p/s : mohon kawan tolong like gambar gua di SINI <---- tolong ek..('',)


{ 15 comments.. read them below or add one }

FareezVanFillers FareezVanFillers June 18, 2012 at 11:50 AM
salam, hahah lawa beg roben ngn van persi..heheheheh..xpe2 lah maybe kali ni xde rezeki...
shark shark June 18, 2012 at 12:03 PM
hahaha
kesian btuil diorg..
bila tgk gambo ni lg kesian.
Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine June 18, 2012 at 1:12 PM
hahahaha.. belanda @ netherland @ holland leh balek kampung tanam jagung je la :)
Rai Rai June 18, 2012 at 2:00 PM
dah macam realiti show pulak duk usung beg..hahaha..

minat schenieder (bukan nama sebenar...tak reti eja) masa world cup ritu..eh dia team belanda kann.. adehh..
aimaniman aimaniman June 18, 2012 at 3:00 PM
beg pink??? main lembek ke? kesiannn... akak sokong belanda x jadi terus sokong spain x jadi arrr sokong jerman la, menang...
Nur Aischa Nur Aischa June 18, 2012 at 4:06 PM
hahah kesian tgk belanda.. lagi2 dlm gambar tu. takpa adat permainan :)
Nur Aischa Nur Aischa June 18, 2012 at 4:06 PM
hahah kesian tgk belanda.. lagi2 dlm gambar tu. takpa adat permainan :)
Eera Shera Eera Shera June 18, 2012 at 9:34 PM
xde rezeki. kesian azfar persi. eh?
Uncle Jonni Uncle Jonni June 18, 2012 at 11:21 PM
pemain sume star2... tapi tersungkur juga... huhuhu...

bola itu bulat... huhuhuhu
Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) June 19, 2012 at 12:01 PM
hahaha..sesuai laa gambar ni ngn beg skali..
Myra Jay Myra Jay June 19, 2012 at 5:13 PM
Kalah menang adat pertandingan.. Tp at least kalah masa final ke ok gak, ini dalam kumpulan..
Apa boleh buat :)