Tuesday, October 23, 2012

Best Main Burung..auw auw

Salam

Jangan main burung sendiri disini kerana di tempat awam..hahaha


Hari ke dua di London gua ada singgah di salah satu tempat sejarah di London iaitu Marble Arch..., gua tak tau sangat sejarah ni SPM pun sejarah dapat 3..hehe..tapi dah orang pergi gua pun pergi la..hahaha

Yang gua tahu dekat sini best main burung jer..hihi.., burung ini dinamakan burung merpati..kruk..kruk bunyi dia..

Bawah ni adalah rupa paras Marble Arch...hehe

Comel kan gua..hahahaha


Gua sekarang ni agak sibuk..malas nak update blog sangat.., kalau rajin nak baca kisah gua pegi London aritu baca blog bini gua si YANA tu ok..hehe


Sekian..Peace (~_^)v


p/s : London best wei.!

Artikel Terkait

9 comments


EmoticonEmoticon