Wednesday, October 3, 2012

Gambar Bersama Awek dan Brader TAIKUN

Hai hai..*lambai2 tangan


LIANA RAFIAL


bini orang ni woi..!!

liana : hai ujang
Ujang : hai2..nama bini gua dekat2 dengan lu la
liana : yer ker..tak tanya pun
Ujang : cis..



ADIBA YUNUS





ANGAH DAN ALONG RAJA LAWAK
(TAIKUN)



along & angah : woi ujang kenapa kau dah gemuk..??
Ujang : cilaka kau angah..kau lagi gemuk.., kau lak along penyakit tak reti gemuk..


******************

Review FILEM TAIKUN

Semalam gua tengok FILEM TAIKUN memang best la lakonan along dan angah raja lawak.., satu filem yang korang akan manjang gelak dan akan menangis..sedih wo bila angah mati dalam filem ni....ops tercerita pulak..('',)

Jalan cerita FILEM TAIKUN arahan Ismail Bob Hasim ini memang lain dari yang lain.., kena dengan tema filem ini iaitu Aksi Komedi.., banyak babak kreatif yang ditonjolkan oleh abang bob..terbaik der..!!

Dalam keseronokan lawak banyak juga mesej yang positif disampaikan kepada penonton.., abang bob bijak menggunakan elemen humor sebagai mesej kepada penonton..('',)

Dah kenapa gua review guna ayat skema pun tak tau ni..hahahaha..



RATING
4.5/5

Sekian..Peace (^_^)v


p/s :  banyak babak yang korang mesti gelak besar bila tengok filem TAIKUN


tags  review filem taikun, pelakon filem taikun, pelakon wanita dalam filem taikun,

Artikel Terkait

14 comments

Apasal plak nama dia liana rafial,.. memandai jer ko tuka kan ujang.

typo!!typo! mesti gara syiok dok sebelah pompuan lain..sigh!

wah..sonok bgmbr ngn pompuan cantik..hihi

Nak download jelah. Ko bagi rating bukan betul ujang. Hahaha. Citer tak best pun ko bagi bintang banyak! Hehehe..

saya bagi 4.5 bintang untuk filem ni! :)

Pembetulan: Liana Rafiai :)

giler aarrhh...setiap retis 10 kali petik gambar....kah3x

versatil ko nye pic ngn liana RAFIAI..ada sharp, ada goyang, ada gelap, ada blur..kihkihkih

Jelesnya.. Dapt tgkp gambar ngan awek..

mantap tak kering gusi nampak cite taikun ni,,,,best gile

mantap tak kering gusi nampak cite taikun ni,,,,best gile


EmoticonEmoticon