Blog peribadi seorang insan bernama ujang

Wednesday, October 3, 2012

Gambar Bersama Awek dan Brader TAIKUN

Hai hai..*lambai2 tangan


LIANA RAFIAL


bini orang ni woi..!!

liana : hai ujang
Ujang : hai2..nama bini gua dekat2 dengan lu la
liana : yer ker..tak tanya pun
Ujang : cis..



ADIBA YUNUS





ANGAH DAN ALONG RAJA LAWAK
(TAIKUN)



along & angah : woi ujang kenapa kau dah gemuk..??
Ujang : cilaka kau angah..kau lagi gemuk.., kau lak along penyakit tak reti gemuk..


******************

Review FILEM TAIKUN

Semalam gua tengok FILEM TAIKUN memang best la lakonan along dan angah raja lawak.., satu filem yang korang akan manjang gelak dan akan menangis..sedih wo bila angah mati dalam filem ni....ops tercerita pulak..('',)

Jalan cerita FILEM TAIKUN arahan Ismail Bob Hasim ini memang lain dari yang lain.., kena dengan tema filem ini iaitu Aksi Komedi.., banyak babak kreatif yang ditonjolkan oleh abang bob..terbaik der..!!

Dalam keseronokan lawak banyak juga mesej yang positif disampaikan kepada penonton.., abang bob bijak menggunakan elemen humor sebagai mesej kepada penonton..('',)

Dah kenapa gua review guna ayat skema pun tak tau ni..hahahaha..



RATING
4.5/5

Sekian..Peace (^_^)v


p/s :  banyak babak yang korang mesti gelak besar bila tengok filem TAIKUN


tags  review filem taikun, pelakon filem taikun, pelakon wanita dalam filem taikun,

14 Comments
Comments

14 comments:

YaNa Yassin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Apasal plak nama dia liana rafial,.. memandai jer ko tuka kan ujang.

Ain Dzaya said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

typo!!typo! mesti gara syiok dok sebelah pompuan lain..sigh!

Anum said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnya jeles2

Mira Adzlia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah..sonok bgmbr ngn pompuan cantik..hihi

Tieah Madian said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nak download jelah. Ko bagi rating bukan betul ujang. Hahaha. Citer tak best pun ko bagi bintang banyak! Hehehe..

Arjuna Silvera said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best ke citer tu ujang

Norliza Nordin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya bagi 4.5 bintang untuk filem ni! :)

Pembetulan: Liana Rafiai :)

hazman aka species1980 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

giler aarrhh...setiap retis 10 kali petik gambar....kah3x

JMR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

versatil ko nye pic ngn liana RAFIAI..ada sharp, ada goyang, ada gelap, ada blur..kihkihkih

Mr feckry said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

4.5/5 best gile ke

Nurul Akmal said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha.. Uajng dah gemuk.. :)

Fazrol said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jelesnya.. Dapt tgkp gambar ngan awek..

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mantap tak kering gusi nampak cite taikun ni,,,,best gile

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mantap tak kering gusi nampak cite taikun ni,,,,best gile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terbaru