Haiiiiiyakkk...!!! amik kau..!!



Salam..

Saja update nak upload gambar je..hee





Baru lepas sedekah silat pengandin pada kenduri kawin kazen baru-baru ni di seremban..


Sekian..Peace (~_^)v

p/s : hensem gak gua tengok gambar gua..hahahaha

{ 17 comments.. read them below or add one }

@YUNID@TI @YUNID@TI November 21, 2012 at 3:02 PM
wahhh... silat tu..... bagus bagus/...
izwan izwan November 21, 2012 at 3:11 PM
bagus..bagus..puji diri sendiri...kalo tak,xde orang nk puji...hihihi
Mira Adzlia Mira Adzlia November 21, 2012 at 3:32 PM
mmg ensem seyh.. (tgn d bahu mata ke ats)
aizamia3 aizamia3 November 21, 2012 at 3:55 PM
eleh.. tu pun habis pilih gambar paling hensem agaknya.. kihkihkih..

apa-apapun moga kazen tu kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

Mat Gebu Mat Gebu November 21, 2012 at 4:47 PM
fuuuu yooooooooooooo...Ujanggg terrrorrrrr gilllerrrrrrrr's!!
hazman aka species1980 hazman aka species1980 November 22, 2012 at 10:51 AM
time aku kahwin nanti nak panggil ko buat silat pulut nie gak laalalalala
Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC November 22, 2012 at 6:14 PM
fulamak... hebatnyer... pandai bersilat rupenya... hehe
Inspektor Azim Inspektor Azim November 24, 2012 at 12:13 AM
tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek :)follo jgk taw dan doakan palestin skali :) berpesan2 perkara baik :)

Tak Mungkin Benar
PRINCESS FARISHA PRINCESS FARISHA November 27, 2012 at 12:20 PM
singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html
efa efa November 27, 2012 at 2:55 PM
tudia bersilat sakan ujang hehe