Wednesday, November 21, 2012

Haiiiiiyakkk...!!! amik kau..!!



Salam..

Saja update nak upload gambar je..hee





Baru lepas sedekah silat pengandin pada kenduri kawin kazen baru-baru ni di seremban..


Sekian..Peace (~_^)v

p/s : hensem gak gua tengok gambar gua..hahahaha

Artikel Terkait

17 comments

wahhh... silat tu..... bagus bagus/...

bagus..bagus..puji diri sendiri...kalo tak,xde orang nk puji...hihihi

mmg ensem seyh.. (tgn d bahu mata ke ats)

eleh.. tu pun habis pilih gambar paling hensem agaknya.. kihkihkih..

apa-apapun moga kazen tu kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

fuuuu yooooooooooooo...Ujanggg terrrorrrrr gilllerrrrrrrr's!!

time aku kahwin nanti nak panggil ko buat silat pulut nie gak laalalalala

fulamak... hebatnyer... pandai bersilat rupenya... hehe

tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek :)follo jgk taw dan doakan palestin skali :) berpesan2 perkara baik :)

Tak Mungkin Benar

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

tudia bersilat sakan ujang hehe


EmoticonEmoticon