Bercuti ke Sepang Gold Coast Palm Tree

Golden Palm Tree

Baru ni gua berkesempatan ke Golden Palm Tree di Sepang Gold Coast...('',) apa yang lebih penting free..hehe.., free sebab gua menang peraduan hadiah dari CNI..hadiah utama gua menang gak yang pergi LONDON aritu hehe.

Gua duduk di bilik bernombor 003 iaitu bilik jenis Travelers Palm Villa atau yang lebih tepat lagi bilik yang paling murah iaitu RM 4** semalam..hehe


view dari bilik gua..


On the way pegi bekpes..naik buggy

Dekat hotel ni disediakan kemudahan buggy untuk memudahkan korang ulang alik ke lobby, bilik ataupun kemana saja area hotel ni..sebab besar dan jauh2..hehe



Dekat Golden Palm Tree ni salah satu yang bestnya ialah Infinity Swimming Pool, kau berenang dalam kolam renang tu macam bersambung dengan air laut dah..hehe

Untuk lebih paham kau tengok contoh gambar model bawah ni..hahahaha

model sambilan

Yang gua duduk  tu dalam Infinity Swimming Pool, yang belakang gua tu air laut..nampak macam bersambung yer dak...? tapi sebenarnya agak jauh gak..kalau dekat dalam laut tu dalam woi..mau gua lemas..hehe


Rating Hotel Golden Palm Tree

Bilik : 5/5
View : 5/5
Aktiviti :4/5
Servis : 4/5
Swimming Pool : 5/5
Makan : 3/5
Tempat Makan : 3/5


Nak baca detail pasal pengalaman di Hotel Golden Palm Tree ni baca blog bini gua ni ---> YANA dia cerita detail semua pasal bilik dan hotel..hehe



Sekian..Peace (~_^)v


p/s : banyak gak gua melancong tahun ni..hehe rezeki si ZAFIRAH kot..('',)




{ 27 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous December 10, 2012 at 11:48 AM
hati hati makan kat tempat tu ,ownernya cha ya nun alif
Mira Adzlia Mira Adzlia December 10, 2012 at 1:15 PM
best..best..sakan na melancong...jeles..jeles...ni yg nk cpt kwen & dpt ank...hahaha *xde kne mngena*
Dilakochan Dilakochan December 10, 2012 at 2:56 PM
Mahal.. Tp berbaloi ye dok?
Teringin nk merasa tido semalam dua..
tp belum ade rejeki!
haha
Princess Nur Princess Nur December 10, 2012 at 4:27 PM
bestnyer..org malaysia pn susah nak sampai sini..mahal wooo
nyei nyei December 11, 2012 at 10:18 AM
uii seronok nyer. ini lain ni.
afeb pilah afeb pilah December 11, 2012 at 3:05 PM
masyukkkkkkk laaa! hehe

http://100peratusdirisendiri.blogspot.com/2012/12/kosong.html
afeb pilah afeb pilah December 11, 2012 at 3:05 PM
masyukkkkkkk laaa! hehe

http://100peratusdirisendiri.blogspot.com/2012/12/kosong.html
Dkna Abza Dkna Abza December 12, 2012 at 9:18 AM
susah betul zafirah nak senyum...nasib baik tak kene cubit semalam :p
hazman aka species1980 hazman aka species1980 December 12, 2012 at 11:06 AM
hurmm.... gambar tahan nafas ke tue.... tapi cam biasa gambor gegar la bro....
Ietams Ietams December 14, 2012 at 10:38 AM
wah bestnya!
tp rating utk makanan & tpt makan 3/5 aje eh.. mcm tak kena pulak dgn rate 5 yg lelain.
pihak dorang ni kene improve buat semua terbaik ..
baru boleh guest rating kan byk² star kan semua service.
Tiara Fazlin Tiara Fazlin December 15, 2012 at 3:32 AM
huntonglaaaa belaka freeeee! rezeki zafirah ni
Yana Libra Yana Libra December 17, 2012 at 9:23 PM
bestnye..infinity pool tu mcm kat singapore la~
~~zana@pb~~ ~~zana@pb~~ December 18, 2012 at 9:44 AM
hotel standard Karambunai ni....jom ler cuti Sabah:-)
Kathy Tuah Kathy Tuah December 18, 2012 at 10:17 AM
rezeki anak kecik2 dah dapat jalan2.. tapi tempat ni mmg cantik!
outbound malang outbound malang December 18, 2012 at 11:06 AM
Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....
Ana Farhana Ana Farhana December 18, 2012 at 10:48 PM
haritu dapat invitation preview dkt sini tp tak p pon! cam rugi jerr
Syafik Coklat Syafik Coklat December 19, 2012 at 9:32 AM
kalau RM4.00 mahu jugak aku g sne.hahaha .
obat kanker hati obat kanker hati December 21, 2012 at 3:11 PM
Berbagi Kata Kata Motivasi
Jangan Pernah Menghitung Kerugian Karena Akan Membuat Kita Malas Untuk Membangun Kembali Usaha Yang Rugi Tersebut. Kerugian Cukup Sebagai Bahan Instropeksi Diri Agar Kita Tidak Jatuh Pada Lubang Yang Sama.moga bermanfaat salam kenal.
arain arain January 6, 2013 at 7:16 AM
Ari tu adik pi saner kena bayo 150 jer dier guna agoda jer....
@kutopsecret (Dahlia) @kutopsecret (Dahlia) September 26, 2013 at 11:50 AM
salam,

saya nak tanya...kalo mandi kat pool ni kena pkai swimming sut yg lengkap ker atau t-shirt pOn boley...takot2 ada penjaga pool tak bagi masuk lak...
gps ryanna gps ryanna January 29, 2015 at 9:14 PM
Assalamualaikum semua,

February 2015 Promo!
We have rooms for 13th, 14th and 15th February 2015.

Type of room:-
Family Villa (two bedroom villa - also known as Canary Palm Villa) selling at RM 750 nett (without breakfast) - 2 more units left!!!

*Agoda is currently selling at RM 921 + tax RM 147 = RM 1068 (without breakfast)

Click here http://goldenpalmtreediscounts.blogspot.com/ for details! Or email me right away at goldenpalmspringdiscounts@gmail.com for immediate reply.