Blog peribadi seorang insan bernama ujang

Monday, December 10, 2012

Bercuti ke Sepang Gold Coast Palm Tree

Golden Palm Tree

Baru ni gua berkesempatan ke Golden Palm Tree di Sepang Gold Coast...('',) apa yang lebih penting free..hehe.., free sebab gua menang peraduan hadiah dari CNI..hadiah utama gua menang gak yang pergi LONDON aritu hehe.

Gua duduk di bilik bernombor 003 iaitu bilik jenis Travelers Palm Villa atau yang lebih tepat lagi bilik yang paling murah iaitu RM 4** semalam..hehe


view dari bilik gua..


On the way pegi bekpes..naik buggy

Dekat hotel ni disediakan kemudahan buggy untuk memudahkan korang ulang alik ke lobby, bilik ataupun kemana saja area hotel ni..sebab besar dan jauh2..hehe



Dekat Golden Palm Tree ni salah satu yang bestnya ialah Infinity Swimming Pool, kau berenang dalam kolam renang tu macam bersambung dengan air laut dah..hehe

Untuk lebih paham kau tengok contoh gambar model bawah ni..hahahaha

model sambilan

Yang gua duduk  tu dalam Infinity Swimming Pool, yang belakang gua tu air laut..nampak macam bersambung yer dak...? tapi sebenarnya agak jauh gak..kalau dekat dalam laut tu dalam woi..mau gua lemas..hehe


Rating Hotel Golden Palm Tree

Bilik : 5/5
View : 5/5
Aktiviti :4/5
Servis : 4/5
Swimming Pool : 5/5
Makan : 3/5
Tempat Makan : 3/5


Nak baca detail pasal pengalaman di Hotel Golden Palm Tree ni baca blog bini gua ni ---> YANA dia cerita detail semua pasal bilik dan hotel..hehe



Sekian..Peace (~_^)v


p/s : banyak gak gua melancong tahun ni..hehe rezeki si ZAFIRAH kot..('',)




26 Comments
Comments

26 comments:

Anum said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnya

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hati hati makan kat tempat tu ,ownernya cha ya nun alif

Mira Adzlia said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best..best..sakan na melancong...jeles..jeles...ni yg nk cpt kwen & dpt ank...hahaha *xde kne mngena*

Dilakochan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mahal.. Tp berbaloi ye dok?
Teringin nk merasa tido semalam dua..
tp belum ade rejeki!
haha

Ayu azmir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronoknya....

Princess Nur said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnyer..org malaysia pn susah nak sampai sini..mahal wooo

Ummi Hanifah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm best jer...

nyei said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uii seronok nyer. ini lain ni.

afeb pilah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masyukkkkkkk laaa! hehe

http://100peratusdirisendiri.blogspot.com/2012/12/kosong.html

afeb pilah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masyukkkkkkk laaa! hehe

http://100peratusdirisendiri.blogspot.com/2012/12/kosong.html

Dkna Abza said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

susah betul zafirah nak senyum...nasib baik tak kene cubit semalam :p

hazman aka species1980 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hurmm.... gambar tahan nafas ke tue.... tapi cam biasa gambor gegar la bro....

Cik Nurul Siezuka said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantiknyer..

Cinta hazanis said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronoknya. huhu

Ietams said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah bestnya!
tp rating utk makanan & tpt makan 3/5 aje eh.. mcm tak kena pulak dgn rate 5 yg lelain.
pihak dorang ni kene improve buat semua terbaik ..
baru boleh guest rating kan byk² star kan semua service.

Tiara Fazlin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huntonglaaaa belaka freeeee! rezeki zafirah ni

Yana Libra said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnye..infinity pool tu mcm kat singapore la~

~~zana@pb~~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hotel standard Karambunai ni....jom ler cuti Sabah:-)

Kathy Tuah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rezeki anak kecik2 dah dapat jalan2.. tapi tempat ni mmg cantik!

outbound malang said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Ana Farhana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haritu dapat invitation preview dkt sini tp tak p pon! cam rugi jerr

Syafik Coklat said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau RM4.00 mahu jugak aku g sne.hahaha .

obat kanker hati said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Berbagi Kata Kata Motivasi
Jangan Pernah Menghitung Kerugian Karena Akan Membuat Kita Malas Untuk Membangun Kembali Usaha Yang Rugi Tersebut. Kerugian Cukup Sebagai Bahan Instropeksi Diri Agar Kita Tidak Jatuh Pada Lubang Yang Sama.moga bermanfaat salam kenal.

pencari cinta said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

itu lah yg dikatakan rezeki anak

arain said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ari tu adik pi saner kena bayo 150 jer dier guna agoda jer....

@kutopsecret (Dahlia) said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam,

saya nak tanya...kalo mandi kat pool ni kena pkai swimming sut yg lengkap ker atau t-shirt pOn boley...takot2 ada penjaga pool tak bagi masuk lak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terbaru