Friday, February 8, 2013

ADIK ADAM SYUKRI Meninggal Dunia


ADIK ADAM SYUKRI

Salam Jumaat...,

Siapa yang mak mak mesti ramai tahu pasal kes Adik Adam ni...nama sebenar dia ialah AHMAD ADAM SYUKRI  yang lahir secara vacum pada 4/3/2012, masa dilahirkan adik adam keluar dalam keadaan flat dan kekurangan oksigen dan  lebih menyedihkan lagi adik adam telah mengalamai BRAIN DAMAGED (SERVE HIE) atau lebih dikenali sebagai kerosakan pada urat saraf otak....serius sangat menyedihkan bila gua baca kisah adik ADAM.

Otak adik Adam rosak teruk dan dia tak pandai untuk menelan air liur dia sendiri dan bergantung kepada mesin oksigen ketika dia hidup...

Ketabahan mak kepada adik Adam iaitu NORAISYAH MD MALENA sangat gua kagum kerana lebih kurang dekat setahun dia tabah menjaga adik Adam..dipahamkan lebih kurang 1 jam sehari sahaja tidur kerana menjaga adam...bila baca pasal kes adik adam ni air mata gua mengalir secara tiba-tiba kerana usia adik Adam lebih kurang dengan anak gua ...tak boleh bayangkan perasaan kalau jadi kepada diri sendiri..ya ALLAH berilah keluarga aku kesihatan .

Adik Adam selamat menghembuskan nafasnya yang terakhir semalam 7/3/2013 di Institut Pediatrik, Hospital Kuala Lumpur.., Adik Adam akan dikebumikan hari ini 8/3/2013 di tanah perkuburan Islam Kabong.

Boleh baca kisah adik Adam di facebook dia di SINI <----- p="">





* =(


************************

Engkau tiba bagaikan pelangi, tak bercahaya namun kau berseri

Detik-detik sayu ketika pengurusan jenazah Allahyarham Adik Adam sebelum diterbangkan ke hampung halamannya di Sarikei Sarawak semalam.

Ciuman terakhir dari ibu..semoga adik adam bahagia di sana.. Al-fatihah


Ke syurga la tempat mu wahai adik ADAM....AL -FATIHAH
  =(


TAGS : AHMAD ADAM SYUKRI, ADIK ADAM SYUKRI, FACEBOOK ADIK ADAM SYUKRI, KISAH ADIK ADAM SYUKRI, ARWAH ADIK ADAM SYUKRI, NAMA MAK ADIK ADAM, 


Artikel Terkait

20 comments

ada tengok dalam facebook semalam.. sedih sangat... dia lah yg bakal bantu mak ayahnya di akhirat kelak.. InsyaAllah..

Innalillahhiwainnailaihirojiun.
Al Fatihah, moga keluarganya tabah mghadapi.
Moga arwah dicucuri rahmat.

8/3/2013?bkn 8/2/2013 ke..sekadar pembetulan

tiga kali dok tengok tarikh kat blog lu ngan kat desktop wa . cepat sangat tu bro . hehe

dulu pernah tengok video tu..menangis sampai bengkak mata..

al-fatihah dan salam takziah...

al fatihah..

btw .. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_= http://slapmestore.blogspot.com/

Takziah buat keluarga allahyarham adik adam syukri. semoga rohmu tenang di sana

first time tau cite psl adik adam ni tgk kt MHI~~ serius sedih..semoga beliau berbahagia di syurga, insyaallah~~~

*kagum dgn parents sbb tabah &gigih jaga adik adam..

pernah tengok kisah ni kat mhi..tabah gila parentnya,..

Sedekahkan al Fatihah dan salam takziah..

Trima kasih smua krn slma ni mndoakn anak kami.baru hari ini sya kuat smgt utk mbaca blog ttg adam..diala syurgaku dunia akhrt..amin

Trima kasihmats doa semua utknarwah adam selama ini..baru hari ini saya kuat.semangat utk mbaca blog ni...adamla syurgaku dunia akhirat..in sha allah amin

Trima kasih smua krn slma ni mndoakn anak kami.baru hari ini sya kuat smgt utk mbaca blog ttg adam..diala syurgaku dunia akhrt..amin

Al-fatihah adik adam syukri...

Al-fatihah adik adam syukri...


EmoticonEmoticon