Blog peribadi seorang bernama ujang

Friday, February 8, 2013

ADIK ADAM SYUKRI Meninggal Dunia


ADIK ADAM SYUKRI

Salam Jumaat...,

Siapa yang mak mak mesti ramai tahu pasal kes Adik Adam ni...nama sebenar dia ialah AHMAD ADAM SYUKRI  yang lahir secara vacum pada 4/3/2012, masa dilahirkan adik adam keluar dalam keadaan flat dan kekurangan oksigen dan  lebih menyedihkan lagi adik adam telah mengalamai BRAIN DAMAGED (SERVE HIE) atau lebih dikenali sebagai kerosakan pada urat saraf otak....serius sangat menyedihkan bila gua baca kisah adik ADAM.

Otak adik Adam rosak teruk dan dia tak pandai untuk menelan air liur dia sendiri dan bergantung kepada mesin oksigen ketika dia hidup...

Ketabahan mak kepada adik Adam iaitu NORAISYAH MD MALENA sangat gua kagum kerana lebih kurang dekat setahun dia tabah menjaga adik Adam..dipahamkan lebih kurang 1 jam sehari sahaja tidur kerana menjaga adam...bila baca pasal kes adik adam ni air mata gua mengalir secara tiba-tiba kerana usia adik Adam lebih kurang dengan anak gua ...tak boleh bayangkan perasaan kalau jadi kepada diri sendiri..ya ALLAH berilah keluarga aku kesihatan .

Adik Adam selamat menghembuskan nafasnya yang terakhir semalam 7/3/2013 di Institut Pediatrik, Hospital Kuala Lumpur.., Adik Adam akan dikebumikan hari ini 8/3/2013 di tanah perkuburan Islam Kabong.

Boleh baca kisah adik Adam di facebook dia di SINI <----- p="">





* =(


************************

Engkau tiba bagaikan pelangi, tak bercahaya namun kau berseri

Detik-detik sayu ketika pengurusan jenazah Allahyarham Adik Adam sebelum diterbangkan ke hampung halamannya di Sarikei Sarawak semalam.

Ciuman terakhir dari ibu..semoga adik adam bahagia di sana.. Al-fatihah


Ke syurga la tempat mu wahai adik ADAM....AL -FATIHAH
  =(


TAGS : AHMAD ADAM SYUKRI, ADIK ADAM SYUKRI, FACEBOOK ADIK ADAM SYUKRI, KISAH ADIK ADAM SYUKRI, ARWAH ADIK ADAM SYUKRI, NAMA MAK ADIK ADAM, 


20 Comments
Comments

20 comments:

Siti Anirah Azuri said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada tengok dalam facebook semalam.. sedih sangat... dia lah yg bakal bantu mak ayahnya di akhirat kelak.. InsyaAllah..

Lya Colours said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

al-fatihah..

nur emilya said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Innalillahhiwainnailaihirojiun.
Al Fatihah, moga keluarganya tabah mghadapi.
Moga arwah dicucuri rahmat.

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

8/3/2013?bkn 8/2/2013 ke..sekadar pembetulan

Nurzakiah Hanum said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam takziah buat keluarga

yana_popeye said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tiga kali dok tengok tarikh kat blog lu ngan kat desktop wa . cepat sangat tu bro . hehe

diana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dulu pernah tengok video tu..menangis sampai bengkak mata..

Mat Gebu said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

al-fatihah dan salam takziah...

Scarlett O'Hara said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Al fatihah

Rahmad Mat said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Al Fatihah..

amer akat said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

al fatihah..

btw .. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_= http://slapmestore.blogspot.com/

Rozuan Ismail said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Takziah buat keluarga allahyarham adik adam syukri. semoga rohmu tenang di sana

Mohd Khairi Khadzir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

first time tau cite psl adik adam ni tgk kt MHI~~ serius sedih..semoga beliau berbahagia di syurga, insyaallah~~~

*kagum dgn parents sbb tabah &gigih jaga adik adam..

selipar putih said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pernah tengok kisah ni kat mhi..tabah gila parentnya,..

waiman takwa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sedekahkan al Fatihah dan salam takziah..

Noraemmadam syukri said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Trima kasih smua krn slma ni mndoakn anak kami.baru hari ini sya kuat smgt utk mbaca blog ttg adam..diala syurgaku dunia akhrt..amin

Noraemmadam syukri said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Trima kasihmats doa semua utknarwah adam selama ini..baru hari ini saya kuat.semangat utk mbaca blog ni...adamla syurgaku dunia akhirat..in sha allah amin

Noraemmadam syukri said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Trima kasih smua krn slma ni mndoakn anak kami.baru hari ini sya kuat smgt utk mbaca blog ttg adam..diala syurgaku dunia akhrt..amin

fix said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Al-fatihah adik adam syukri...

fix said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Al-fatihah adik adam syukri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang