Blog peribadi seorang bernama ujang

Monday, May 27, 2013

Joe Taslim pelakon indonesia dalam Fast and Furious 6





Rasanya ramai lagi yang tak tahu dalam filem hebat tahun ini iaitu Fast and Furious 6 ada seorang pelakon dari negara jiran kita Indonesia iaitu Joe Taslim.

Bukan senang wo nak dapat berlakon dalam filem hollywood.., tapi pelakon yang dilahirkan di palembang Indonesia ini telah berjaya menambat hati pengarah filem hebat Fast and Furious 6..!! serius respek.!!

Apa yang lagi best... babak Joe Taslim bercakap dalam bahasa indonesia tidak dipotong  "ve,  hentam mereka !" dapat di dengar

Pasti siapa yang dah tengok filem Fast and Furious 7 tak sangka yang adegan gaduh di stesyen waterloo itu adalah mamat indon...hahahaha

Bawah ini adalah aksi Joe Taslim dalam Fast and Furious 6




Apa yang lagi best di stesyen waterloo ni gua pernah jejak bila jalan2 dekat london aritu...hahaha....bila tengok fast and furious teringat berada di London...derm..!!!!




Apa pun tahniah Joe Taslim.!!!


Biodata Joe Taslim

Nama Betul : Johanes Taslim

Tarikh Lahir  : 23 Juli 1981

 Tempat Lahir : Palembang  Indonesia

 Tinggi : 180

Status : dah Kawin

Pelakon Kegemaran : Van Diesel dan Ujang9897


Sekian..Peace (~_^)v


tags: Joe Taslim , pelakon indonesia dalam fast and furious 7, pelakon fast and furious 7, biodata joe taslim

16 Comments
Comments

16 comments:

Norasyimah Saifullah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bila boleh download

Nurzakiah Hanum said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

:) best2

Cik Puan Fadli said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

patot laaa dgq mcm ckp melayu..hahaha..

Faizal Fredley said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

x dgr pom..ko tipu ek..

diana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak jugak letak nama dia tu..walaupuin ujung2 je..hahha

Mat Gebu said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

...erkk...Ujang?.....nakk jugakk tuu...haha..

Rozuan Ismail said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha.semua nak ada ko

DAMARANGGANAR DARU said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

FYI, soon Iko Uwais will play in Keanu Reeves new movie 'Man of Tai Chi' (no official trailer yet).

You also can check 'Java Heat' (Indonesian actors Ario Bayu, Atiqah Hasiholan etc played with Kellan Lutz, Mickey Rourke). The trailer: http://youtu.be/lQHMTMJsqQA

'The Philosophers' (the location took place in Indonesia: Prambanan Temple, Jakarta, Mount Bromo, Bangka-Belitung & Cinta Laura has role with Bonnie Wright, Sophie Lowe, James D'Arcy etc). The trailer: http://youtu.be/hqH7w0VtLD8

Or this new Indonesian biography movie of KH.Hasyim Asy'ari 'Sang Kiai' which will hit cinema on 30 May 2013, maybe will suit with Malaysian Moslem with great soundtrack 'Bila Tiba' from Ungu. The trailer: http://youtu.be/eQoVWCNT3_0

mOoN said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perghhh,.. nama x tinggal.. xD

aizamia3 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha.. tiap kali review last sekali mesti tak tinggal nama pelakon kegemaran.. ;)

eima said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hmmm ingat kan org malaysia td...hmmm

Tedi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo pelakon Malaysia hantar Adi Putera, kira Malaysia x?

Proactol Plus said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Fuhhh....terbaek.

manusia biasa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak tau pulak yg die indonesian walaupon dah 2 kali tgk.

Erra Kyra said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo perasan kan.. muke dia iras2 khairul che mat. apek. hee . sy duk jakarta tentu lah ikuti sgt perkembangan indon tp xde lak dia sebut ujang fav dia haha mudahnye perasan. =D

Faisal (InfoFaizz.Com) said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pelakon Indonesia sudah banyak yang berlakon di Hollywodd, tak bisa dihitung lagi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang