Thursday, May 29, 2014

Adidas Blogger Cup 1

Adidas Blogger Cup 1


Salam kepada semua.., sempena World Cup yang akan berlangsung ini.., Blog ini merupakan salah satu blog yang terlibat dalam Adidas Blogger Cup.

Bermula pada 29/5/2014 sehingga 24/6/2014.., pada setiap hari Selasa dan Khamis blog ini akan mengeluarkan satu soalan dan semua orang boleh menjawap di entri ini. 

Pemenang akan dipilih secara rawak oleh pihak adidas sendiri.., apa yang lebih menarik setiap orang yang dapat menjawap satu soalan dengan betul.., korang akan dapat promo code untuk barangan adidas.

Korang berpeluang memenangi Sehelai Jersi Original dari Adidas.

Jadi hari ini akan bermulanya KickOff Adidas Blogger Cup!!!


Soalan Pertama ialah :

Klik Gambar untuk mendapat clue jawapan..

Atau klik SINI <-- b="">untuk mendapatkan clue jawapan


***************************

CARA MENJAWAP

Email : email sendiri
Full Name : Nama sendiri
Which blog are your entering from : http://azfar9897.blogspot.com/ (url blog ini)

tik tanda pada Agree to terms and conditions

selepas itu klik "Click to answer"

Soalan
The German team’s nickname (not actual name) is written on their jersey

Jawap semua detail itu di kotak bawah ini ok..!!













Good Luck

Tips daripada penaja untuk membantu korang : Jawapan kepada Soalan 1 terletak di belakang jersi Jerman seperti yang ditunjukkan dalam URL yang diberikan kepada korang diatas. 

p/s : jawap di kotak atas tu ok..thanks..

Artikel Terkait

4 comments

abang ena ni mesti suka ni, dia hantu adidas. uhuks. Ena memang taklah nak tahu. XD

Alamak ingat julia nak join...tp julia ngan suami tgk soalan tu rasa parah dah...huwaaaa susah ye

ok dah jawab..
next soalan bila pulak bro? hehe


EmoticonEmoticon