Monday, May 19, 2014

Koleksi Selfie Dari Pemain Arsenal



gambar arsenal juara piala fa 2014


Arsenal baru ini  muncul juara Piala FA buat kali ke-11, menyamai rekod Manchester United, selepas menewaskan Hull City 3-2 dalam perlawanan akhir yang best gila di Wembley

Dorang meraikan kemenangan dengan berarak menaikai bus dia tempat keramat dorang di Islington.., Lebih 200 ribu orang yang datang..!! gilo toi.

Bawah ni beberapa gambar pemain Arsenal yang sempat Selfie untuk meraikan gambar bersama peminat dorang..





selfie aaron ramsey
Aaron Ramsey

Selfie Serge Gnabry
Serge Gnabry dan Poldoski

selfie mertesacker
mertesacker




Selfie Olivier Giroud and flamini
Giroud dan Flamini

gibbs

mertesacker dan gibbs



dan akhir sekali....!!

gambar selfie



hihi


p/s : yes akhirnya dapat gak Arsenal piala.hahahaha

Artikel Terkait

3 comments

akhirnya...dah 9tahun tak gembira camnikan...hehehe...

gambar yang last tu.. sah kena tinggal.. kalau tak.. mesti ada sekali kat atas bas tu.. kehkehkeh..


EmoticonEmoticon