Tuesday, May 6, 2014

Menu Baru Pizza Hut "Taste Of Italy"



Gua hampir pasti majoriti rakyat Malaysia yang sukakan pizza pernah makan pizza hut yer dak..? gua rasa salah satu ramai suka makan pizza hut sebab rahsia dia adalah pada dough pizza tu sendiri..selain topping dia..hehe kenapa gua cakap macam tu..? sebab gua pernah kerja di Pizza Hut sebab tu tau..

Ok malas cerita pasal gua kerja dekat Pizza Hut..., tapi gua nak cerita pasal menu terbaru Pizza Hut Malaysia dengan slogannya " Nikmati Sensasi Rasa Itali".

Baru-baru ini gua dapat peluang merasakan menu terbaru pizza bertemakan italy ni di Pizza Hut Pavillion..., itu pun sebab rakan blogger yang ajak iaitu si RUBY...

Pizza Hut Malaysia ada anjurkan Blogger Party..so dia ajak blogger-blogger yang hensem dan cun untuk merasakan menu terbaru dorang..hehe..






**************************************

Satu jemputan ini boleh bawa seorang pasangan.., so gua bawa la bini gua si YANA ditambah dengan permaisuri gua si Zafirah..hehe





**************************************

Menu Terbaru Pizza Hut


Kemain banyak menu terbaru Pizza Hut Malaysia dengan Taste Of Italy...,



Kalau untuk menu terbaru ini gua suka 3  ni.., Tuscan Beef Pizza, Pesto Chicken Spagheti dengan Italiano Bruchett..hehe



Si zafirah ni pun gua ingat taste dia masakan itali la hihi.., tengok gambar bawah ni kemain suka dia telan semua menu Taste Of Italy ni..hehe



Selera itali kau...hihi...,  ramai gak rakan blogger lain yang join party blogger ni...., food blogger pun ramai yang join...power-power dorang ni..gua je tak power bab makan ni...sob sob




**************************************

Harga Taste Of Italy Pizza Hut


Jom terjah rasa menu terbaru dorang sementara ada promosi hebat.....



Thanks Ruby dan Pizza Hut Malaysia..


Untuk maklumat lanjut, boleh terjah laman media sosial Pizza Hut Malaysia

Delivery 1 300 88 2525



Instagram : http://instagram.com/pizzahutmalaysia

Kalau korang nak order online.., klik SINI


Sekian...Peace (~_^)v


Artikel Terkait

4 comments

wahhh terbaik dah jd blogger glemer ... hebat hebat ... dpt mkn free plak tu

nasib baik takde menu seafood kan.... hahahahaha , tapi best la bila dapat makan ramai-ramai dengan kengkawan lain kan


EmoticonEmoticon