Merasmikan KLIA 2 Auw auw...!!

KLIA 2

Rasanya semua sudah sedia maklum yang kesemua penerbangan tambang murah di Malaysia sekarang berada di KLIA 2 yer dak...??

KLIA 2 ini juga gua dipahamkan merupakan Airport Tambang Murah Paling Besar di Dunia...!!! memang besar pun oi.., dan LCCT siapa yang biasa naik Air Asia tidak akan lagi bersesak disana...

***********************************

Hari Ahad baru ini gua pergi bercuti ke Langkawi bersama dengan Yana dan Zafirah dan adik gua bersama suami dia...

Gua bawa adik gua dengan lelaki dia sempena hadiah perkahwinan dorang .., haaaa bukan senang dapat abang macam gua ni wei...belanja bawa pergi jalan..!!!! sila kagum dari jauh..!!! 

Tapi takyah kagum sangat la sebab tak fully sponser pun hahahahahahah

Secara jujurnya  gua agak sakai dan teruja nak tengok keindahan KLIA 2 ni...., untuk pengalaman pertama kali naik kapal terbang, boleh baca di SINI

Meh layan gambar sekitar yang gua amik di KLIA 2



***********************************

gambar di KLIA 2
Gambar pertama di KLIA 2

 Zafirah di bilik persalinan budak

Gambar di KLIA 2
Aksi ninja dari Zafirah 


Yana , shin chan dan Ujang

boarding gate klia 2
selfie klia 2
Sempat Berselfie di Boarding Gate


gate klia 2
 Jambatan sebelum masuk ke kapal terbang.., takperlu berpanas lagi seperti di Lcct


 Tiba di Langkawi..!


Last Sekali Gambar Aksi Bomoh di KLIA 2 , punya semangat nak menang kontes Jus Mangga Pran.., sanggup suruh adik-adik gua buat aksi bomoh di airport..hahahahahaha


************************************************


Secara puratanya KLIA 2 ini jauh lebih memudahkan dan selesa dari LCCT.., tak paham toi gua kenapa Air Asia tanak pindah hari itu..., 

Siapa yang nak tau tips bawa anak naik kapal terbang boleh baca SINI



Sekian..Peace (~_^)v


p/s : skali lagi entri idea dari blog Yana..hahahahaha

{ 12 comments.. read them below or add one }

Hafiz Rahim Hafiz Rahim May 16, 2014 at 5:35 PM
Aku dah g gak klia2..best oo..banyak kedai.
Umie Artoqiemie Umie Artoqiemie May 16, 2014 at 6:15 PM
bulan ni gua akan rasmikan jugak hahaha
HaFizaH aYu HaFizaH aYu May 16, 2014 at 7:06 PM
Dah byk kdai bukak ke..time openday klia2 aritu byk ag ngah renovate bgai
Mawardi Yunus Mawardi Yunus May 16, 2014 at 9:13 PM
amboi kemain zafirah, dah macam kpop gegeril dah aku tgok huhu
akubiomed akubiomed May 17, 2014 at 5:58 PM
Saya tak sempat hendak merasai KLIA tambang murah lama sehinggalah ditutup baru-baru ini.

Samada guna KLIA atau Subang.
careno careno May 19, 2014 at 8:07 AM
keji tektik nak mng contest tu... grrr... tggu gmbar aku nnti... ahahhaa...
hazman fadzil hazman fadzil May 19, 2014 at 1:22 PM
bro ....biasalah , kalau pindah KLIA2 banyak charge yang kena diorang bayar kat Malaysia Airport Berhad.....
Yana Ujang Yana Ujang May 19, 2014 at 3:26 PM
ceh! satu gbr 5 hengget oii... >_<
AnonymousAnonymous June 24, 2014 at 7:34 PM
d klia2 n ada tmpt mai.an kanak2 x
AnonymousAnonymous June 24, 2014 at 7:35 PM
ada tempat mainan tak disitu
AnonymousAnonymous June 24, 2014 at 7:36 PM
d klia2 n ada tmpt mai.an kanak2 x