Wednesday, September 3, 2014

Cabaran 30 Hari | Sesuatu Yang Menguatkan Ujang9897



Gambar hiasan diatas adalah untuk riak yang bahawasanya gua seorang pahlawan...hihi.., siapa nak kahwin nanti kalau free gua sedekahkan silat pengantin ok..

Cabaran 30 hari ini dah masuk hari ke 3... so kira baru la yer dak...?? ekceli cabaran ni tak mencabar pun kepada yang rajin update entri.. tapi mencabar kepada mahluk pemalas update entri macam gua ni.. dan bagusnya ialah cabaran ini memberi kita idea untuk update blog yer dak..??

Tahniah kepada Rakan KBBA dengan idea ini... Ok cabaran untuk hari ke 3 ini bertajuk 

Sesuatu Yang Menguatkan Anda

Ok perkara pertama selepas gua baca tajuk ini dalam kepala otak gua dah nak melucah je kerja..hihi.., tapi malas la gua nak melucah dengan mengatakan benda yang menguatkan gua punya bebird.. ops ops..., tapi gua punya memang dah kuat so tak perlukan tambahan...hihi

Seperti semua orang juga dalam kehidupan ini yang menguatkan kita dalam apa juga bidang ialah keluarga kita yer dak..? so jawapan dah cliche boring.. hihi

Yang Menguatkan Untuk Terus Berblog

- Sejara jujurnya adalah rakan sebilik iaitu Yana dan tak lain tak bukan rakan blogger yang lama dan juga rakan blogger di KBBA...


Tapi masalah sekarang ni gua tetap malas nak update blog..hahahahaa


Sekian..Peace (~_^)v

#kelabbloggerbenashaari





Artikel Terkait

25 comments

This comment has been removed by a blog administrator.

melucah je kejer ko... Grrr...

hahaha.. gigih membaca sampai habis.. cabaran sungguh..

Sjak bila hang rajin .. always mls :p

Yana.. ujang dah bodek tu.. bodek tu.. mana zafirah nie??

Hahaha entri ko kena rating 18SG ni jang.

sengal ujang ni,patutla nak bukak blog ko kuar 18sg hahahhaa

omg! dh agak ujang mmg niat nk mlucah....

Yeahhh isteri yang tercinta penguat segala galanya.. hehehe

Haha.. Laju lah entri ujang pasni naik berkali2 sehari ye

Hahahja sempat aje nak melucah ye.. Kemain...

Boleh kata semua komen ada perkataan lucah.. Haha..

Hahhaha adeh.. melucah gak kt sini

wa happy baca blog lu ujang... wa happy....

ujang dan melucah tak dapat dipisahkan... ish

aku ingat ade isi ape la entry ko kali ni tp hampeh ..asek bgtau bebird je kuat ...ceh

Azefar jgn lupa entry KHAS kwn2 ye..

Aku blom kenal Ujang lagi camana orgnya...

Erk... Iolss bawah umur ni. *icon monyet tutup mata* hahaha

Walaupun camtu je kau cakap tp tetap aku rasa sweet sbb nama kak yana ada. hee

mujur yana pun blogging, leh la dia bebelkan ujang hari2.ahaha..

Dasar pemalas! Hahaha. Ce rajin sikit.


EmoticonEmoticon