Wednesday, January 27, 2016

Cafe di The KL Garage Terbaik ..!

Cafe The garage kL
The Garage KL


Hujung minggu baru ni gua dengan Yana sempat join geng PROJEK HIPSTER makan-makan di The Garage KL.. memula malas nak join sebab macam penat.., tapi bila dorang kata nak belanja dan teruja tengok konsep kedai The Garage KL ni rasa tertarik juga nak mencuba hihi


REVIEW THE GARAGE KL



Friday, January 8, 2016

Kelas Asas Fotografi Berbaloi By Adhadi Mohd



Siapa jadi blogger mesti tak lari dari skop amik gambar yer dak..? kecuali kau blogger copy paste dan juga blogger lucah hahahaha 

Ok abaikan skop blogger lain.., aku nak cerita hal aku jer....

Gua sebagai blogger mestilah perlukan juga ilmu asas dalam bidang Fotografi.., takkan nak ada ilmu pornografi jer kan..? hihi 

Monday, January 4, 2016

Nanafa Juta Beauty Hasilkan Produk Mengancam

Nanafa juta beauty Produk
cantik gambar dari MAR ni

Baru ni gua diperkenalkan seorang kawan mengenai produk keluaran Nanafa Juta Beauty ,  ada 2 produk yang gua nak sharekan keluaran Nana Juta Beauty ni

Blanco Set (set penjagaan wajah)



Nanafa beauty blanco set merupakan produk muslim keluaran nanafa juta beauty..,Ia dijamin HALAL dan didatangkan dalam dua item iaitu sabun dan serum

Sesekali lelaki pun kena manjakan kulit wei..., bukan la nak hensem tapi nak gak la hahaha