GT GROUP MELEBARKAN SAYAPNYA KE MALAYSIA

GT GROUP MALAYSIA

Salam...,

Wei korang...,pernah tak dengar pasal GT Group..??? Kalau tak pernah dengar maksudnya korang sama macam guwa jugak laa...hehe

Ekceli GT GROUP ini dari Singapura.., tapi baru-baru ini mereka dan lebarkan sayapnya ke Malaysia dan tak hairan lah ramai yang tertanya-tanya apa tu GT GROUP yer dak...GT GROUP Malaysia ni baru jer dilancarkan beberapa hari lepas di Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara, Kuala Lumpur.

Majlis pelancaran telah disempurnakan oleh Y.B Datuk Mas Ermieyati Binti Samsudin, Timbalan Menteri Perlancongan dan Kebudayaan Malaysia.

Majlis Pelancaran ini juga memperkenalkan GT DOLLAR , GT ROBOT dan juga GT MOBILE

************************************

GT GOLLAR
gt dollar malaysia



GT Dollar yang bertindak sebagai satu platform mudah alih E-Dagang terbesar di Malaysia yang membolehkan pengguna dan penjual berinteraksi dengan lebih mudah dan teratur.


GT Dollar juga memberi peluang peniaga dan pembeli bertemu secara dalam talian dan komunikasi antara peniaga dan pengguna dipermudahkan melalui lancar GPS-lokasi dan platform tempahan mesra pengguna. Aplikasi ini berfungsi melengkapkan dan memudahkan gaya hidup yang semakin sibuk dengan menyediakan pengguna dengan akses ke pangkalan data yang besar lebih 80,000 peniaga di seluruh dunia sehingga di internet atau mudah alih, malah menawarkan pelbagai produk.

Peniaga dan pengguna boleh menikmati perkhidmatan lain selain dari membeli-belah dalam talian seperti, pemindahan dana, pembayaran bil utiliti, prabayar masa udara up, social Network Chat (untuk sehingga 20 orang dalam setiap kumpulan), dan lain-lain Seperti statistik, terdapat lebih daripada 18 juta pengguna digital yang aktif di Malaysia dan sehingga 2015, sebanyak 77.3% daripada isi rumah di Malaysia mempunyai akses kepada perkhidmatan jalur lebar.Aplikasi ini adalah aktif sepanjang hari, yang membolehkan pengguna untuk membeli-belah dengan mudah di telefon pintar mereka. "Kami melihat peluang ini sebagai kesempatan daripada dunia digital dan membangunkan penyelesaian inovatif yang memberi manfaat kepada kedua-dua perniagaan dan pengguna." Kata Encik Patrick Chew, Negara CEO Dolar GT Malaysia.

 Untuk maklumat mengenai GT Dollar korang boleh dapatkan maklumat di www.gtdollar.com


GT ROBOT




Bagi melengkapkan usaha sama ini,GT Robot iaitu sebuah inovasi berteknologi tinggi telah di perkenalkan oleh GT Group yang mana mempunyai kepakaran dalam penyelesaian robot humanoid. 

Kerajaan Malaysia sedang merancang untuk memperuntukkan suatu kawasan di sepanjang sempadan Sembilan Melaka-Negeri untuk pembuatan dan pemasangan sendiri kilang GT Robot, yang bernilai hampir RM300 juta.Di mana bakal mewujudkan 10,000 peluang pekerjaan untuk warga tempatan malah kilang GT Robot ini adalah yang pertama di Asia dengan pembuatan mesra alam serta peralatan teknologi tinggi selepas China.

Dengar kata GT wonder boy ini boleh jadi macam kawan kita dah..sebab dia boleh respon hehe



GT MOBILE






Selain itu pada majlis ini juga di perkenalkan produk keluaran GT Group iaitu telefon pintar dan jam di bawah GT Mobile.Bagi telefon pintar setakat ini terdapat 3 jenis model iaitu GT 888(Tunggukan review dari saya),GT886 dan GT 883 yang mana mempunyai keistimewaan tersendiri.GT Watch pula adalah jam yang menggabungkan fungsi jam.jam loceng,penentu lokasi (GPS) dan handphone dalam satu rekaan jam yang canggih,

Detail pasal henpon ini nanti guwa cerita..sebab dah pakai hehe


Apapun tahniah kepada GT Group Malaysia di atas pelancaran gilang gemilang baru-baru ini dan semoga terus sukses.

 www.gtdollar.com
www.gtrobots.com
www.gtmobile.sg
www.instagram.com/gtgroupmalaysia

2 comments.. read them below or add one

Illya LeYa Illya LeYa February 2, 2017 at 1:26 PM
Memang best... LeYa tak berpeluang join mlm tu...
Dkna Abza Dkna Abza February 3, 2017 at 4:27 PM
oooo yang ni la ko duk citer kat fb tu, mark adam guna kan