MOVIDA POMADE TERBAIK...!


pomade movida


Bila sebut nama POMADE sahaja mesti korang terfikir bab Hipster yer dak..? ekceli Pomade ni dah lama ada, cuma zaman ini dipopularkan kembali oleh geng-geng hipster..., "sukati aku jer" hahahaha..

Ala kalau korang hidup zaman karton Power Rangers ataupun Dragon Ball mesti kenal minyak rambut tancho yer dak..? so tancho tu kategori pomade la..tak percaya korang google la tancho tengok kotak dia terang-terang tulis Pomade hihi.




Ok lantak la dengan pengenalan POMADE.., yang penting aku nak kongsi cerita tentang POMADE moden pertama yang aku pernah cuba iaitu MOVIDA POMADE.

Pandangan pertama aku tentang MOVIDA POMADE ialah Packaging dia.., packaging dia memang nampak profesional dengan menggunakan bekas tin yang tahan lasak. dan sudah pasti kualiti MOVIDA POMADE tidak mudah rosak,

Selain itu aku suka bau dia..., kalau bau tancho dulu busuk yer dak..? tapi Pomade Movida ni bau dia wangi wei.... lepas tu bila kau pakai rambut kelihatan basah dan tegang sentiasa...,  lelaki memang sinonim dengan basah dan tegang..hahaha

Pomade movida ada banyak jenis atau perisa iaitu True Love, Ocean View, Juicy Peach, Green Latin,Blueberry dan Grape. Pilihan aku ialah True Love dan Blueberry

Movida pomade Flavour

Selain itu Pomade Movida ni aku suka sebab ianya berasaskan air.., so kompom tak melekit dan bila nak mandi pun senang nak cuci...dan yang paling pasti rambut korang tak rosak..

Jadi korang kalau nak kacak bergaya boleh la cuba Pomade Movida ni.., harga dia sangat berpatutan iaitu RM30 sahaja wei... untuk 150g !!

Korang boleh juga baca review Pomade Movida dari rakan blogger

-  daus


Korang nak order boleh roger Hezlee  011-17254742…. kalau nak jadi agen pun boleh roger brader Hezlee ok.. 



bedak asmak pun banyak baik dia



0 comment... add one now