Tuesday, January 24, 2017

JUS DARA VOGUE | TEJA HERBS BAGI TENAGA DALAMAN


teja herbs


Baru ni puan binik ada nak cuba produk untuk beri tenaga dan kesihatan dalaman wanita..., member rekemen JUS DARA VOGUE.., guwa macam biasa la..benda untuk ehem-ehem bini nak cuba bagi  je la hahahaha

Tapi bukan la untuk sex je produk ni ..., sesuai untuk kesihatan dalaman..itu yang paling penting yer dak..? Perempuan ni jangan sibuk nak beli barang makeup, perfume atau baju mahal boleh je kan kan.. so fikir la bab kesihatan dan menatang tu juga

 Bila bina dah nak cuba ni alang-alang guwa nak share la beberapa info pasal Jus Dara Vogue keluaran Teja Herbs ni

***************************



JUS DARA VOGUE diadun daripada pelbagai jenis ramuan semulajadi seperti Kunyit hitam,kacip fatimah, madu, kurma, Habbatus Sauda, Minyak Almond,Pueraria Mirifica serta Manjakani khusus untuk membantu memelihara kesihatan dalaman kaum wanita di samping membekalkan nutrien yang mencukupi untuk tubuh badan anda sekaligus meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan yang optima

Meh gua share sikit info salah satu ramuan yang ada dalam Jus Dara Vogue

RAHSIA KUNYIT HITAM

- Orang tua-tua dulu...dalam pantang disuruhnya makan nasi berulamkan kunyit untuk pulihkan luka dalaman disampingkan mengetatkan urhmmm!! yer dak..?

 Dan juga,nak bagi darah kita tak berbau... sanggup ke tidak nak makan kunyit mentah? Air rebusan kunyit pun kau tak boleh telan kan..Sekarang dah tak payah susah-susah korek tanah pokok kunyit nak ambil kunyit hidup tu.

Ini ha...dah ada jus khas dengan pelbagai ramuan berkhasiat. Yang pasti rasanya sedap. Ini bukan kunyit biasa,.. Dia bagi kunyit hitam lagi


Kunyit hitam dipercayai sangat berkesan untuk rawatan/pencegahan kanser payudara dan terbukti berkesan untuk penurunan berat badan. Ia juga dipercayai boleh mengatasi senggugut, mengekalkan grip miss v, membersihkan darah,pelbagai masalah kulit,batuk faraj , meredakan sakit kepala atau migrain,serta mampu menolak aura-aura negatif.

******************************

Khasiat dan Kelebihan Jus Dara Vogue

- Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
-Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit batuk,asma,kanser dan lain lain.
-Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
-Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan
-Menyingkirkan toksin
-Mengetatkan otot faraj dan merawat kentut faraj 
-Merawat masalah keputihan, senggugut, dan kitaran haid yang tidak stabil 
-Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita 
-Menganjalkan punggung dan payudara 
-Mengatasi masalah sakit puan serta menentang serangan kanser payudara dan rahim
-Membantu memperlahankan proses penuaan 
-Mencegah gejala menopaus
-Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan dan mengempiskan perut
-Merawat keguguran rambut dan melebatkan rambut 
-Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
-Menguatkan bahagian rahim serta memulihkan tenaga selepas bersalin
-Mengekalkan berat badan yang ideal 
-Membantu mengawal paras kolesterol dan gula di dalam darah
-Melancarkan peredaran darah
-Mengawal tekanan darah 
-Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
-Memelihara keremajaan kulit -Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus 
-Meningkatkan tahap metabolisme

Yang dah kawin ke atau belum..., boleh saja makan JUS DARA VOGUE ni sebab apa yang paling penting ialah untuk kecantikan dalaman wanita.... RUJUKAN KKM 081116/03/006


Tapi ingat tau..perempuan mengandung dan datang bulan jangan minum jus ini ok.., lepas tu bila dan buka botol sila simpan dalam peti ais

****************************** 

Untuk detail korang boleh wusha FACEBOOK TEJA HERBS


BEYEH..!!


Tuesday, January 10, 2017

MyTOWN Shopping Centre Sediakan Hadiah Selfie Bernilai RM10,000

my town shopping center


Woi korang..!!! Biasa pergi IKEA CHERAS dak..?

Siapa pergi IKEA mesti perasan ada Mall baru nak buka yer dak..?? Haaa mall tu nama dia MyTown..!!! MYTOWN ni bakal dibuka pada awal tahun ini iaitu awal tahun 2017

Difahamkan di MyTOWN Shopping Centre ada wayang gak tau..hehe..., jadi lepas korang melantak meatball dekat IKEA.., boleh lepak sebelah tengok wayang hihi..,

pasaraya ikea

1. Cochrane Underground MRT Station
2. One Cochrane Condominiums
3 IKEA
4 MyTOWN Shopping Centre

**********************************

Jadi sempena pembukaan MALL MYTOWN.., dorang ada buat contest #gooseyselfie .. Yang bestnya hadiah dia pulak bernilai RM10,000...!!! sepuluh ribu oi..!! Seramai 10 orang pemenang akan dipilih pada setiap minggu..,masyukk..!!!

Cara sertai peraduan #gooseyselfie MyTOWN Shopping Centre.



1. Layari laman  https://www.gooseyselfie.com.my/
2. Klik “Join Now”.
3. Klik “Start”
4. Sila login dengan akaun peribadi Facebook korang .
5. Muat turun gambar yang sudah sedia ada dalam koleksi galeri (handphone)  atau rakam gambar yang terbaru dengan mengunakan kamera phone atau webcam korang.
6. Sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar yang dipilih.
7.  Klik ‘Submit’.
Kemudian share ke Facebook korang dan jangan lupa hastag  #GOOSEYSELFIE.


Meh tengok gambar selfie guwa dah join  dekat bawah ni..



So antara 3itik gambar atas tu..,mana yang paling comel...???  lagi 2 ekor itik tu nama dia Faizal Fredley dan Lan Careno hahahahah

Nak wusha awek-awek selfie dalam contest ni pun ada..., tapi guwa rasa..guwa paling comel...., korang pun boleh join.., mana tau rezeki tercampak yer dak..?



Kalau korang nak detail mengenai Contest dan MyTown Shooping Center nie, korang bolehlah wusha  di Facebook mereka

https://m.facebook.com/mytownshoppingcentre/

Laman Web MyTown

http://www.mytownkl.com.my