Thursday, March 24, 2011

Lelaki Solo Terdesak..

Siapa yang gay atau gadis-gadis yang masih solo.., boleh la mengorat mamat yang aku nak kenalkan ni..,

Mamat ni aku tengok dekat Sahabat Blogger tu kemain kecoh dan terdesak gila nakkan MAKWE..., tapi tenguk macam Playboy.., Kononnya malu.....muka GAY tapi malu...porah..!!!!

Kali ni aku kenalkan insan bernama




(Gambar di FB yang dicuri tanpa kebenaran)




 BIODATA KYERUL



Nama : Khairul fikri bin saad

Nama Manja :  Kyerul

Tempat Lahir : HKL

Tarikh lahir : 27 Februari 1990

Status : Bujang [masih mencari teman hidup] ciri² Putih + Tinggi + Islam<-- HAHA

Artis Kegemaran :

Lelaki: Zizan ,Johan,Ashraf Muslim,Maher Zain., Ujang 9897
Perempuan :   Rossa,Lisa Surihani,Rozita Che Wan,


Mamat ni aku kenal dekat sahabat blogger.., dan 1st time jumpa di gathering sahabat blogger.., dia ni aku tenguk peramah orangnya.., so sesuai la nak buat kawan..nak buat pakwe tu tanya la ex-GF dia..hahahaha

Dari segi blog aku pendapat aku entri dia Jiwang dan penuh dengan tips untuk bercinta..hehe.., mat jiwang aku rasa mamat ni.., tapi takpa..ramai jer blogger gadis suka mat jiwang mcm kyerul ni kan..??

Tempat melepaskan kentut dekat blog kyerul ni takda, so agak mengecewakan aku la..letak la balik bro Shoubox tu..Lain takda dah sebab blog dia rasa aku dah ok dan kemas..=)

Nak tegur sket mamat GAY ni.., rajin-rajin sikit jenguk blog orang(BW).., jangan la mengadap Facebook jer kalau online ek...., kita kan blogger..=), sebab kau ni aku rasa kalau rajin jenguk blogger2 baru lain cepat naik ni..muka jambu tapi hati mcm Nasi goreng...jangan mara ek bro.., aku tau kau ada potensi nak jadi blogger hebat..('',)


Sekian...Peace(~_^)v


Siapa yang nak ngorat atau nak kenalan pergi la terjah



 P/S : Emak orang yang nk ngorat dia pun boleh..hihi

67 Orang Memberi Komen & Pendapat

weeewittt~~weewittt~~~ahahaha:P

puhhhh...sapa lah yang terkena kat ujang ni...hahaha...memang jambu...

hensem budak nie..tp sgt muda!!!..xleh wat sparepart nie...reject!

ada je modal ujang nk kentutkan orang ..haha!!

Err.. Sapekah artis yang bernama UJANG 9897 tu?? Tak kenal la.... Mesti perasan popular je tu. Hahaha

nanti i, tulun carikkan pasangan gay tuk beliau.. auuwww nyah. ekekek

alamak .. ujang da beralih profession ~ promot dan jual org pulak!! hahaha

mana satu dia ni?

nie?--> http://khairulazfarsaad.blogspot.com/

atau yg ni???
-->http://kaif-amb.blogspot.com/

konpius..T_T

kc - hahahaha...anak ikan tu..=)

my - uik.gabung nama

hahaha....aku baru nk review belog budak nih..

alamak muda sgt budak keyrul nih..huhu

review blog ai sekali nyah...hakhakhak...

pergh..mcm ni pun ada ea..haha..kemsalam kat mamat tu yek..suh dia jenguk blog kite..eceeii..takde la sj je..

wootwoot ;)

puingcinta.blogspot.com

adeh..... mcm ni punyer kes pun ada ker?

kah kah, keyrul gak ujang nk kenakan yek...

adoi..bulehhh pulak promote kan diri..huhu

pewwwiittt!! nak ngorattt tp muda sgttt la hihi

Meh sini: Kesian Ct Nurhaliza!!

wahh!! i single...nak ngorat u boleh..
wiwiwiwiw~ (sambil gigit hujung tudung dan berlari2 ke sebalik pokok)

I pun single.. Uwaaaaaa.. Hensem woo.. Cun sangat!

http://dhatieku.blogspot.com/2011/03/jom-guna-maxis-nokia-e7-dan-maxis.html

kacak nye!!!! [dua2 tangan angkat tepi telinge]

nak jdikn adik iparla..rmh da dkt dza.kt wangsa maju kn kyrell??hehe

nak kenalan buley adik manis? wahahaha (sebaya adik aku la beliau ni) :D

wah,, ujang jd promoter,,hehe
nice la blog dye =)

kehkehkeh.,
die memang gay..

kyerul yg katek suke buli tu ke?,.asal gmbo die xkuar ni,.berat nye

Ujang, saya tak layan Kyerul sebab not my taste! Grr..lama ujang tak singgah blog picisan akak. Sob3...

yeah keyrul!!!

Peminat MANU gak tuuu.. ahha

hye kayrul...! haha.

dah jadi agensi mencari jodoh ke pulak ni...

jadi anak angkat ble tak? hahahaha...gurau je Kyerul & hai

phewitt..hai awk...kehkehkehkehkeh

sangat menggelikan!!!

UJANG LUPA NAK LETAK!!!

KYERULL KAKI DINOSOR!!!!

wahhhh..hensemmmmmmnya... baru gigi p terjah tadi.. hahhahaha

saya bukan gay. hahahahahahahahaha

HAHAHAHAHAHAHAHA, ujang oh ujang.. kenapa mesti ko kata aku Gay!! ggrrrrr tension mcm niE.. hehehe.. tapi xpela.. sbb ko trafik aku naik mencanak.. best best.. thanks untuk pendapat tue, aku akan cuba buat lah yea.. ^.^

Alalala...cian adik aku...x pasal2 jadi bahan...hmm pape pun aku nak bagitau kat korg semua...adik aku nie x laa tahap desprate giler...dan tidak laa dia mahukan hubungan sejenis...isy..isy..isy.. xmo2 cakap adik kite camtu...be friend with him & u will know better about him...

shahir hensem lagi.. miahaha.. :P

yeahh...kenai kyerul ni...even xpernah jumpa..sbb kt sb dia nmpk mcm femes..hehe

heheh...kte sebaya la kyerul...tp awk nmpk lebih tue..hahahah

asik amik yg jambu2 je. ce amik yg muke pecah sket ;D

sipa promot tak tahannn haha

Hahaha.. kemah keming gambar uh..

wah....hensem nye abang ni.....sesuai sangat jadi model......

sematnyo......boleh jadi model ni......


EmoticonEmoticon