Monday, June 13, 2011

Gua Nak Cakap Sikit la Dekat Minah ni..!!


Gua taknak cerita banyak..cuma nak ucapkan


Happy Bezday Kepada




Yang ke 20....(sebaya la kita nisa oi..!!)

(curik gambar dari FB nisa, tanpa kebenaran)



(ketika tengok wayang bersama)

Comel ker tak..cun ker tak..korang nilai la sendiri ok...

Gua tanak nilai...nanti dia kembang..wahahahaha...


Sekian...Peace (~_^)v


P/S : apa la Aie bagi hadiah dekat Nisa ek..('',)

38 Orang Memberi Komen & Pendapat

comei2.. marah bini ujang kekgi.. haha

cute budak ni..boleh buat menantu ni :P

epi belated bday adik nisa..
comel eh..seb baik anak bujang masih kecik..lalalala

hehehe thank you semua,...
and thanks ujang!!! :D

21hb oktober brthday aku
aku nak gak mcmni,
kekeke~
:)

hapi birthday....20 thn yek...alaaaaa nak bujang kak zu dah ada,,,kalau tidak mahu saja ku merisik hehehhehehee

happy birthday ..nisa

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/06/lawak-lagi-21-tahun-ke-atas-sahaja-jom.html

akunye dh lpas, tp aku nk gak mcm ni. belated wish...

alamak..semua nk mcm mana...takda apa2 dpt pun dgn entri merepek ni.=)

aku punye ujung tahun . . na jugak.! naa jugak.!! *oke , gedix ~

ohh muda lagi nisa ni..
tapi ujang perasan muda..
tulun2..... !

epi beday nisa..

*comey nye...

ujang wish yang popular jer.... cipisan-cipisan maner dier nak wish...

happy birthday nisa...
to ujang thnks follow blog cap aym titer

happy birthday utk nisa :) ujang ari tu birthday aku takda cmni pon!haha

argh!besday aku taun lepas xde pon entry, shit

aie bg dumbel kot..kihki...hepi besday..

time birthday aku ko tak buat entry siap ko.. hahaha

nisa dah kembang tahap dewa tuh...

Follow me back at outsyedtheboxes.blogspot.com

yeye..sy setuju yg bab sebaya tu hahaha....

comel nyaaa...ko kidnap budak mana ni ujang oii...

aik? 20 ? pehh sama umo ngn aku ahh..
ingt ke da tua nisa nie

prgh brthdy nisa menaip ker ari ni..

sebaya plak dia ngan aku..
cuma dia tua 3 bulan lah dr aku..

epi besday (^_^)
erk cam besday ujang lak tetibe wish kt cni lalala

Gua bukan pilih2 org wish besday la..grrr

dah nisa ni kwn gua..kira konal..tu wish..=)

sama la umor kite nisa, haha :p

hahaha..happy birthday nisa..

kali ke bape aku wish xtaw ni..haha..

ujang,sok bday aku..

happy belated birthday sayang..
sori lambat..

SANGAT comel..! hihi~


EmoticonEmoticon