Tuesday, February 21, 2012

Nama babygirl saya ialah.....



Salam,

Ramai aunty dan uncle diluar tanya nama babygirl saya..,saya dah bagitahu yang nama babygirl akan diumumkan pada hari ke 7 kelahiran yer dak..?

Hari ini umur anak saya berusia 7 hari..,Jadi dengan ini saya nak umumkan Nama babygirl saya..hehe

Bawah ini saya sediakan Biodata penuh babygirl saya..


*********************

BIODATA BABYGIRL


Nama : Aimy zafirah bt Mohd azfar

Tarikh lahir : 14/2/2012

Umur : 7 hari

Tempat lahir : Putrajaya

Berat : 3.1 kg

Hobi : Senyum dan tidur

Blogger kesayangan : ujang9897 dan yanaMIB

Maksud nama babygirl

Aimy - keberkatan
Zafirah - Yang beroleh kemenangan(yang berjaya)

*********************

"Hai aunty dan uncle semua..., saya dah ada nama., hihi

Kalau sesiapa nak jumpa saya roger la papa saya ok...love you .."



Sekian..Peace (~_^)v


p/s : gua suka betul dapat tengok babygirl senyum..


101 Orang Memberi Komen & Pendapat

waah sedap nama baby girlnya hehe siapa bg nama ni mama ka papanya?? hehe sweet hobinya suka senyum hehe :)

giler comel nya dia senyummm ala ni yg nak beranak kecik lg nih

tahniah2..comel name n baby tu comel sgt..;)

indah namanya tu.. nk pggl apa ni?? aimy?? zafirah??


jap², baby dh tau makne blogger ke? hehehe

tahniah ujang & yana

sedap nama tu jang

sama2 la kita jaga anak dara kita ye jang ;-)

tahniah..hai aimy..sumer gegirl lam dunia ni bila senyum nampak kiut..ayah aku cakap camtu gak masa aku omo 7 hari dulu...hokhokhok...

baby, napa panggil iteww aunty? iteww muda lagi laa!!!! baby comel la, nak tium iket!!! muah muah :P

wah advancenya menjadi anak kepada seorang blogger..hihi siap ada blogger kesayangan tue...

cute dan syomel la bila aimy senyum camtue..(^_^)

nnt dh besar, baby leh jd blogger gak mcm papa dgn mama..:)

Dear Aimy Zafirah .. Selamat Datang ke Dunia indah ciptaan Allah SWT.

Moga membesar menjadi anak solehah yang disayangi ibu dan ayah*KC lak yang terharu*

aimy... adalah kekuatan

azri pun kekuatan..ha3x

bawa datang umah lah papa..........

dah pandai senyum ank buah sy :)

Hai Aimy Zafirah...
Cute la Aimy Zafirah... ;)
Muah..muah..
Geram anty tengok...

comell..hehe beratnya dia lahir.. ;)

alahai comelnye bby aimy zafirah...
smoge bby mnjd ank yg solehah.. =)

AIMY ZAFIRAH.....SEDAP DAN MAKNA YANG BAIK JUGAK....

nk kne pggil ape ni? aimy ke zafirah ke memey ke fira ke eera.. hehe..

congratz korang.. ;)

tahniah!

sedap nama tu. secantik maknanya.
moga2 ia membesar dengan maknanya. amin~

pic aimy mengeliat tu,siyes!! beliau sgt comel!!

waaa...terbaek r...sedap nme tu...nice2, pandai pilih nme...kim slm kt babygirl...huhuhu :)

sedap nama tu..selamat menjadi bapa..hehe..

comel lahhh babygirl ni:)
alhamdulillah dh ada nama comel dan cantik:)
semoga babygirl jadi anak solehah ye:)

sdp namanya..comel lak tu!! geram tgk!!

alahaii....comelnya nama ..
hobi suka senyum.... alololo..
patut lah bergambar pun senyum !
oh yeah ..semoga baby aimy ni menjadi seorang anak yg solehah . Amin :)

wahhhh...kecik2 Aimy Zafirah ni dah pandai stalk belog papa and mama dia ye?? hehehe :D adik aimy jgn lupe stalk belog auntie ezma jugak tawww :))

hye baby aimy. baby aimy jgn nakal2 mcm papa tau

Tahniah...mudah2an anakanda menjadi anak yg solehhah dgn didikan ibu ayah..

wahhh comel gilaaaaa baby nihh! gerammM! >.<
macam muka bapak lah.

comelnya aimy zafirah...meh bg aunty aura sikit, nanti aimy ada kwn baru :)

tahniah ujang!
comel bby ujang tu,mcm saya!
hahahha;D

tahniah papa ujang! hehe..pasni boleh la aimy zafirah cakap 'papa i love you' kan,kan? ^^

ujang, bawa tahnik kat ustaz haron din la..

tahniah ujang..wah dh jadi dady baru..semoga lebih tabah to be a dady cool~hehe

dah ade blogger fav,
kuat blogwalking ni, hehehe..

assalamualaikum Aimy Zafirah =D

tahniah ujang... tentu syiok bergelar bapa... rutin tentu berubah.... terutama kena bangun tengah2 malam...

tahniah ujang... sedap nama dia...yg penting makna dia...

tahniah Ujang & isteri...
nama anak akak Amni Zafirah..heheh

perghh.. kecik2 dah ade blogger pilihan ke? huhuhu

anyway, tahniah kat both of u..
aimy, semoge besar nanti jadi nak yang solehah kat ujang ngan kak yana ea..

Alooo comelnyer baby Aimy senyum.. ;)

aww nama secantik orangnya! hello baby aimy :) congrats again...:)

Aslkm,
Alololo....comelnye BB aimy cenyum...tahniah Ujang n Yana..=)

alalaaaa.... sweetnye nama dia. hye aimy zafirah ^_^

Aimy Zafirah Binti MOHD AZFAR

mesti kau rasa pelikkan sbb nama MOHD AZFAR ada kat belakang... biasanya kat depankan..heheheheh(",)

mcm mana kau sayang anak kau... mcm tu jugaklah mak ngan abah sayang kat kau...

renung2kan (",)

alalaaaa, sedapnya nama diaaa. Aimy Zafirah yee :D

sedapnye nama , baby sngtt comelll :)

kan main comel anak ko jang ! :3 , hai aimy .. selamat datang ke dunia fana :) semoga menjadi anak yg solehah.. jgn nakal2.. :3

akak pun bagi nama anak mula huruf 'a' x kira le ada dua ke tiga nama ke, yg penting nama pertama huruf 'a' sebab senang time sekolah,.. kalau nama 'z', semua dah tinggal saki-baki jee.... cigu2 tau ler tuuutt...

NAK COMMENT DENGAN CAPSLOCK BOLEH TAK..HAHA TAHNIAH, KEBETULAN SAMA SEBIJIK DENGAN NAMA SEPUPU SAYA...AIMY ZAFIRAH...

baguz2..budaknye bijak insyaAllah...

arrrgggghhh! comellnyeee...geram tengok...heheh..hai aimy..

nama cantik secantik orangnya..suka papa jaga dia yek ;)

wahhh cantiknyaaa nama n maksud nama baby girl... nak jadi Ummi angkat Aimy zafirah la.. hahhahahahha..

comelnya nama dia, secomel orangnya!

tahniah...nama cm anak buah kite
kite yg letak

alolorh comelnye.. eh hobi aimy sama kite la! :p

bakal jadi blogger nie..
tahniah bt ujang dan yana

untuk aimy...
selamat datang sayang, moga menjadi anak yang solehah

comeynya nama babygirl dia..
dah la muka pun comel..huhu

comel sgt baby ..


dah naik berat bdn dia ehh ?

comel babygegirl ko ujang..

ini membuatkan ak seperti maw kahwin saja..

dan dptkan anak secomel ini..hahah

comeyyy!! x macam bapak dia yg x comeyyy.. hakhak!!

weyh bukan nama kita yg sama ni - azfar pun maksudnya Zafirah - Yang beroleh kemenangan(yang berjaya) ker? hahahaa..

serius comel giler! nama pun cantek... =))))
moge jadi anak yg solehah... mcm sy.. muahaha

Nak tambah sikit biodata anak ko tu boleh?

Filem yg disukai : PAPA I LOVE YOU

Ngee :)

Apa link blog baby girl??? Hehehe..

wahhh... Mmg bt0llah h0bi baby senyum...! :D

EHEM.....HAI AIMI..PAKCIK DAIZAL DTG MELAWAT..EHHEH

EHEM.....HAI AIMI..PAKCIK DAIZAL DTG MELAWAT..EHHEH

holla Aimy..
brader APi melawat kat sini jela..
kekeke

tahniah ujang n sis yana

aimy,smge jadi ank yg soleh yer..

Papa & Mama pun mesti selalu senyum. Comei Zafirah. Selamat berpantang.

jang : ko kalau buat biodata sure ada selit BLOGGER KESAYANGAN kan...kah3x... tapi mmg cute kan tengok baby senyum time tido...

comey ngan cantek nama tahniah

assalamualaikum ujang...cutenya baby tu comeiii...:)

comelnya dia !!! :') tapi ikut mama dia ni comel. papa dia tak comel. ekkeke

Pinjam seminggu boleh Jang?Ala... comelnya!!!!!

tahniah jang...comel giler anak kau senyum...seronoknyeeeeeeeeee...

(lama tak singgah sini...) congrats to yana too ^_^

mmg comel dia senyum^^ sedap nma tu

Alhamdulillah..... =D
merdu nye nama awak..
smg awak sntiasa sehat ok, cepat besar, jd anak yg bijak, yg solehah...

nti rmbut da pjg, jgn lupe buat toncet kiri kanan oke,,, =D

comel muka + nama anak awak~! :)

Assalamualaikum,Namanya takde Nur ke ? Hmm,saya nak bagitahu awaklah ehh.. Kalau orang (ibu bapa) yang tidak meletakkan nama anaknya Nur / Muhammad bererti orang itu JAHIL ;\

nama yang bagus :D suka juga tgk dia senyum. moga jadi anak yg solehah dh besar nanti.

Alhamdulillah, jd anak y solehah ye.. :)

memang comel lah... sy suka saya suka... hehe...


EmoticonEmoticon