Monday, March 28, 2011

Tak Tau Tajuk...!!

Pergh....!!!! lama gila aku tak mengadap blog ni..., dari petang jumaat sampai la pagi ni..('',)

entri-entri yang terkeluar sabtu dan ahad aritu pun otopublish jer..grrrr....rindu pulak dekat blog aku ni...hehe

Meh sini aku nak cita ala-ala pompuan punya blog pulak.., al-kisahnya diriku pada hari jumaat,sabtu dan ahad..


Jumaat


- Jumaat malam hari tu aku pergi layan tengok wayang dengan si YANA dan musuh aku iaitu Ben Ashaari dan Isteri..., aku layan cerita Battle (yana dah cita kat blog dia)

 (tiket mahal wo sekarang..derm.!!)



- cerita ni best...banyak aksi-aksi yang mengujakan...dan ada je halangan dia...,malas aku nak cerita..tengok sendiri la ok..,
- sesuai untuk tontonan keluarga...sebab takda cium-cium..takda romen2...


Sabtu

- ok hari sabtu pulak aku ke Kuala Lumpur...pergh...lepak Key Ell tu....('',), tujuan asalnya pergi ker banggunan sebelah Semua House tu..,untuk menempah baju kawin aku dan Yana...Yer..!!! aku dah nak kawin...Grrrr

- dah ukur2 lilit badan semua aku ke SOGO.....asalnya nak jalan2 jer..sekali amik kau...,tengok gambar ni..


(candid oleh yana)

Ko nampak tak menatang apa sebelah aku tu..., itu la dia cadar berkaler PINK pilihan yana untuk katil ktorg nanti...., 

Gersang gila kan beli awal-awal...padahal katil pun tak beli lagi..hahahaha, dah macam pakcik dan makcik dah aku masa tu, penuh dengan barang...

Dah macam mat indon pun ada aku tengok gambar ni..hahahaha

Time ni aku tengah on9 wusha blog kejap guna IPAD buruk YANA..Yana pergi ATM cucuk duit..,duit aku dah pokai...('',)



Ahad

- Ahad aku tak buat apa-apa..seharian duduk rumah jer..,takkan aku nak cerita kan aku buat apa kat umah.., takkan la aku nak bagitau aku layan PORN ker kan..hahaha..takda la..gurau2 jer ek...dosa tau..

- Hari ahad aku duk umah basuh baju jer..tu pun sibuk nak tahu...derm..!!!


Sekian...Peace (~_^)v


" Yes...berjaya buat entri ala-ala diari..."

P/S : Aku lapar..kalau lapar mesti aku teringat MAT BEGU...grrrr


40 Orang Memberi Komen & Pendapat

haha..persiapan kawen best gak kan..cne la nanti aku ngan lisa..

hahahahahahah! siyes cam mamat indon!!! :p kaler pink ke cadar~~ auwww...tema sanding kaler pe lak?

ujang : gilo gersang beli cadar awal²...kenot go feder lah...apa pun tahniah ok...x lama dah pun kan??? jemput ai nanti tau...adehhh~

macam mamat indon kaya..
siap ada ipad..huhu

hari-hari penuh dengn aktiviti. bagus!menguunakan masa dengn sebaeknya. heee :)

erk?? ok lah tuh ade benda nak buat. dari duk rumah jep. mendap kang :D

sampai 2 beli cadar tu. betul2 nak kawin dah ni. hihi

auww macek soping apa macekk banyakkknyaaaa begggg...bahahaha =P

takde beze pon entry laki dgn pompuan..

shopping shopping,,
ehh sokong kak naddia =) hihi

ade beza ke blog laki ke pompuan??ngaaa:P

nak ucap awal2 . selamat pengantin baru . boleh ? Hehe (:

kalau tengok sekali imbas dgn beg2 sekeliling tu.. agak lah cam mat endon.. haha

hahaha..kesian ko Jang...didera oleh Yana....tapi xpe...janji korag bahagia..akak nak kad kawen ko...

kah kah kah..ujang ko gersang ke plak..tp pink..peveret eka tuh! nk kawen t kaler pink gak r cdr

ada cam bangla jual karpet pun ado ujang.. ekekkeke

sius macam mamat indon..depa memang suka soping2 menda2 gitu..kahkahkah

aiii...msti xsabar nak beraksi kat cadar tu ek??kahkahkahkahkah *saje nak bg org nk kawen tuje..hihi



meh jalan blog kawe..lama xdtg kan..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/sebab-suka-naik-flight-air-asia.html

gua percaya ahad lu layan porn

Mesti best kan nak kawin dik..hehe

Lawak je aku baca entry ni jang.. Dah macam blog newbie plak nak cita diari kehidupan.. Hahaha.. Tapi sekali sekala ok gak kan.. Uik, camne entah entry blog ko ni lepas kawen kan? Huhuhu..

Entry Terbaru : Mengapa Isnin Dibenci???

Dari blog encik Ben...salam kenal..

wah.....layan movie ngan abg Ben tu yang tak tahan tu......

haha. yg ckelet2 tuh apa? nak taw nak taw. LOL

WAH...UJANG NAK KAWIN..HEHEHE..SIAP PREPARE BELI BARANG...YA...TERINGAT PULAK TIME AKAK MULA2 NAK KAWIN DULU...SERONOK!!!!

aku stuju part yg macam mat indon~hahaha nak kawen da kan?bgusla bli awal2^^

best ke nak kawin ni...hahahahaha..cadar warne pink...comel2...

dah habos duit dr kwsp erkh...beli barang nak kahwin...

excited sungguh!!!hehehehe

Ingatkan pakcik siam yang jual barang kat kampung2 tu, sekali tgk ujang rupanyaaa..perghh pemess ko sekarang nihh..

ghupe dah mcm pakcik jual ikang kat pasar borong

ayat 'dah macam mat indon' tue aku stuju ujang...hahahaha =p

as salam..
wahaha~
packcik siam

=p

bagus! dah kawen nanti, panggil apa?
apek la~


EmoticonEmoticon