Thursday, June 2, 2011

Tengah Pasang

Yeeehaaaaa..., <---ala-ala koboi


Sebelum tu gua nak mintak maaf dekat bos..sebab ngula jap bos...('',)


Sebelum ni gua ada cerita pasal Grill Rumah kan....dekat SINI,


Gua mengula sebab  hari ini abang grill nak datang nak pasang Grill Rumah...('',)


Dan sekarang gua berada dirumah gua sambil tunggu abang-abang taste miss lolly pasang grill di rumah gua.., habis berpeluh ketiak abang-abang grill nie pasang...heee


 Meh tengok mcm mana la rupa abang-abang taste miss lolly ni pasang grill....('',)



So ramai dah tau kan bentuk grill rumah gua dan taste lelaki idaman miss lolly iaitu abang bangla....hahahaha...


Sekian....Peace (~_^)v


P/S : lepas grill selesai, gua nak repair paip pulak...lepas tu baru pindah...('',)

35 Orang Memberi Komen & Pendapat

waa..ujang leh buat servis pasang grill kt umah maera nie..free tau.huahua~

waaaaa.....
da ader grill da...

housewarming ada tak dik nonnnn
nak datang nak datang!!! lalalala

meh le ujang datang pasang grill rumah akak pulak :P

bestlah masuk rumah baruuuu... :)

baek pasang sendiri lagi murah.haha.tapi kan,kalau pasang sendiri takut hasilnya bukan grill la,jadi benda lain.

ujang x jawab lagi kan soklan ahkak...nk tau cost grill camni :)

This comment has been removed by the author.

fuh...selamat berjaya psg grill!hehe..

yeayy dah ada grill..alhamdulillah..suka sgt! pasni dah bley beli mesin basuh and peti ais and segala perabot len..yeayy! ^_^

ngula tu gapo wehhh..hehe
samat masuk umah baru..
samat buat baby kat umah baru..kakaka

Wah...kau nak masuk rumah baru dah. Bestnye wey....

umah kat mana ni ehh lum dpt lagik eh plumber..kalo nk yg laki sy ade buat part time gak repair2 paip gak..idokla mahal mana pun.

jgn lupe buat kenduri masuk umah baru ye. wa nk dtg =,=

habes skrg ko duk mane jang?

ambiklah gambar 1 rumah..baru lawa..ngee

slame nie ko dok mane? wahh..pahni aku tau la ape ko buat ari2

mr ujang,
nanti da masuk umah baru jgn lupa wat house warming ya...

bkn slaloo ke ko ngula? lallalala~

puyyo...nti oswoming jemput ktorg tau.. ko jgn nk wat derk je ekk ;-D

lepas ni buat house warming lagi byk la dpt hadiah...

mcm akak dulu...mcm2 brg rumah dpt...
nti jgn lupa minta set dapur, bilik mandi, bilik tido...heheh

Waah rumah baru hehe eceh grill baru hehe :)waah pasni kena kemas2+cuci2 rumah lak fuhh...mesti penat kan hehe

ujang : adesss...dan lagi tu nak pekena oram...koh koh koh apa pun ai laik yor stail..kipidap geng!!! nice grill...koh koh koh

WAH2....paten grill skrg.. sume jiran akak pun pasang design ni

dr belakang nmpak comel abg tu. haha

lepas nie boleh pindah rumah baru ye....baru senang nak main kejar2 ngan yana...hehehehhe

OOMOMOMOMO HELLO TASTE AII ORANG KOREA OKEEEEEEEEEEE. KEHEHEHHEHEEL TENGKUK AII.

OOMOMOMOMO HELLO TASTE AII ORANG KOREA OKEEEEEEEEEEE. KEHEHEHHEHEEL TENGKUK AII.


EmoticonEmoticon