Thursday, July 25, 2013

Anak Ben Ashaari berat gila...!!!!!!!!!!!!


Muka gua tengah tahan keberatan , nasib baik masih macho



Siapa dalam dunia blog atau maya ramai yang kenal dengan Ben Ashaari yer dak..? dan gua rasa ramai dah tau yang dia tu ada seorang anak bernama Qhaliff

Semalam aku sempat join majlis berbuka puasa anjuran MATIC di Kuala Lumpur..., ramai la rakan blogger yang hadir dan salah seorangnya Ben Ashaari..

Gua bukan suka pun Ben Ashaari yang datang tapi gua suka si Qhaliff yang datang..hahahaha, tapi dia punya berat Ya ALLAH...,!!!!! sumpah berat gila kalau nak compare dengan berat si Zafirah...hihi

Si Zafirah wusha jer si Qhaliff ni bila gua dukung dua2...('',)


**********************************

Ramai lagi blogger yang datang Iftar ni.., siap ada menteri lagi....tapi menteri tu bukan orang yang gua mengundi bila Pilihan Raya haritu...hahahahah




Ketiga-tiga bapak orang ni mempunyai anak yang sebaya...hehe.., tapi tak sangka ramai ingat kami dukung adik...padahal kami dukung anak tau tau tau....('',)

Korang tak caya sudah ramai ingat kitaorang dukung adik.., siapa percaya gua nanti gua kasi duit raya doposen ok...('',)


Sekian...Peace (~_^)v


p/s : sampai sekarang gua rasa lenguh sebab dukong Qhaliff..hahahaha


17 Orang Memberi Komen & Pendapat

Sampai skng lenguh? Nmpk beno nipuny lol

tolonglaaa jang jangan poyo dengan perkataan adik...weeekksss... :p

hahaha dukung adik la sangat...abis yana kakak ke ? kui3

bolat betui perut anak bro ben u ..huhu

eh! Dia ni.. sesuka je nak dekat kat papa kita.. hahaha.. muka tak puas hati dak Zafirah.

Timbul urat ujang dukung dua baby..

Haha , xdinafikan. Mmg Qhaliff sgt berat. Ley lenguh klu dukung lm2. Tapi tolong ls jgn nk "DUKUNG ADIK"sgt. Migrain!!! Anyway, nice meeting u n wife also Zafirah.

Hehehe..bakal follow papa dia tu bro badan ketak2.....

hihihi..mmg nmpk keberatan qhaliff tu..hihi

biasa la.. like father like son..

nak dukung aimi tapi dia jual mahal dengan saya.. sob sob sob

Lama dah teringin nak hack blog ni tapi rasa tak berbaloiiii lakk ..

Lalalala ..

haha....anak Ben memang debab....

Hahahah..siap nak hack blog lagi abg Ben..


EmoticonEmoticon